>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1.000.000

@ 199

@2.00

Użytkownik
Nie dzisiaj. Mocno cisnęli Malagę, ale zabrakło kropki nad &quot;i&quot;; w drugiej już ich rozjadą. Zaryzykowaliśmy, nie wyszło, lecimy dalej. Kończymy dzień z -200.
Widzimy się na LM przyjaciele!

@ 199

@2.00

Użytkownik
Arsenal v Bayern over 2,5/bts
@1.80 ✅
Napoli v Real over 2,5/bts
@1.66 ✅
Barcelona -1,5
@2.100 ✅
Borussia strzeli w obydwu połowach
@1.90 ✅

@ 199

@2.00

Użytkownik
To jest cały kupon, a dwa pierwsze dubelek. Tym samym kończymy dzień 800 na plus, czyli odbijamy się za weekend z nawiązką. Jutro już raczej nie będę niczego dorzucał; mamy 600 do wyjęcia jak siądzie.
Dobranoc przyjaciele

@ 199

@2.00

Użytkownik
No i siedzi elegancko.
Miałem postawić symboliczne 50 na Barcę, ale to nic. Dzisiaj liczy się tylko jedno.
VAMOS BARCA. Świętujemy do weekendu.

@ 199

@2.00

Użytkownik
Wybaczcie przyjaciele za brak aktywności ostatnio. Jakoś mi się zapomniało. Weekend niestety znowu zaliczamy na nienzaczny minus, więc poraz kolejny ratujemy się LM.
Sevilla
@2.37 ⛔
Juve v Porto bts
@1.95 ⛔
Sevilla lub remis
@1.38 ⛔
Juve v Porto over 1,5
@1.33 ⛔
Klasyk, dwa dubelki, agresywny i asekuracyjny. Dla ciekawskich stawki 150 i 200.

@ 199

@2.00

Użytkownik
Dramat *****, dramat. Za bardzo się rozleniwiłem po ostatniej passie i ładuję praktycznie bez analizowanie. No ale kij z tym, przede wszystkim jestem wściekły, że Sevilla tak sfrajerzyła z tymi drewniakami. Mogli zamknąć dwumecz już w pierwszej połowie u siebie, dodatkowo dwa dramatycznie niewykorzystane karne. Sampaoli ich skatował, mają mega dołek fizyczny, a Leicester +100 do morali po wywaleniu Ranieriego i tak to się kończy.
Mam nadzieję, że chociaż wy zagraliście z głową przyjaciele i hajs się zgadza. Udanej nocy!

@ 199

@2.00

Użytkownik
Dobra panowie. Przed chwilą naszedł mnie nastrój zagrać grubo jak nigdy. Daję 1000 na
Monaco dnb
@2.00 ✅
Będą emocje. Widzimy się po meczu. Powodzenia wszystkim przyjaciele!

@ 199

@2.00

Użytkownik
No i super, tysiak do przodu. W pięknym stylu wychodzimy z wczorajszego dołka.
Pozdrawiam przyjaciele, będę najprawdopodobniej w weekend.

@ 199

@2.00

Użytkownik
Coraz większe pieniądze w grze i szczerze mówiąc ciągle zapominam o forum. Zawieszam więc temat póki co. Może wrócę z jakąś fajną serią jeżeli będę miał pomysł. Trzeba też przemyśleć co dalej po zamknięciu bet365 i wprowadzeniu nowej ustawy hazardowej.
Pozdrawiam przyjaciele. Życzę jak największych wygranych.

@ 199

@2.00

Użytkownik
Aha, singiel na pożegnanie
Irlandia v Walia kartki over 4 (azjan)
@1.950 ✅
Kurs widzę, że już spadł do 1.875, ale myślę, że jeszcze warto zagrać. Polecam też przemyśleć 4,5 za 2.20. Pewnie bym zagrał, ale wcześniej był tylko 3,5 za 1.60. Jak widać jest to świetny kierunek.

Do góry Bottom