>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

żeby coś sobie udowodnić ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... strata jest jeszcze duża ... ale mam nadzieję na jej odrobienie ...

#38#
Anglia - Włochy mecz rozstrzygnie się w karnych 5.50
stawka 100 zł

... jak dla mnie Anglia po raz kolejny zagra ciężki mecz ... Włosi tak jak z Chorwacją powinni się męczyć ... zacięty meczyk który jak dla mnie rozstrzygnie się w dogrywce lub karnych ...

#39#
Niemcy(-1) - Grecja 1.47
stawka 800 zł

... Niemcy faworyt ... Grecy zamurują bramkę, ale Klose, Ozil czy Gomez znajdą drogę do bramki i to nie jeden raz ???? Niemcy muszą pomścić nas ... Grecy bez Karagounisa, swojej gwiazdy, lidera i najlepszego strzelca ... stawiam na 2:0 dla Szwabów ???? )

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
#41#
Portugalia - Hiszpania powyżej 22.5 fauli w meczu 1.80
stawka 800 zł

... bardzo niską linię fauli wystawiła Fortuna ... jak widać na statsach poniżej, linia 22.5 faulu w meczu została pokryta przez obydwie drużyny w meczach grupowych zdecydowanie ... w meczu pomiędzy Portugalią a Hiszpanią, to Hiszpania będzie utrzymywała się przy piłce, a żeby ją im odebrać Ronaldo i spółka będzie musiała uciekać się do fauli ... jak dla mnie spokojnie padnie tu z 25, 28 fauli ... zacięty mecz o finał, gdzie nikt nie będzie odstawiał nogi ????

Portugalia - Niemcy 20:14 ✅
Portugalia - Dania 17:18 ✅
Portugalia - Holandia 17:11 ✅
Portugalia - Czechy 7:12 ⛔
Hiszpania - Włochy 13:19 ✅
Hiszpania - Irlandia 9:15 ✅
Chorwacja - Hiszpania 21:15 ✅
Hiszpania - Francja 6:11 ⛔

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
#42#
Portugalia - Hiszpania pierwsze 10 minut - poniżej 3.5 rzutów wolnych 1.66
stawka 200 zł

... jak dałem w pierwszym zakładzie na dużo wolnych, to raczej w pierwszych minutach drużyny zagrają badawczo ... wymiana podań, strata, wymiana, strzał, od bramki ... jak wpadnie jeden wolny czy dwa to i tak będzie dobrze ????

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... po niezbyt udanym Euro przyszedł czas na przerwę ... :?

... i przemyślenie taktyki na nowy sezon :grin:
... także z nowymi siłami wracam, by pograć i ugrać coś na październikowe wesele ... a dokładniej na podróż poślubną :cool:
... statsy i numerację będę liczył od początku ...

#1#
Jaga - Podbeskidzie 1 1.80
stawka 10 j

... po przeanalizowaniu przygotowań do nowego sezonu, moim zdaniem Jaga w lepszej sytuacji ... zrobiła małe czystki, ściągając kilku nowych graczy ... Podbeskidzie jak co sezon liczy na utrzymanie, dodatkowo dziś nie zagrają Liad Elmalich, Maciej Rogalski, Ondrej Sourek i Adrian Sikora .... w ich miejsce młodzieżówka ...
... stawiam, że ekipa Tomasza Hajto pierwszy mecz u siebie zakończy zwycięsko ... ????​

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
w sumie ✅ 5,4 j
#4#
Arsenal - Sunderland 1.44 ⛔
Lyon - Troyes 1.44 ✅

AKO 2.08 stawka 7 j
#1#
Jaga - Podbeskidzie 1 1.80 ✅
stawka 10 j
+ 1 j

... wczorajszy dzień nawet udany ... w sumie + 6,4 j na plus ... co przeliczając jedną jednostkę jako 50 zł daje juz bilet na dojazd na lotnisko :razz: dziś jedziemy dalej ...

#5#
Groningen - Willem II 1.40
Wisła - Bełchatów 1.53
AKO 2.14 stawka 6 j
Groningen po zeszłotygodniowej porażce z Twente 1:4, dziś u siebie może sobie to odbić ... co do Wisły, to po nieudanym poprzednim sezonie, chętnie obejrzę sobie ich w nowym sezonie ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik

#5#
Groningen - Willem II 1.40 ⛔
Wisła - Bełchatów 1.53
AKO 2.14 stawka 6 j
... Groningen nie wyszło ... zamiast tego, więc do Wisły dorzucamy ... i gramy ...

#12#
Wigan - Chelsea (-0,25) 1.52
Wisła - Bełchatów 1.50

AKO 2.28 stawka 8 j

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
#13#
Arka - Bogdanka 1.90
stawka 5 j

Bogdanka słabiuśka w tym sezonie ... odeszło sporo kluczowych graczy ... myślę, że powalczą o utrzymanie ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... jeśli tak dobra seria trwa, to niech wygrywam dalej ... :razz:

#14#
Ajaccio - PSG 1.61
stawka 6 j

PSG mimo, iż bez Ibry, powinno powetować sobie ubiegłotygodniowy remis ... Ajaccio raczej nic nie powinno mieć dziś do powiedzenia ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
#14#
Ajaccio - PSG 1.61 ⛔
stawka 6 j
#15#
Everton - United(-0,25) 1.67
stawka 9 j

Nieudana potyczka PSG ... cóż ... United też mogą mieć ciężko, ale sądzę, że sezon powinni zacząć od wysokiego C ... chętnie obejrzę ich wieczorem ;)

Do góry Bottom