>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Życie nieświadome nie jest warte tego, by je przeżyć"

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Jeżeli chciałbyś zmienić coś w swoim życiu, jeżeli żyjesz i tak naprawdę nie wiesz do końca po co, jeżeli nie jesteś do końca zadowolony ze swego życia, dobrze trafiłeś. Dałeś sobie szansę na uzyskanie świadomości, która w życiu jest kluczowa. Tylko i wyłącznie od Ciebie zależy, czy tę świadomość wykorzystasz.

Na początek polecam Wam książkę &quot;Przebudzenie&quot; Anthony&#39;ego de Mello. Powinniście ją znaleźć w każdej przyzwoitej bibliotece. Widziałem gdzieś też audiobooka do pobrania, w pdf-ie też powinno się dać znaleźć, więc nie będzie problemu.

Będę tu wrzucał nagrania programów człowieka, dzięki któremu moje życie zaczęło się odmieniać, na wszystko patrzę inaczej. Przede mną jeszcze długa droga, ale uświadomienie sobie pewnych rzeczy to pierwszy krok.

Złapanie dystansu i świadome uczestniczenie w życiu

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Nie uwarunkowuję swojego szczęścia od wygranych kuponów, więc przegrane nie są dla mnie powodem do szukania czegoś, co poprawi mi humor ???? Poza tym to ja sam decyduję o tym, w jakim jestem nastroju, a nie czynniki zewnętrzne. Owszem, mogą mieć one jakiś wpływ, ale tylko ja decyduję o tym, jaki ten wpływ będzie. Słuchając nie poprawiam sobie humoru, lecz staram się zrozumieć pewne rzeczy. I tak, biorę to na poważnie.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
A Ty bierzesz to na poważnie, czy słuchając poprawiasz nam i sobie humor, po przegranych kuponach? ????
W końcu ktoś zadał to pytanie.

Posłuchałem kilku wywodów tego wróża i z mojej strony jedynie mogę Ci współczuć, że jesteś podatny na taki bełkot.

Do góry Bottom