calanau
Użytkownik
Ludzie dajcie spokoj opieranie swoich typow na podstawie meczu Celta Vigo vs Barcelona w sobote. Smieszycie mnie mowiac, ze Barca stracila dwa gole w weekend wiec teraz przegra z PSG (xD). Jesli ktos ogladal mecz Celty z Barca to widac bylo, ze goscie mieli ten mecz w dupie i tyle. Gdyby Barcelonie powiedziec na 5 minut przed koncem, ze musza wygrac to by tak Celcie jeszcze z 2 bramki strzelili ale oni NIE MUSIELI tego spotkaniw wygrac wiec zagrali sobie od tak by zagrac i sie nie przemeczac. Jesli ktos oglada mecze PSG i calej ligi francuskiej to wie, ze PSG to nie jest wcale wielki zespol, przytrafiaja im sie katastrofalne bledy, wpadki, glupie bramki itd. Dla mnie jednak najwazniejsze jest charakterystyka druzyn z Francji i Hiszpani i to jakimi stylami graja. Francuzi graja bardziej statyczna pilke i maja naprawde niewiele sytuacji podbramkowych z ktorych mozna strzelic gola. Dla przykladu w meczu z Valencja mieli 3 strzaly na bramke i 4 sytuacje, w meczu ze slabiutkim Nancy grajac u siebie mieli 7/8, z St. Etienne 2/6 i w wiekszosci maja bardzo porownywalne posiadanie pilki jak przeciwnicy. W meczu z Valencja mieli zaledwie 42% a bramke strzelili po kontrze i to bardzo fartownej, bo pilka odbijala sie od nog obroncy tak, ze lavezzi dostal ja pod nogi i musial strzelac dwa razy by pokonac bramkarza. Valencja, powtarzam (!) ktora w tym sezonie spisuje sie (delikatnie mowiac) w kratke, cisnela paryzan jak chciala. Wiem, nie gral Ibrahimovic ale reszta grala i wcale tak rozowo to nie wygladalo a gospodarze drzeli o awans do ostatnich minut. W tym meczu wydaje mi sie, ze warto zagrac na:
Barcelona corners over5,5 @ 1,7
Barcelona corners -2 @ 1,9
Dlaczego? A dlatego, ze jak wczesniej pisalem moim zdaniem Barcelona bedzie miala pilke czesciej, i bedzie atakowac, o wiele wiecej niz PSG. Dosrodkowania, strzaly, podania w gaszczu obroncow PSG, bo ciezko sie spodziewac, ze PSG do obrony zatrudni zaledwie 4 obroncow, beda wybijane na auty i rozne. Rowniez, zgadzam sie z opcja Ibrahmovic dostanie zolta kartke, bo jego charakter moze nie wytrzymac gdy Barcelona bedzie prowadzic a raczej nie ma co sie ludzic, Ibra dostanie 90 minut w dzisiejszym meczu wiec bedzie mial sporo czasu na jakis glupi faul. Kurs bardzo zadowalajacy 2,95 (byl wczoraj w nocy na Betsafe) choc widze, ze kolega napisal, ze jest juz 2,8. Tak czy inaczej wierze, ze Barca olala ostatni mecz w lidze, by przygotowac sie na ten mecz i mecz nie wyjdzie im tak, jak z Wlochami. Mysle tez, ze powrot Tito na lawke doda im pewnosci, bo wreszcie jest ktos kto bedzie im pomagal z lawki trenerskiej a nie jak ich pseudo zastepczy trenerzyna nazwiska nawet nie chcialo mi sie zapamietac .
Barcelona corners over5,5 @ 1,7
Barcelona corners -2 @ 1,9
Dlaczego? A dlatego, ze jak wczesniej pisalem moim zdaniem Barcelona bedzie miala pilke czesciej, i bedzie atakowac, o wiele wiecej niz PSG. Dosrodkowania, strzaly, podania w gaszczu obroncow PSG, bo ciezko sie spodziewac, ze PSG do obrony zatrudni zaledwie 4 obroncow, beda wybijane na auty i rozne. Rowniez, zgadzam sie z opcja Ibrahmovic dostanie zolta kartke, bo jego charakter moze nie wytrzymac gdy Barcelona bedzie prowadzic a raczej nie ma co sie ludzic, Ibra dostanie 90 minut w dzisiejszym meczu wiec bedzie mial sporo czasu na jakis glupi faul. Kurs bardzo zadowalajacy 2,95 (byl wczoraj w nocy na Betsafe) choc widze, ze kolega napisal, ze jest juz 2,8. Tak czy inaczej wierze, ze Barca olala ostatni mecz w lidze, by przygotowac sie na ten mecz i mecz nie wyjdzie im tak, jak z Wlochami. Mysle tez, ze powrot Tito na lawke doda im pewnosci, bo wreszcie jest ktos kto bedzie im pomagal z lawki trenerskiej a nie jak ich pseudo zastepczy trenerzyna nazwiska nawet nie chcialo mi sie zapamietac .