>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

1.01 !

pawlenty87 63,9K

pawlenty87

Użytkownik
Witam Hagis mam pytanie odnośnie doboru meczy do grania kursów 1.01. Na jakiej podstawie dobierałeś mecze, jakie miałeś kryteria doboru spotkań oprócz płynności rynku? Chodzi mi o to czy np. zwracałeś uwagę na kursy przedmeczowe, czy bot śledzi rynek cały czas czy wchodzi w określonym momencie pod koniec meczu ??

hagis 369

hagis

Użytkownik
Witam Hagis mam pytanie odnośnie doboru meczy do grania kursów 1.01. Na jakiej podstawie dobierałeś mecze, jakie miałeś kryteria doboru spotkań oprócz płynności rynku? Chodzi mi o to czy np. zwracałeś uwagę na kursy przedmeczowe, czy bot śledzi rynek cały czas czy wchodzi w określonym momencie pod koniec meczu ??
Witaj pawlenty87
Zaczne tak gdy juz chesz grac na niskie kursy nie graj 1.01 bierz pod uwage
kurs 1.02 dlczego ? ma obcje ucieczki = greeen ja wiem ze gdy liczac prawdopodobieństwo jest takie samo ale inny konfort grania.
Co do doboru tak naprawde malo patrze na h2h to co mnie interesuje to kwota na rynku... widzisz ze kots stawia 5k na taki kurs a ty , ja co mozemy dorzucić tylko swoje grosze .. ktos moze to nazwac poszła masówka ale tak samo moze juz ktos za nas odrobił lekcje i tu unachodzi
mi odrazu msyl extravagancja kursu gdzie mozna spokojnie w 80 %
przebieg meczu ale to inny temat ...

nie wiem jak geasz trading czy normalnie do gwizdka koncowego
napisz cos wiecej o swojej dotychczasowej gry i jej efektach
Pozdrawiam

hagis 369

hagis

Użytkownik
Nie myślałeś o graniu BTS i wychodzeniu z rynku, gdy padnie jakakolwiek bramka?
bts hmm ale zakladasz z juz przed meczem ze kupujemy bts = tak
i gdy padnie bramka auto lay ?
wykonam test gdy tylko nadarzy sie odpowiedni mecz

lostdesperado :spokodfhgfh:

pawlenty87 63,9K

pawlenty87

Użytkownik
Do tej pory grałem normalnie z różmymi efektami ale po podsumowaniu w sumie wyszedł mi plus ale mam coraz mniej czasu wiec zacząłem szukać jakiegoś systemu który będzie wymagał mniej analizy i siedzenia przed kompem. Trafiłem na Twój temat i bardzo mi się podoba ten sposób grania więc chcę powoli sam zacząć tak grać stąd moje pytania o sposób doboru typów. Zastanawiało mnie to czy grasz np. typy ala mecze np. Barcelony na którą są kursy rzędu 1.2 a po strzeleniu przez nią bramki kurs spadnie do 1.05 i mniej a to może być nawet nie polowa meczu.

M 2

mmmario1

Użytkownik
Ja zauważyłem ostatnio jeszcze coś ciekawego. W 90 min odrazu po doliczeniu dodatkowego czasu często skacze kurs na to ze nikt nie strzeli. Np ostatniO z 1.08 na 1.25 przy wyniku 1;1 , grając all in i stosując Twoja tabelke jestem teraz na 3 poziomie.. Bardzo przyjemna zabawa, protestuje to.
Co do tenisa, kryterium Bota jest tylko kurs, tak? Tutaj trzeba uważać ostatnio widziałem mecz gdzie debel prowadził 5:0 a wygrał 7;6 a kurs byl 1.002 ;)

L 10

lostdesperado

Użytkownik
bts hmm ale zakladasz z juz przed meczem ze kupujemy bts = tak
i gdy padnie bramka auto lay ?

wykonam test gdy tylko nadarzy sie odpowiedni mecz

lostdesperado :spokodfhgfh:
Jeśli masz czas na live, to grasz od 15 minuty na BTS - kurs nieco wyższy niż przed meczem, jak padnie bramka od razu greenujesz. Ewentualnie przed meczem i greenujesz mniejszą kwotę jeśli bramka padnie jakakolwiek

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Jeśli masz czas na live, to grasz od 15 minuty na BTS - kurs nieco wyższy niż przed meczem, jak padnie bramka od razu greenujesz. Ewentualnie przed meczem i greenujesz mniejszą kwotę jeśli bramka padnie jakakolwiek
A jak nie padnie bramka? Już lepiej grać over 0.5

hagis 369

hagis

Użytkownik
KOnie
Zagralem dzis cos takiego
LAY faovoryt gdzie poczatkowy kurs przed startem to kurs (2.00 - 2.50)
i ustawilem by kupil Lay po 6.00 podczas in-run

wynik

zastanawia mnie jak by to bylo grac plaska stawka Lay fav po tak niskich kursach jak (2.00 - 2.50)

pawlenty87 63,9K

pawlenty87

Użytkownik
Witam Hagis próbowałem pograć geeksem na kursy 1.02 i na 3 typie miałem pecha w ostatniej akcji meczu padł gol i wtopa.Szkoda że geeks nie ma opcji ustawienia by bot grał dany kurs jak już ileś kasy jest zagrane na dany typ.

hagis 369

hagis

Użytkownik
Experyment na niskie kursy 2.

hmm wychodzi zla analiza gdy patrze an a to teraz nie postawil bym na Giungamp bo tak naprawe nie mam pojecuia o tym zespole ????
i byl chyba bardzie fav co do wygrania :;/: glupota
= ślepota

hagis 369

hagis

Użytkownik

Challenge Stats

Start 20.09.2013

Bank na start :10.00

1.dzien. ✅1.40
2.dzien. ✅0.76
3.dzien. ✅2.73
4.dzien. ✅0.28