>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/16 finału LE - (14-16 luty)

Status
Zamknięty.
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Ta Liga Europejska bywa bardzo śmieszna.Wydaje mi się,że dla wielu bardziej uznanych klubów w Europie to bardziej kara niż zaszczyt. Obejrzałem w całości mecz Alkmaar-Anderlecht z nadzieją na ciekawy i wyrównany mecz.A tam co? AZ strzela szybko bramkę i to by było na tyle.Obie ekipy zadowolone,gra toczy się w tempie naszej ekstralipy do 90 minuty aż w tejże minucie Anderlecht zdaje sobie sprawę,że można by strzelić bramkę na wyjeździe,bo rewanż u siebie przecież.No i rzucają się jak dzik w żołędzie,mimo że przez 90 minut meczu oddali 1 celny strzał(wcale nie groźny,bo prosto w bramkarza).Jeszcze jestem w stanie zrozumieć Anderlecht,że chciał jak najmniej przegrać mając rewanż u siebie.Ale nie rozumiem wielkiej radości piłkarzy i trenera AZ po wygranej 1-0,skoro można było wykończyć rywala strzelając więcej bramek.No ale AZ mimo kilku prób,mimo aktywnych skrzydłowych nie stworzyło więcej dobrych okazji do zdobycia bramki. Beznadziejny mecz,zaangażowanie obu drużyn poniżej wszelkiej przyzwoitości.Drugim okiem oglądałem w TV mecz Legii i tam zaangażowanie i walka nieporównywalna. Szkoda tylko,że więcej kasy zainwestowałem w drugą bramkę Alkmaar na żywo niż na drugi gol Legii:/
Mam nadzieję,że teraz Wisła pokaże serce i powalczy tak jak Legia!

pindzia 30

pindzia

Użytkownik
Ja nie oglądałem meczu z udziałem AZ ale raczej to ich stawiałem w roli faworyta. Co prawda Anderlecht wygrał wszystkie mecze u siebie w grupie , ale Lok. Moskwa również wygrał 4 przegrywając tylko z owym Anderlechtem oba mecze co swiadczy o tym , że wcale ta grupa nie była wyrównana . Trafiły się 2 cieniasy do bicia AEK I Sturm wiec nie ma co się zachwycać ich bilansem . Sięgając dalej rok temu zespół z belgi odpadł w dwumeczu z Ajaxem , co pokazuje , że holenderskie zespoły im nie leżą . Analizowałem nawet tabele i w tym czasie Ajax i Anderlecht mieli w tym okresie niemal identyczną ilość punktów co teraz Az ze wspominamy przeciwnikiem . Podsumowując jeżeli Ajax zdołał wygrać u siebie i na wyjeździe to nie zdziwię się jak Az zrobi to samo ;)

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Radzę obejrzeć mecz Hannover - Brugge i zobaczyć co wyczynia liniowy. Jeden karniak + nieuznana brama dla gospodarzy po faulu, którego nie było. Mnie zastanawia po co tam tyle tych sędziów jak liniowy machnął a ten co za bramką puścił akcję. Sobiech na 1:1 pięknie. Sobiech karniaka wywalczył - bohater !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom