karabadziacha
Użytkownik
Spore wyzwanie czeka piłkarzy Sportingu Braga, jeśli Portugalczycy wciąż myślą o awansie do kolejnej rundy muszą bowiem odrobić aż trzybramkową stratę z pierwszego spotkania przeciwko Olympique’owi Marsylia. Po meczu na Stade Velodrome sprawa awansu do kolejnej rundy wydaje się być załatwiona więc Braga nie ma nic do stracenia a że u siebie grają co najmniej nieźle zapowiada się ciekawe i otwarte spotkanie. Jak zauważył kolega wyżej OM gra w weekend z PSG i prestiżowe spotkanie w lidze będzie dla nich priorytetem. Braga w lidze natomiast 4 tuż za wielką 3, drużyna z 5 miejsca traci do nich kilka punktów także powalczą w tym spotkaniu. Wchodzę tu w zwycięstwo Bragi i obie strzelą 4.60 z fortuny.1-0
Milan i Atletico nie będą szaleć. według mnie będą grali ospale i wiele bramek tu nie padnie. O Atleti1-0 jestem raczej spokojny bo wiadomo jak grają, Milan1-0 chyba też za wiele nie nastrzela bo jednak spotkanie z Romą w lidze już siedzi im w głowach i Gennaro zastosuje rotacje. Oba spotkania według mnie to - 3.5 bramki w meczu kursy w okolicach 1.5
Napoli to według mnie no bet bo wiadomo co dla nich jest w tej chwili ważniejsze, wiadomo kto z tej pary gra dalej i śmierdzi mi tu nudnym remisem bo i Lipsk nie będzie tu cisnął.
Kusi mnie jeszcze Nice, ich awans w fortunie to 6.3 i chyba trzeba spróbować za jakieś drobne bo wydaje mi się że mogą powalczyć.
Milan i Atletico nie będą szaleć. według mnie będą grali ospale i wiele bramek tu nie padnie. O Atleti1-0 jestem raczej spokojny bo wiadomo jak grają, Milan1-0 chyba też za wiele nie nastrzela bo jednak spotkanie z Romą w lidze już siedzi im w głowach i Gennaro zastosuje rotacje. Oba spotkania według mnie to - 3.5 bramki w meczu kursy w okolicach 1.5
Napoli to według mnie no bet bo wiadomo co dla nich jest w tej chwili ważniejsze, wiadomo kto z tej pary gra dalej i śmierdzi mi tu nudnym remisem bo i Lipsk nie będzie tu cisnął.
Kusi mnie jeszcze Nice, ich awans w fortunie to 6.3 i chyba trzeba spróbować za jakieś drobne bo wydaje mi się że mogą powalczyć.