>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

żeby coś sobie udowodnić ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... po kolejnej wymuszonej przerwie powracamy ...

... chociaż nie wiem na jak długo ????
... łapiemy coś na szybko na live ... przy stanie 0:1 po 1 połowie ...
#
Persipura - Arema over 2.5 1.61
stawka 50 zł

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
Bayern - Real mniej niż 4.5 kartki w meczu 2.10 ????
stawka 100 zł
... wczoraj przesadziłem ze stawką :?

... dziś w kontekście meczu z Realem, Barca powinna spokojnie zagrać ...

Chelsea - Barca under 2.75 1.72
stawka 70 zł

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
EURO 2012
Czas na największe piłkarskie święto ...
Pieniądze odkładałem specjalnie po to, żeby je pomnożyć właśnie dzięki Euro ????
Startujemy z pulą 10 000 zł, mam nadzieję że w lipcu pojadę za to na wymarzone wczasy ????​

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
na początek kilka zakładów długoterminowych ...

#1#
W której rundzie turnieju Polska zostaje wyeliminowana ? Ćwierćfinał 2.50
stawka 300 zł

#2#
Które dwie drużyny awansują do półfinału POLSKA i ROSJA 2.40
stawka 200 zł

#3#
W której rundzie turnieju Czesi zostaną wyeliminowani ? Faza grupowa 1.58
stawka 300 zł

#4#
W której rundzie turnieju Portugalia zostaje wyeliminowana ? Faza grupowa 1.58
stawka 300 zł

... to 1100 zł zamrożone ... jedziemy z meczami na jutro ...

#5#
Polska (-0.25) - Grecja 1.68
stawka 600 zł
Może i zbyt patriotycznie ... a może zbyt zachowawczo ... handicap gdzie mam zwrot połowy stawki w przypadku remisu, ale takiego wyniku nawet nie biorę pod uwagę ... liczy się tylko wygrana ...
... Grecy na 8 meczy w Polsce wszystkie przegrali ... Greccy piłkarze to już nie gwiazdy zagranicznych lig, tylko piłkarze grający na własnych, rodzimych boiskach ... co ciekawe Grecy nie przegrali żadnego meczu w eliminacjach do Euro ... ani żadnego z 3 towarzyskich w tym roku ... stąd moja obawa o remis ...
... podsumowując, nasza reprezentacja opiera się na trzonie grającym za granicą ... jeśli Polacy się nie zestresują na pierwszy mecz, to powinniśmy te 1:0 z Grekami wywalczyć ????

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
#6#
Rosja - Czechy 1 DNB 1.47
stawka 500 zł

Rosjanie zaimponowali mi zwycięstwem nad Włochami ... i mimo że ich jutrzejszy mecz sędziuje Howard Weeb to spokojnie powinni poradzić sobie ze słabymi i nietrafionymi z formą Czechami ...
... najkorzystniejszym wynikiem dla nas powinien być tu remis ... żaden argument nie przemawia za Czechami ... stawiam więc na DNB na Rosję ????

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... na początek może kilka słów ... szanse na wejście kuponów z Polską do ćwierćfinałów po wczorajszym obrazie gry naszych spadły do minimum ... taką grą to my za wiele nie zwojujemy ... potrzeba nam Grosickiego, potrzeba Wolskiego w 65 minucie, musimy zagrać szybciej, składniej, kontrami z Rosją, bo tylko tak mamy szansę na remis ... bo nie oszukujmy się, że ich igramy ...
#5#
Polska (-0.25) - Grecja 1.68 ⛔
stawka 600 zł
... co tu mogę dużo powiedzieć ... zremisowaliśmy wygrany mecz ... przy stanie 1:0, trzeba było gryźć trawę jak na początku meczu i za wszelką cenę wpakować drugą bramę ... później w ogóle cud, że karnego obronił Tytoń ... tak czy siak połowę stawki straciłem ... - 300 zł

#6#
Rosja - Czechy 1 DNB 1.47 ✅
stawka 500 zł
Rosjanie pogrom ... jednak wygrana 3:0 z Włochami to nie był przypadek ... szkoda, że tak zapobiegawczo dałem ... nic to, jest plusik, gramy na nich z Polską ???? + 235 zł

... a teraz meczyki na dziś ... plus Rosjanie z Polską, mimo wszystko liczę na cud i remis ... patriotyzm we krwi ...

#7#
Holandia - Dania 1.72
stawka 600 zł

#8#
Holandia (-1) - Dania 2.36
stawka 200 zł

Holandia jako jeden z głównych faworytów do wygrania całej imprezy, dziś grają z najłatwiejszym grupowym przeciwnikiem ... jak dla mnie są piekielnie mocni i dziś zdecydowanie pokonają Duńczyków, którzy ani z Niemcami, ani i dziś nie powinni mieć za wiele do powiedzenia ...
Drugim typem na Holandię jest handicap azjatycki ... nawet gdyby Duńczycy się zamurowali, to i tak wygrana jedną bramką daje mi zwrot ????

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
#9#
Polska (-1.5) - Finlandia 1.36
Niemcy - Portugalia powyżej 2 (azjan) 1.50
AKO 2.04 stawka 300 zł

Kuponik łączony, bo dubelek ładnie wygląda i najprawdopodobniej wejdzie ????
Mała odskocznia od Euro i Liga Światowa w siatkóweczkę :p Po wczorajszym gładkim ograniu Kanadyjczyków, przyda nam się szybkie pokonanie Finów i czekanie na Brazylię jutro ???? Finów pokonaliśmy w katowickim Spodku 3:0, co prawda w Toronto przegraliśmy 2:3, ale nic to. Dziś powinniśmy ich gładko pojechać, tak samo jak zrobiła to wczoraj Brazylia u siebie ???? Sao Bernardo Campo będzie dziś dla nas szczęśliwe i wygramy 3:0 bądź 3:1 ...
Mecz faworytów w grupie śmierci ... i być może Portugalia w meczach kontrolnych zawiodła, to na mecz z Niemcami każdy będzie grał na 200 % ... obie drużyny mają świetną siłę ofensywną, więc pięknej piłki i akcji bramkowych nie powinno nam dziś zabraknąć ... świetne widowisko piłkarskie gwarantowane ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... pierwsza mega niespodzianka ... 31 sytuacji podbramkowych ... 27 sytuacji podbramkowych Holandii ... van Persie no comment ... dlaczego go nie zmienili ...
... mega wpadka dorzucona na żywo ... 10 % pieniędzy przegranych na 1 meczu ... żal ...
#7#
Holandia - Dania 1.72 ⛔
stawka 600 zł

#8#
Holandia (-1) - Dania 2.36 ⛔
stawka 200 zł

#10#

Holandia - Dania over 2.5 2.37 ⛔
stawka 200 zł
.... - 1000 zł na jednym meczu ... szok ... PS. czas na kolejne piwo :/

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... stan konta Euro to - 1065 zł

#11#

Niemcy - Portugalia over 2.5 2.0
stawka 400 zł

3 ostatnie mecze między obiema ekipami to overki ... jestem załamany grą Holendrów, stawiam teraz na dużo bramek w drugim meczu .... tyle ... niech się dzieje wola nieba ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
#9#
Polska (-1.5) - Finlandia 1.36 ✅
Niemcy - Portugalia powyżej 2 (azjan) 1.50 ⛔
AKO 2.04 stawka 300 zł

#11#

Niemcy - Portugalia over 2.5 2.0 ⛔
stawka 400 zł

#12#

Niemcy - Portugalia powyżej 9 rzutów rożnych (azjan) 1.50 ✅
stawka 400 zł
... po 2 dniach nadziałem się na niespodzianki ... straciłem jak narazie - 1565 zł ... co do meczu Niemiec, to po meczu Holandii, kolejny mecz z wieloma sytuacjami bramkowymi ... zabrakło szczęścia ... cóż, gramy dalej ...

Do góry Bottom