Przeważnie kiedy są rewanże to znajdujemy trochę lepsze bety. Wiemy kto musi odrabiać straty oraz jak wyglądali zawodnicy w pierwszym meczu. Patrząc na dopasowanie sędziów do meczów rewanżowych proponuję zagrać kartki tam gdzie sędziują Hiszpanie, którzy nie kalkulują i nie bawią się w upominanie zawodników tylko od razu wyciągają kartoniki.
Monaco - Bayer
Typ: liczba kartek - over 4,5 @ 1.81
unibet
Na otwarcie oferty łapałem po 2.12 ale teraz już kursy trochę poleciały w dół ale Bet w okolicach 1.80 dalej atrakcyjny do grania. Sędzia jest A. Hernandez, który za równo w
La Liga i lidze mistrzów sporo kartek wyciąga. Obie ekipy również sporo kartkują. We Francji jest to poziom trochę mniej niż 2 kartki na mecz. Natomiast w Niemczech zauważyłem tendencje rosnąca pod względem wystawia kartek. Więc Bayer średnio ponad 2 kartki na mecz dostaje. A w ostatnim meczu z Mainz złapali w lidze 5 żółtych i jedna czerwona. Pierwszy mecz tych ekip zakończył się na 6 kartkach. Wszystkie te argumenty na czele z sędzia skłaniają mnie do zagrania na karteczki.
Union - Ajax
Typ: liczba kartek - over 4,5 @ 2.05
unibet
Sam łapałem 3 dni temu po 2.07, ale wczoraj można było wziąć nawet w okolicach 2.20. Podobna sytuacja jak wyżej. Sędzia również Hiszpan Del Corro, który już trochę mniej wyciąga kartek ale dalej na dobrym poziomie. Pierwsze spotkanie obu ekip to 2 kartki i 25 fauli. Myślę, że jakby był inny sędzia to byłoby więcej karteczek. Teraz mamy rewanż więc powinno być jeszcze ostrzej. Ajax w grupie sporo kartek złapał, a Union w lidze Europy również. Niemiecka drużyna też sporo fauluje i jest w czołówce ekip faulujących w Bundeslidze. Patrząc na statystyki pierwszego meczu to więcej sytuacji i bliżej zdobycia bramki był Union, który dobrze wypadł na tle najlepszej drużyny z Holandii, która niestety już nie zachwyca gra jak za czasów Den Haga. Zapowiada się bardzo zacięte spotkanie. Sędzia + wynik otwarty to może wróżyć kartki.
Roma - Salzburg
Typ: Roma over 5,5 RR @ 1.75
unibet
Over 6,5 RR @ 2.33
unibet
Wczoraj również można było łapać kursy odpowiednio w okolicach 1.89 i 2.50. Tutaj nie ma co dużo pisać. Roma przegrała pierwszy mecz więc u siebie musi ruszyć od razu do przodu. W takich meczach często padają rogi dla ekip, które dążą do odrobienia strat z pierwszego meczu. W dodatku Roma w lidze Europy w tym sezonie najwięcej rożnych wykonywała spośród wszystkich drużyn. Liczę, że Salzburg się postawi a Roma nabije co najmniej 7 rożnych.