>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Żużel w Wielkiej Brytanii w sezonie 2024

don_kalion 83,4K

don_kalion

Użytkownik
Spotkanie:
Kings Lynn Stars - Sheffield Tigers
Typ: Josh Pickering poniżej 7,5 pkt (STS kurs 1,62) wynik: 0, 0, 1, 1

Z góry przepraszam, że analiza taka krótka, ale niestety nie mam dziś czasu, a myślę, że warto podzielić się tym typem. Warto zaznaczyć na samym początku, że STS rozlicza pierwsze 4 starty (!), stąd statystyki, które podam dotyczą punktów uzyskanych właśnie po 4 pierwszych biegach. Spotkanie raczej szykuje się na dosyć wyrównane, jedni bukmacherzy faworyzują delikatnie gospodarzy, inni zaś gości. Ja natomiast proponuję under Pickeringa, gdyż na wyjazdach radzi on sobie dosyć kiepsko. W ostatnich spotkaniach wyjazdowych uzyskał kolejno 5, 6, 7, 3, 5 pkt, czyli nie pokrył linii 7,5 ani razu. Ogólnie jego średnia biegowa na wyjeździe wynosi 1,58. Sądzę, że kurs jest nieco zawyżony, dla porównania Betclic wystawił kurs 1,70 na +6,5 w 5 startach. Myślę, że warto sobie dołożyć do kuponu. Powodzenia!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1454
handball87 16,7K

handball87

Użytkownik
Linia dość spora, ale nie jedzie w parze z Kurtzem, ani Bewleyem (3x Cook, raz Mulford). Po stronie gości nie ma zpewniakow zbytnio z kim ma tracic. Iversen, Wojdylo, Kvech? Raczej w zasiegu. Przy dobrym dniu moze mieć tą dwucyfrówkę zwłaszcza jeśli mecz będzie rozstrzygnięty to w 15stym wątpię że wyjedzie Bewley i Kurtz.

Dobry kurs na Leicester. Bardzo mocny skład w porównaniu do gospodarzy, którzy mają Z/Z za Pawlickiego. O ile Lindgren zrobi swoje to w resztę wątpie

karfus 120,8K

karfus

Użytkownik
King's Lynn - BVA

Ben Cook over 5.5 | 1.80 | sts (pierwsze 4 starty)

Linia bardzo niska, ale adekwatna do obecnej jazdy w Anglii(2,4,5 punktów), więc dziś liczymy na przełamanie, a powtórzenie chociażby zdobyczy punktowej ze sparingów w Polsce. Ben jedzie dziś przeciwko swojej byłej drużynie z poprzedniego sezonu, do tego inauguracja sezonu, powinien być wystarczająco zmotywowany.
Jego doparowym jest Nicolai Klindt, który też zaczął przeciętnie sezon, jeżeli będzie lepiej dysponowany od Klindta powinno być dobrze. Przed rokiem Ben na tym torze spisywał się solidnie, dwa odjechane mecze jako gość, to 12 i 14 punktów oraz jako zawodnik Asów, 8+2 oraz 9+1. Patrząc na te zdobycze punktowe, dzisiejsze sześć oczek do zdobycia to nie jest wygórowana linia.

edit: Dużo pecha Cooka, jechał na prowadzeniu w drugim starcie, defekt na ostatnim okrążeniu, ogólnie słaby występ

Ostatnia edycja:
A 466,2K

adams235

Znawca - Żużel
King's Lynn - BVA

Linia bardzo niska, ale adekwatna do obecnej jazdy w Anglii(2,4,5 punktów), więc dziś liczymy na przełamanie, a powtórzenie chociażby zdobyczy punktowej ze sparingów w Polsce. Ben jedzie dziś przeciwko swojej byłej drużynie z poprzedniego sezonu, do tego inauguracja sezonu, powinien być wystarczająco zmotywowany.
Jego doparowym jest Nicolai Klindt, który też zaczął przeciętnie sezon, jeżeli będzie lepiej dysponowany od Klindta powinno być dobrze. Przed rokiem Ben na tym torze spisywał się solidnie, dwa odjechane mecze jako gość, to 12 i 14 punktów oraz jako zawodnik Asów, 8+2 oraz 9+1. Patrząc na te zdobycze punktowe, dzisiejsze sześć oczek do zdobycia to nie jest wygórowana linia.
Typu nie neguje bo sam też to gram ale według angielskiej rozpiski speedwayuptades doparowym jest Kvech
Oprócz tego typu pograłem under Iversena 7.5 under Kvecha 7.5 kursy 1.7 oraz 1.6 bo uważam że jeden z nich napewno nie zrobi overa a może i dwoch

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +75
B 43,2K

bartezgambler

Użytkownik
King's Lynn - BVA

Ma wymagających rywali w każdym z biegów, więc nie jestem przekonany czy ta linijka jest aż taka niska

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +543
karfus 120,8K

karfus

Użytkownik
Typu nie neguje bo sam też to gram ale według angielskiej rozpiski speedwayuptades doparowym jest Kvech
Oprócz tego typu pograłem under Iversena 7.5 i under Kvecha 7.5 kursy 1.7 oraz 1.6 bo uważam że jeden z nich napewno nie zrobi overa a może i dwoch
Tak widziałem to, aczkolwiek bardziej sugeruję się, że oficjalną stroną King's Lynn, gdzie podali awizowane składy, a tam pod dwójką jest Klindt

Z 2,5K

zdzisek729

Użytkownik
Oprócz tego typu pograłem under Iversena 7.5 i under Kvecha 7.5 kursy 1.7 oraz 1.6 bo uważam że jeden z nich napewno nie zrobi overa a może i dwoch
Jak zjedziesz niżej na wpisy ludków , to w pierwszym lub 2 wpisie jest info , że pod trójka - też się sugerowałem updates - ale zjechałem na komentarze i znalazłem tam , że 3-ka. Karfus powinien miec rację

Otrzymane punkty reputacji: +544
Do góry Bottom