Moze uzyles myslnika miedzy cyferkami co jest conajmniej nie wskazane.Pomocy!! Podczas rejestracji przy rubryce z kodem kierunkowym i miastem wyskakuje bład "Nur Zahlen erlaubt!" i nie mogę się zarejestrować. o co kaman ?
Z myślnikem i bez to samo nawet ze slashem robiłem i też nic, olewam tego buka ???? Jakiś pokręcony na maksa .Moze uzyles myslnika miedzy cyferkami co jest conajmniej nie wskazane.Pomocy!! Podczas rejestracji przy rubryce z kodem kierunkowym i miastem wyskakuje bład "Nur Zahlen erlaubt!" i nie mogę się zarejestrować. o co kaman ?
ja postawilem wygrana Twente i... wygralemJa postawiłem na AJAX over...a tu 0 na koncie. Dziwny buk...
jakbys mogl to przetlumacz bo wiekszosc z nas z niemieckiego za duzo nie rozumieto jest gielda!
poczytajcie najpierw na czym to polega a potem mowcie czy jest cos dziwne czy nie.
w rzeczywistosci postawilem ze Twente nie wygra i weszlo, choc gdy stawialem kupon bylem przekonany ze stawiam na holendrow czysta 1. to tyle w ramach wyjasnienia.Jak to jest gielda to sie stawia odwrotnie?
Wiec dlatego ten kto postawil na over Ajaxu( bylo 3 gole) przegral, a ten kto postawil na wygrana Twente(zremisowalo) wygral.
Ja dzis postawilem zanim o tym wiedzialem ze jest to gielda na wygrana Villareal czyli jesli Villareal przegra lub zremisuje to ja wygrywam(narazie jest 1:0 dla Atletico wiec wchodzi)
Ja już czekam ponad 24h i napisałem do nich maila, na poprzedniego odpisali dość szybko, zobaczymy ile to potrwa tym razem ;-)Nie mam pojecia albo nie mam zasiegu komorki albo......przestali wysylac cokolwiek.... :twisted:
mozesz podac mail bo ja szukalem i nie moglem znalezc.Ja już czekam ponad 24h i napisałem do nich maila, na poprzedniego odpisali dość szybko, zobaczymy ile to potrwa tym razem ;-)Nie mam pojecia albo nie mam zasiegu komorki albo......przestali wysylac cokolwiek.... :twisted:
chyba mozna tylko ze strony wysłać mailamozesz podac mail bo ja szukalem i nie moglem znalezc.Ja już czekam ponad 24h i napisałem do nich maila, na poprzedniego odpisali dość szybko, zobaczymy ile to potrwa tym razem ;-)Nie mam pojecia albo nie mam zasiegu komorki albo......przestali wysylac cokolwiek.... :twisted: