Rozumiem, dzięki!Dostaniesz 10 zł zwrotu.
dostaniesz zwrot. swoja droga glupota jest jak sie stawia 40zl przed meczem i mozna za free dostac zwrot rowniez 40zl w trakcie meczu to nie widze powodu dla ktorego nie mogles zagrac za pelna pule na live. pozdrawiamMógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie? Odnośnie promocji z Bet365. Postawiłem zakład przedmeczowy za 40zł, a następnie w trakcie meczu postawiłem zakład za 20zł. Czy jeśli mi nie wejdzie to dostanę zwrot czy zakład live musi być tej samej wysokości, tj. 40zł, co zakład przedmeczowy?
#Juventus awans @2.1
#Under 2.5 gola @2
#Remis @3.8 (przed pisaniem analizy było 4)
Bet365
Idąc dalej tym "tropem" jeszcze przed meczem z Realem, chciałem postawić na zwycięstwo Juventusu w LM - kurs coś koło 29.000 ???? w Pinnacle. Wstrzymałem się ale po dojściu do wniosku, że to jeden mecz i jak to zwykle bywa, nudny (finał), bo każdy raczej liczy na błąd przeciwnika niż da sam się odsłonić, zdecydowałem, że zagram. Niestety było już koło 20.40 i ten zakład został zdjęty z oferty. Po meczu, kursy pewnie wszyscy znają ale przypomnę. Na zwycięstwo LM przez drużynę z Włoch mamy teraz kursiki 3.5 - 4.0. Barcy nie opłaca się grać, przed nimi jeszcze kilka ważnych meczy (choćby w niedzielę z Atletico), tym bardziej "grubo".Barca wygrała dwumecz zasłużenie. Bayern pokazał pazur w Monachium i gdyby tylko Robben i Alaba byli w pełni sił to kto wie jak by się pototczyły sprawy. Nie mniej jednak awans zasłużony, jednak na rewanż za 0:7 trzeba będzie poczekać ???? .
Jedno spostrzeżenie: Barca wygląda na przemęczoną, od stycznia grają praktycznie bez rotacji. Dzięki wpadce Realu z Valencia (który poniekąd przewidziałem w pierwszym temacie LM), jest spokojna o Primera Division.
Moim zdaniem mecz najciekawszy z półfinałowych, chociaż od pewnego momentu o pietruszkę, a jutro zobaczymy walenie w mur Juventusu bez Modricia ale za to z Pogbą w Juve i płacz, niewidocznego, CR7 po 90 minutach. Chciałbym karne Buffon vs Casillas ale wynik pierwszego spotkanie to mocno utrudnnia. Argumenty typu Real u siebie to potęga można wsadzić między bajki. To że wygrywają 20:0 ze spadkowiczem, nic nie znaczy. Mecz z Valencią i Juve dobrze pokazał ich możliwości.
Juventus awans @ 2.120 Pinnacle (1:1*)
O to chodzi?A gdzieś na tym forum, pamiętam była podawana super lokata, kilka miesięcy temu jakoby to Juve nie ma szans na zwycięstwo w LM chyba po kursie 1.10 czy 1.15. Pozdrawiam tego Pana , który ulokował na tej lokacie większe pieniądze.
Nie przesadzaj tak. Enrique cały sezon rotowal składem. Teraz gdy są ważne mecze to wiadomo że nie da się zmieniać co mecz całej jedenastki. Teraz w porównaniu z sobotnim mecze było pięć zmian (bramkarz, dwóch obrońców i pomocników).u nich prawie nie ma rotacji
Nic dodać nic ująć. Lucho bardzo dużo rotował składem i to m.in. dzięki temu w decydującej fazie sezonu ma do dyspozycji wszystkich zawodników, łącznie z Vermaelenem ???? Widać, że okres przygotowawczy został przepracowany bardzo dobrze, a do tego praca z trenerami od przygotowania fizycznego i fizjoterapeutami w trakcie sezonu sprawia, że zawodnicy są naładowani jak chyba nigdy. W dodatku teraz pozostałe 4 spotkania będą rozgrywali co tydzień więc będa mieli sporo czasu na ładowanie akumulatorków. Z resztą mi się wydaje, że z Atletico nie będzie jakiegoś szalonego meczu. Enrique wie, że La Liga jest już ich i do zaklepania mistrzowskiego tytułu wystarczą 3 punkty zdobyte z Deportivo na Camp Nou w ostatniej kolejce. Oczywiście nikt tu nie mówi o odpuszczaniu ale nie sądzę aby były tu rzucone wszystkie siły, nawet jakiś remis jest dla mnie możliwy.Nie przesadzaj tak. Enrique cały sezon rotowal składem. Teraz gdy są ważne mecze to wiadomo że nie da się zmieniać co mecz całej jedenastki. Teraz w porównaniu z sobotnim mecze było pięć zmian (bramkarz, dwóch obrońców i pomocników).
No i dodatkowo między meczami,będzie już tydzień przerwy, a podczas ostatniego miesiąca były mecze co 3-4 dni a i tak dali radę.
Pisałem o rundzie wiosennej, więc do niej się odniosę podam statystyki w porównaniu do jedenastki, która rozegrała dwumecz z Bayernem. Pod uwagę wziąłem mecze we wszystkich rozgrywkach (łącznie z reprezentacjami). Od 1 stycznia Barcelona rozegrała 32 spotkania we wszystkich rozgrywkach a tyle spotkań rozegrali jej piłkarze z ostatniego dwumeczu (zaliczone tylko w przypadku wyjścia w pierwszej jedenastce):Nie przesadzaj tak. Enrique cały sezon rotowal składem. Teraz gdy są ważne mecze to wiadomo że nie da się zmieniać co mecz całej jedenastki. Teraz w porównaniu z sobotnim mecze było pięć zmian (bramkarz, dwóch obrońców i pomocników).
No i dodatkowo między meczami,będzie już tydzień przerwy, a podczas ostatniego miesiąca były mecze co 3-4 dni a i tak dali radę.