TommyTSW
Forum VIP
piszę cały czas o tym że jako kolektyw mają się słabo na tym mundialu indywidualności nie zawodzą, nie grają u siebie ze Szkocją czy Norwegią i nie wymiatają tylko rozgrywają mecze w RSA gdzie Anglia Francja Serbia Dania czy Włochy kompletnie zmuliły, co mnie obchodzą ich wczesniejsze meczeNie da się zbyt wiele wykrzesać ze stylu Holandii? Jaja sobie robisz? Oglądałeś jakieś mecze Oranje oprócz tych w RPA? To ciebie chyba ponosi jak myślisz że oni pokazali już wszystko na co ich stać. Nie wiem czy to prowizorka, czy nie, ale wiem że Holandia jest już w ćwierćfinale MŚ jak najmniejszym nakładem sił, a to przecież chyba nic jej nie ujmuje z tego osiągnięcia? Może jak ktoś wcześniej pisał wyciągnęli lekcje z Euro 2008? Nie wiem też kto wygra, ale wiem że lepiej poczekać do jutra, a nie pieprzyć że kogoś ponosi, jakby się jeszcze miało jakiekolwiek podstawy do tego.
Nie odbieram im szans w jutrzejszym meczu patrząc na ich gre na tym mundialu przed meczem Brazylia ma więcej atutów, statystycznie też są lepsi, wiem że ich stać ale to nie koncert życzeń, grą w ogóle mnie nie przekonują, przeciwnik w tym momencie jest 2 klasy wyżej niż poprzednicy, sam jestem ciekaw czy podziala to na nich mobilizująco czy jednak będzie to za dużo