Tottenham 1,5+ spalonych @ 1,76 Etoto (1) nóż na gardle pojawił się zbyt szybko. Zmieniła sie więc i strategia obydwu drużyn.
Nie chce używać słowa myślę, więc napiszę wydaje mi się, że to, po prostu siła rzeczy nadaje się do gry.
Koguty na musiku?
Wraca jeden, a więc teraz mamy dwóch mega szybkich do tego "sprytnych" zawodników (Son+Moura).
Właśnie na nich opieram spalone. Coś pokroju gry na styku i szukania 1/1 jest całkiem mozliwym scenariuszem, dopóki jest tylko 0-1, dopóty totki, nie wyjdą na ajax z 'nozem na gardle'.
To tyle co do typu.
Opieralbym się na drugiej polowie meczu z Londynu niz tej pierwszej(polecam analizę, w szczególności jednej zmiany) Ajax mogl skoncxyc ten dwumecz, mógł to mało powiedziane, grajac taka pile, z tak omotanym Tottenham'em w pierwszej polowie, powinien byl dobic ofiare.
Bez dwóch zdań, Holendrzy sa faworytem. Tylko jest jedno, coś, co mnie mega zastanawia, jak Ci chlopcy zareaguja gdy znow zobacza Sissoko, tym razem w podstawowej jedenastce. Polecam jeszcze raz, dokładnie i wnikliwie przeanalizować obie polowy spotkania z Londynu.
@ Co tu dużo pisać, @druga polowa @moura na farcie @sissoko idealny łącznik.
Tottenham ponownie wygrywa mentalna wojnę na głowę w drugiej połowie i deklasuje przeciwnika.