... na początek może kilka słów ... szanse na wejście kuponów z Polską do ćwierćfinałów po wczorajszym obrazie gry naszych spadły do minimum ... taką grą to my za wiele nie zwojujemy ... potrzeba nam Grosickiego, potrzeba Wolskiego w 65 minucie, musimy zagrać szybciej, składniej, kontrami z Rosją, bo tylko tak mamy szansę na remis ... bo nie oszukujmy się, że ich igramy ...
... co tu mogę dużo powiedzieć ... zremisowaliśmy wygrany mecz ... przy stanie 1:0, trzeba było gryźć trawę jak na początku meczu i za wszelką cenę wpakować drugą bramę ... później w ogóle cud, że karnego obronił Tytoń ... tak czy siak połowę stawki straciłem ...
- 300 zł
#6#
Rosja -
Czechy 1 DNB 1.47
stawka 500 zł
Rosjanie pogrom ... jednak wygrana 3:0 z Włochami to nie był przypadek ... szkoda, że tak zapobiegawczo dałem ... nic to, jest plusik, gramy na nich z Polską ????
+ 235 zł
... a teraz meczyki na dziś ... plus Rosjanie z Polską, mimo wszystko liczę na cud i remis ... patriotyzm we krwi ...
#7#
Holandia -
Dania 1.72
stawka 600 zł
#8#
Holandia (-1) -
Dania 2.36
stawka 200 zł
Holandia jako jeden z głównych faworytów do wygrania całej imprezy, dziś grają z najłatwiejszym grupowym przeciwnikiem ... jak dla mnie są piekielnie mocni i dziś zdecydowanie pokonają Duńczyków, którzy ani z Niemcami, ani i dziś nie powinni mieć za wiele do powiedzenia ...
Drugim typem na Holandię jest handicap azjatycki ... nawet gdyby Duńczycy się zamurowali, to i tak wygrana jedną bramką daje mi zwrot ????