>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1.000.000

@ 199

@2.00

Użytkownik
Nie mogłem się powstrzymać i puściłem za 100
LIVE Las Palmas
@11.00
✅
A kija tam, zamykam, bo Real lubi robić remontady w końcówkach.

Otrzymane punkty reputacji: +1
@ 199

@2.00

Użytkownik
Oczywiście daję screena, żeby nie było wątpliwości.
Dzień ostatecznie zamykamy z zarobkiem ~2200, tak więc idziemy do przodu w ekspresowym tempie. Midas.
Dobranoc przyjaciele
P.S. 3:3 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
@ 199

@2.00

Użytkownik
Dzięki przyjacielu.
Dzisiaj można się pobawić
Sevilla/over 2,5
@2.50 ⛔
Atletico wykorzysta rzut karny
@7.00 ⛔

@ 199

@2.00

Użytkownik
Wrzucam historię typów dla niektórych przyjaciół.
Koniec wstawiania typów po czasie, bo istotnie budzi to wątpliwości. Mój błąd.

Otrzymane punkty reputacji: +8
@ 199

@2.00

Użytkownik
Bo jeszcze nie mam takich funduszy, żeby sobie na to pozwolić.
Mógłbyś dokończyć zdanie?
Zadałem takie pytanie, bo...?

jegermeister 56

jegermeister

Użytkownik
Koniec wstawiania typów po czasie, bo istotnie budzi to wątpliwości. Mój błąd.
No mi osobiście chodziło tylko o to, że skoro to jest projekt prowadzisz go w jakimś celu, żeby pomóc ludziom, czy podpowiedzieć. A drażni mnie jak w projekcie są rozliczane typy, które nie były zagrane w projekcie, ale jakieś z pupy live. Postawiłeś, łądnie weszło masz dowód, ale czemu nie podałeś typu w chwili wstawiania, skoro go wliczasz w projekt ;p. Tyle. No offense! Powodzonka.

@ 199

@2.00

Użytkownik
Nie mam usprawiedliwienia. Za bardzo byłem zajarany podczas meczu. ;)
Inna sprawa, że temat prowadzę dla siebie, bo przyjemniej się gra gdy jest publiczność.
Powodzenia przyjacielu.

To jest dobry moment, aby wspomnieć, że absolutnie odradzam grania cudzych typów. Poszerzajcie swoją wiedzę, zbierajcie doświadczenie. Nie grajcie wszystkiego co jest, skupcie się na 1-3 ligach (ja gram tylko La Ligę i Premier League). Oglądajcie jak najwięcej meczów ile możecie(!), bo czym innym jest sprawdzanie wyników, a czym innym rzeczywisty obraz spotkania. Musicie poznać ligę na wylot, sytuacje poszczególnych drużyn/piłkarzy, formę... Zobaczycie z czasem jak poprawi się wasza skuteczność. Aha i ostatnia rzecz: cytując klasyk &quot;Jebać schematy&quot;. Żadne progresje, czy nie wiadomo jakie systemy gry. Wszystko i tak sprowadza się do waszej skuteczności, więc nie ma co kombinować. Mierzcie siły na zamiary, nie wyjeżdżajcie od razu z grubymi stawkami. To nie jest sprint, tylko maraton, a głupio byłoby odpaść w przedbiegach.
Podsumowując:
- nie gramy cudzych typów
- uczymy się na własnych błędach
- oglądamy mecze
- nie gramy systemami

Otrzymane punkty reputacji: +1
@ 199

@2.00

Użytkownik
Single tylko od 1.80-1.90. Do kuponu czasami coś niższego można dorzucić na podbicie, ale nie mniej niż 1.40. Zresztą wystarczy prześledzić temat, żeby wysnuć wnioski.

@ 199

@2.00

Użytkownik
Dzisiaj nic nie gramy, bo nie ma co. I dobrze, przyda się dzień przerwy przed weekendem. Wiadomo, parcie na kasę jest, ale trzeba to kontrolować (wiem, łatwo mi powiedzieć po ostatniej passie). Chłodna głowa, to samo tyczy się live&#39;ów.
Tym samym mamy ciąg dalszy moich reguł obstawiania:
- nie gramy na siłę
- zachowujemy chłodną głowę w każdej sytuacji
- nie myślimy o bukmacherce 24h, 7 dni w tygodniu

@ 199

@2.00

Użytkownik
Swansea
@2.00 ✅
Eibar v Real over 2,5/bts
@1.90 ✅
Villarreal v Espanyol over 2,5/bts
@2.62 ⛔
West Brom
@2.25 ⛔
Villarreal v Espanyol bts
@2.00 ⛔

@ 199

@2.00

Użytkownik
Jest źle. Trzeba ratować sytuację, żeby był jednak ten plus.
Villarreal/over 2,5
@3.00 ⛔
Barcelona v Celta over 2,5/bts
@1.83
Generalnie zawsze wypłacam pieniądze, żeby do gry mieć 500. Jeżeli to nie wejdzie, to trzeba będzie pierwszy raz od dawna wpłacać. Jednak jeżeli wejdzie, to będziemy dzisiaj ponad 500 na czysto do przodu. Szykuje się ciekawy wieczór przyjaciele - to lubię.

@ 199

@2.00

Użytkownik
Ulala, pochopna decyzja. Swansea brama w doliczonym czasie, więc dubelek z Eibarem siada. Zobaczymy jak na tym wyjdę, ale przynajmniej wiemy już, że na 100% nie będzie trzeba wpłacać na jutrzejszą grę. Bez odbioru ksz ksz

seedmenn 171

seedmenn

Użytkownik
Witam, móglbym się dowiedzieć na jakim buku grasz?
Życzę wysokich wygranych !
(sory za powtórkę, to się samo tak zrobiło ;) )

@ 199

@2.00

Użytkownik
I wzajemnie przyjacielu! bet365
Aj, zabrakło jednej brameczki. Nie szkodzi. Jutro nowy dzień, nowe typy, a widzę, że będzie co grać. Dzisiaj pierwszy raz na minus(300). Śmigam oglądać Barcę. Do jutra przyjaciele!

@ 199

@2.00

Użytkownik
Gijon v Deportivo over 2,5/bts
@2.25 ⛔
Atletico/bts
@3.60 ⛔
Las Palmas strzeli w obydwu połowach
@2.20 ✅
Bilbao/over 2,5
@2.87
Atletico
@1.45 ✅
Las Palmas
@1.50 ✅
Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana, więc atakujemy dzisiaj bezpardonowo. 4 pierwsze to jeden kupon, do wyjęcia 2000. Atletico i Las Palmas asekuracyjny dubel, żeby w razie czego wyjść na mały plus. Zostało 50, bardzo możliwe, że na bieżąco wykorzystam.
Udanych łowów przyjaciele!

@ 199

@2.00

Użytkownik
Eh, falstart. Ciężko się ten mecz oglądało; Deportivo niewykorzystany rzut karny, a Gijon w drugiej połowie ze 30 wrzutek i żadnej dokładnej na dwumetrowego Traore. Odechciało się grać.
Jedziemy na pełnej za 50:
Atletico/over 2,5
@2.25 ✅
Las Palmas/over 2,5
@2.20 ✅
Tottenham/over 2,5
@2.30 ✅
City/over 3,5
@2.40 ⛔
Bilbao/over 2,5
@2.87
Jednym słowem liczymy na goleadę.

@ 199

@2.00

Użytkownik
No i wracamy do punktu wyjścia. Jeżeli Bilbao siądzie, to będzie oznaczało, że City pozbawiło mnie prawie 4000. Chociaż to mój błąd rzecz jasna.
Nie chcę tak kończyć dnia. Gram za te 200 singla na Athletic, a na przyszłość wyciągamy wnioski, żeby za bardzo nie kombinować.
Bilbao wygra obydwie połowy
@5.00 ⛔

Do góry Bottom