>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

1.01 !

T 0

thrasher

Użytkownik
Cze Hagiss,
jak jest 1:0 w ostatnich minutach to tez Ci kupi za 1,02?
czy zabezpieczasz sie jakos, ze kupuje tylko wtedy kiedy roznica bramek &gt;=2, ale niewazne ile do konca meczu?
gralem recznie kursy 1.01 i 1.02 w ostatnich minutach, sporo wchodzilo, ale tez poleglem przy 3:1. Wiec te wyplaty co jakis czas zgodnie z tabela sa calkiem rozsadne, zeby nie tracic calosci. wolniej sie zarabia, ale ograniczanie strat wazniejsze.

hagis 369

hagis

Użytkownik

Challenge Stats

Start 10.09.2013

Level 1 = 55.00

Level 2 = 60.50

Level 3 = 66.55

Level 4 = 73.20

Level 5 = 80.52

Level 6 = 88.57

Level 7 = 97.43

Level 8 = 107.17

Level 9 = 117.89

Level 10 = 129.68

Level 11 = 142.65

Level 12 = 156.92

Level 13 = 172.61

Level 14 = 189.87

Level 15 = 208.66

Total available: £186.77

hagis 369

hagis

Użytkownik
Witam wszystkich zainteresowanych
Poszukuje zastosowania nowej opcji bota
polega ona na kupnie okresolnego przez nas kursu wzgledem czasu
a nastepnie odsprzedanie go z zyskiem
jakies pomysly ?

przyklad

ustawilem
Kupno Man City U19 od 30 min meczu gdy kurs bedzie w granicy 1.02 / 1.12 a nastepnie odsprzedal po 1 tiku
po 30 minucie kurs byl 1.06 kupno
sprzedasz 1.05
= profit

T 0

thrasher

Użytkownik
dajac bet przy np. 1.06 narazasz sie na ryzyko, że underdog strzeli, i wtedy albo odsprzedajesz ze strata, albo czekasz co dalej az bedziesz mogl odsprzedac z zyskiem.

jak fav strzeli, to jestes na ladnym plusie.

i jak spadnie o tik, to masz plus - wiec glowna kwestia jest ile czasu trwa Twoja ekspozycja na ryzyko, czyli ile musisz czekac na spadek o tik. Do tego sie moze nadawac bet gdzie tiki szybko schodza - moze u/o 1,5 albo 00CS?

hagis 369

hagis

Użytkownik
dajac bet przy np. 1.06 narazasz sie na ryzyko, że underdog strzeli, i wtedy albo odsprzedajesz ze strata, albo czekasz co dalej az bedziesz mogl odsprzedac z zyskiem.
jak fav strzeli, to jestes na ladnym plusie.
i jak spadnie o tik, to masz plus - wiec glowna kwestia jest ile czasu trwa Twoja ekspozycja na ryzyko, czyli ile musisz czekac na spadek o tik. Do tego sie moze nadawac bet gdzie tiki szybko schodza - moze u/o 1,5 albo 00CS?
przyklad do under 3.5

zasady:
kup po 40 min jesli kurs bedzie 1.08 / 1.15
sprzedaj po 1 tiku
= zysk

M 2

mmmario1

Użytkownik
Na zdarzenia piłkarskie to trzeba porządna analizę zrobić na takie zabawki. W zasadzie czytasz mi w myślach. ja wczoraj wieczorem myślałem o podobnym systemie.
Granie zdarzeń na pewki od 80 min, gdy mecz jest rozstrzygnięty. Np. 2-0. Gdy nie faworyt prowadzi. Kursy potrafią być nawet do 1.10 . Sprzedajesz po 2-3 tickach. Jesli przegrywajacy strzela, to liczysz ze ma 3-4 min zanim kurs bedzie znowu do sprzedania, ew wchodzi do ty kurs. Jesli nie strzela. Masz czysto strzedane

Z underami bedzie wpadka na 100% szczególnie w koncowkach, narażenie na ryzyko ogromne, przy bocie na 2 tiki mysle ze często będziemy ruszać z nowa tabela. Tak samo nie ruszalbym tenisa, tam kursy mocno lataja. Ew dodać komendę ze wzrostem stawki na podbiły kurs pokrywajacy stratę, to już zupełne zabezpieczenie jesli chodzi o granie na tickowanie Na wynik- pisze jadąc autem, mam nadzieje ze jako tako sens wypowiedzi jest zachowany

hagis 369

hagis

Użytkownik
Wielkie dzięki MMMario1 twoje sugestie
Faktycznie co do piłki bez analizy ciężko grać a celem jest autobet
ktory bedzie mozna powielać na wielu zdarzeniach.

Tu mam kolejny przykład który może być ciekawa obcją

RYNEK Half Time

Gdy mamy 1 połowe meczu i wynik 0-0 ustawiamy czas na kupno
Draw po 46 minucie przedzial kursu 1.03 - 1.18

czas pobytu na rynku 28 sek.

= profit

M 2

mmmario1

Użytkownik
Wpadłem na kolejny pomysł. A jakby grac botem na dokladny wynik 0:0.
Kursy na takie zdarzenia są wysokie więc jest wiele tikniec.
Zakładamy kurs 6,00. Zakładając sprzedawanie i kupowanie co 0.10 mamy 50 * 1.10 co daje nam AKO 117.
Wyglada pięknie, sprawdzi sie w praktyce?

Analogicznie każde zdarzenie, na remis do przerwy około 150 tikniec, kurs 4.4
Chodzi głownie o procent składany na zdarzeniu i jak bedzie wyglądało wykorzystywanie go w bocie.

hagis 369

hagis

Użytkownik
rezultat wczorajszysch testow

Doddodatkowo konie

Płaska stawka na konie byla 10 bot gral na wszytkie konie z zasada
kup gdy kurs osiagnie 1.05

Start 10.09.2013

Level 1 = 55.00

Level 2 = 60.50

Level 3 = 66.55

Level 4 = 73.20

Level 5 = 80.52

Level 6 = 88.57

Level 7 = 97.43

Level 8 = 107.17

Level 9 = 117.89

Level 10 = 129.68

Level 11 = 142.65

Level 12 = 156.92

Level 13 = 172.61

Level 14 = 189.87

Level 15 = 208.66

Total available: £198.63

hagis 369

hagis

Użytkownik
Wpadłem na kolejny pomysł. A jakby grac botem na dokladny wynik 0:0.
Kursy na takie zdarzenia są wysokie więc jest wiele tikniec.
Zakładamy kurs 6,00. Zakładając sprzedawanie i kupowanie co 0.10 mamy 50 * 1.10 co daje nam AKO 117.
Wyglada pięknie, sprawdzi sie w praktyce?

Analogicznie każde zdarzenie, na remis do przerwy około 150 tikniec, kurs 4.4
Chodzi głownie o procent składany na zdarzeniu i jak bedzie wyglądało wykorzystywanie go w bocie.
postaram sie wytestowac zrobic test tylko mecz musi byc odpowiedni
Marseille v Arsenal wydaje sie dobrym kandydatem do testu

M 2

mmmario1

Użytkownik
Teoretycznie mecze na 0;0 nie zdarzają sie często, ale jesli jest cały mecz i płynność odpowiednia przy dobrych wiatrach da sie to wykonać. Podzielony kurs z procentem składanym na 0;0 to byłoby coś. Zbyt piękne sie wydaje.

M 2

mmmario1

Użytkownik
34 minuty pierwszej połowy. AKO wyszło 1.61
Tak mała Liczba tickow + płaska stawka...
Mysle ze spokojnie da sie zrobić wiecej przejść + cała połowa + granie all in. Efekt powinien być zdecydowanie lepszy.
Szkoda, jestem dopiero w trakcie zakładania konta na bf więc tylko teoretyzuje.

hooltay 32

hooltay

Użytkownik
Taka długa ekspozycja na rynku 0:0 to igranie z ogniem. Raz, drugi się uda wyjsść z zyskiem, ale na dłuższą metę strata jest nie do uniknięcia, tym bardziej przy graniu all inn. Strzelona bramka od razu położy cały zakład. Konie też bym odradzał, zbyt wiele razy widziałem takie co osiągały kurs 1.01, po czym outsider przyśpieszał przed metą i przegrywały. Jeśli ten bot ma działać automatycznie, bez żmudnej selekcji rynków przy wyborze zakładów, to musi działać albo pewnie albo szybko. 28 sekund to świetny czas na zamknięcie zakładu, 34 minuty to proszenie o porażkę.
Hagis świetnie Ci idzie na razie, ale uważaj żebyś nie przekombinował. Bez sensu naprawiać coś co działa dobrze. Powodzenia

M 2

mmmario1

Użytkownik
tak ale wez pod uwage granie all in, na malej stawce wg mojego modelu jesli na betfair jest wykonalny.
Mozolne wbijanie po 1 tiknieciu laya, to wygrywanie kursu 1.01.
przy kursie 4 na remis masz 300 tikow na procencie skladanym, no i przelisz jak to sie oplaca wzgledem normalnego kursu na 0:0

M 2

mmmario1

Użytkownik
tak ale wez pod uwage granie all in, na malej stawce wg mojego modelu jesli na betfair jest wykonalny.

Mozolne wbijanie po 1 tiknieciu laya, to wygrywanie kursu 1.01.
przy kursie 4 na remis masz 300 tikow na procencie skladanym, no i przelisz jak to sie oplaca wzgledem normalnego kursu na 0:0

hooltay 32

hooltay

Użytkownik
Te 300 ticków owszem uskłada ładny zwrot o ile mecz zakończy się wynikiem 0:0. W każdym innym wypadku tracisz całą stawkę + odsetki, gdyż najpierw kupujesz BACK i czekasz na spadek, po zamknięciu pozycji znów Back i przez cały czas jesteś wystawiony na ryzyko. A ile meczy się tak kończy? Najczęsciej nie te, które byś o to podejrzewał.
Można by było przetestować działanie bota w ten sposób podczas przerwy, przez ten czas na pewno nie padnie gol. Pytanie tylko czy na pewno podczas przerwy kurs na to zdarzenie dalej spada, czy też ludzie realizują zyski/straty i wręcz rośnie?

M 2

mmmario1

Użytkownik
Tak
, to tylko mój pomysł jestem tego świadomy ze pewnie
10% zdarzeń zakończy sie pozytywnie ale motywuje mnie ten zakup 300 zdarzeń gdzie procent skladany mocno zrekompensuje złe dobrane zdarzenia. Nawet przy 300 tickach kurs wynosi wtedy 18,7 ... A nie przekonała mnie, ze bezbramkowy remis zdarza sie nie częściej niż raz na 18 zdarzeń. A wiadomo, ze przy skutecznych poleceniach Bota tickania zakupiono ego moze być jeszcze wiecej..
Co do Twojego pomysłu - wydaje sie świetny, po teoretycznej realizacji , oraz wzroście kursów, referat z rozpoczęciem kolejnej połowy znowu zaczną dodać , więc ryzykiem bedzie minuta dwie drugiej połowy.
System haiginsa sprawdza sie swietnie my powoli szukamy coraz to bardziej wyczarowanych możliwości.
Nie zapominajmy o jednej rzeczy.. Podstawowym założeniem jest to, żeby ciąg kursów 1,01 kończył sie pozytywnie +50% dla 85 zdarzeń, czy dla kursu 1.02 dla 46 zdarzeń. Jesli połowa tych ciagle bedzie kończyła sie pozytywnie to mamy staly dochód.
Jak widać na testach podstawowy pomysł wychodzi swietnie. Ukończone byłoby 5 poziomów z rzędu, już za pierwsza próba. I to wciąż bez błędu - super sprawa.
Moje założenie jest na powiedzmy 7-10% skuteczności poziomów, z tym, ze przedłużam ciąg z 80 do + 300 zdarzeń. Co w moim odczuciu moze przynieść podobne rezultaty.
A to nad czym sie głowimy i ja i Ty i hagins, to dynamika zdarzeń - żeby znaleźć rynek na przynajmniej 30-40 zakładów na dobę, tak by szybkość rozwoju była zadawalajaca.
Jesli jednak przy głębszych testach wyciągnąć konkretne wnioski.
Nie zasmiecam wiecej tematu bez odpowiedzi prowadzącego, wkoncu to on jest Twórca tej dyskusji ;)
Co

Do góry Bottom