To może być mecz do jednej bramki.Anglia powoli się rozkręca naładowany Rooney strzela gola czy on też ich poprowadzi do półfinału? Oczywiście Włosi jak to oni mistrzowie obrony,ale
w takim pojedynku strata jednej bramki wynik spotkania może przesądzić. Mój typ to
remis
Może mi ktoś wyjaśnić, co taki wpis robi w tym temacie:?:
1.Mecz do jednej bramki (czyt.dominacja i wysokie zwycięstwo Anglii)
2.jednak jedna bramka może decydować:]
3.a nie, jednak remis:razz:
Nauczcie się pisać ze zrozumieniem
No dobra, to i ja napiszę coś o tym spotkaniu...
Po obejrzeniu wszystkich spotkań obu reprezentacji na Euro 2012 faworytem wg mnie są Włosi. Zaznaczam, że nie jestem obiektywny w tym przypadku no ale...
Anglicy defensywnie z Francją - a mimo to
Francja powinna wygrać ten mecz, bo dominowała zdecydowanie...
Fajny mecz dla oka ze Szwecją - ale przy 1:2, to Szwedzi zagrali kaszankę...
No i Ukraina - powiedzmy sobie szczerze, współgospodarze ME byli drużyną lepszą... Owszem Anglicy nie musieli atakować, ale fakt jest faktem...
Włosi z Hiszpanami - pozbawili Hiszpanów ich atutów, idealnie zagęszczali środek boiska, gdyby tylko Balotelli był bardziej ogarnięty... Trochę odpowiednik spotkania
Anglia-
Francja, z tym że
Hiszpania>
Francja, a i Włosi zdecydowanie lepiej wypadli na ich tle, niż Anglicy na tle Francji...
Chorwacja - 1.połowa całkowita dominacja zwieńczona piękną bramką z wolnego Pirlo, w drugiej było już gorzej, ale Chorwacja w mojej ocenie ma większy potencjał w szybkiej grze ofensywnej...
Irlandia - kontrola i dominacja przez całe spotkanie...
Obiektywnie, to obie drużyny bdb bronią i powinno być underowe spotkanie... Początek to raczej badanie przeciwnika, bo wątpię, żeby ktoś ruszył do ataku...
Skoro grają dwie zbliżone drużyny o predyspozycjach defensywnych, to wypada zagrać
X (połowa lub koniec) @ 1.53 Bwin lub bardziej "patriotycznie"
2 (w przypadku remisu w regulaminowym czasie gry otrzymasz stawkę z powrotem) @ 1.80 Bwin