>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

G 7,1K

grubaryba

Użytkownik
superbet :

W przypadku, gdy zawodnik pojawił się na starcie jakiegokolwiek biegu w zawodach, to zakłady z jego udziałem są ważne niezależnie od późniejszego przebiegu zdarzeń. Sytuacje takie jak wykluczenia (np. czerwona kartka), czy kontuzje nie powodują anulowania zakładu. Wyjątkiem jest sytuacja, gdy zawodnik w pierwszym swoim starcie w zawodach zanotuje upadek z winy innego zawodnika i będzie niezdolny do dalszej jazdy, a następnie w powtórce wyścigu zostanie zastosowana za niego zmiana. Taki start uznaje się za nieważny i wszystkie zakłady na tego zawodnika zostają zwrócone.

para Pieszczek - Paluch typ na Pieszczka... ---> zwrot u tego buka

interpretację zostawiam do własnej oceny.....

tedddy2060 14,3K

tedddy2060

Użytkownik
Wszystkie pary z udziałem Pieszczka Bectlic uznał jako przegrane,chociaż w regulaminie pisze co innego a M.in "Aby zakłady pozostały ważne obaj żużlowcy muszą ukończyc przynajmniej jeden bieg" i z tego co mi wiadomo Pieszczek w 1 biegu zaraz po starcie miał kolizję z Gałą i tego biegu nie ukończył i już nie startował w tym turnieju co według mojego rozumowania powinien być zwrot,ale ta firma jest znana z tego że lubi wszystko robić pod siebie nie pierwszy i nie ostatni raz.

Ostatnia edycja:
High_Roller 615,4K

High_Roller

Użytkownik
Witam ekspertów speedwaya

Mam pytanie odnosnie zakładów na krajową lige żużlową

Bazując na poprzednich sezonach jaki bukmacher/bukmacherzy mają dobra oferte na KLŻ ?

Chodzi mi np o punty zawodnika tak żeby można było też obstawiać punty juniorów

I drugie pytanie : jak widzicie zespół Speedway Kraków w nadchodzącym sezonie ?

A 565K

adams235

Znawca - Żużel
Zapewne największą szansa na szeroką ofertę będzie na STS plus juniorzy,kiedyś Forbet ale chyba ostatnio słabo,Fortuna średnia oferta ale u nich ten plus że kursy długo trzymają ,bo w sts po 5 min zjazd albo kurs albo linia punktowa
Co do zespołu z Krakowa to powiem szczerze....sezon na przejechanie na ten moment ,pytanie o dalsze transfery bo takowe raczej będą
Jeppesen,Ivacic,czy nawet chyba Lawson to całkiem fajni zawodnicy na 2 ligę,ale pozycja u-24 ,junior Duda czy Mroczka jako Polak powiem łagodnie nie powalają....kwestia 2 juniora ,ale inne ekipy naprawdę mocne więc 2-3 wygrane w sezonie to chyba max ...no chyba że trafia się jakieś konkretne wzmocnienia i ewentualne kontuzje ..ale na ten moment szału nie ma,ale fajnie że jadą napewno będę im kibicować😉

Otrzymane punkty reputacji: +1790
unicaja 67,6K

unicaja

Użytkownik
Jak to wygląda z tą ZZ za Doyle'a? Wychodzi na to, że w najbliższych 2 meczach Włókniarz nie może z niej skorzystać ale od 8 kolejki począwszy (całą rundę rewanżową) już będą mogli? Oczywiście zakładając że będzie wśród top3 średniej u Lwów - aktualnie tylko Piter ma wyższą z tego co widzę. Dobrze myślę czy jest jakiś inny myk?

G 47,9K

gkskubik

Użytkownik
Wg mojej wiedzy jest dokładnie jak piszesz. Przez dwie kolejki przebujają się PHB, a od połowy sezonu ustalana jest nowa klasyfikacja ZZ do której kangur na 99% się załapie bo chyba nawet matematycznie (nie chce mi się sprawdzać) Woryna go nie przeskoczy. Pytanie jak długa przerwa będzie u Doyla bo zabawa zaczyna się tak na prawdę w fazie play down dla Częstochowian. Wydaje mi się, że na same Play Offy będzie kolejna rozpiska i w przypadku długiej absencji ZZ za dolara być może brać nie będą już mogli.

Otrzymane punkty reputacji: +216
I 49,6K

iti

Użytkownik
Doyle wróci za niedługo.
Będzie można za JD w rundzie rewanżowej stosować ZZ, w PD już nie, bo tam będzie dotyczyć klasyfikacja kolejek 8-14.

Otrzymane punkty reputacji: +216
K 25,7K

k0r0niarz

Użytkownik
Myślicie że jest szansa to ugrać na zwrot? Nagel i Mencel mieli po 6 pkt, przerwali eliminacje po 12 biegu i po rzucie monetą ustalili kolejność miejsc 4-7. Miał ktoś taką sytuację?
Screenshot_20250525_090555_STS.jpg

B 121,2K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Powinien być zwrot, obaj mieli po rowno pkt, i takie same punkty 3,2,1, nie mierzyli się ze sobą aby uznać kto był lepszy. Jestem ciekaw na jakiej zasadzie oni stwierdzili że Mencel wyżej.

G 47,9K

gkskubik

Użytkownik
Szczerze mówiąc ja nie widzę szans na ugranie zwrotu. Rozumiem ewentualne poczucie niesprawiedliwości, ale rzut monetą nie odbył się pierwszy raz i w wielu zawodach indywidualnych rozstrzygał o kolejności. Wyznacznikiem dla bukmachera w tym wypadku jest punkt
13.17.2. Grand Prix / Zawody Indywidualne: W przypadku zawodów indywidualnych, decydująca dla celu rozstrzygnięcia zakładów będzie klasyfikacja końcowa.
Klasyfikacja ta została ustalona przez ten cholerny rzut monetą i będzie brana pod uwagę jako oficjalna klasyfikacja zawodów.

B 121,2K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Ale do cholery jasnej na koncu obstawiamy u buka i moneta bedzie decydować kto wygrał? Pisz i tłumacz to tym tłukom na czacie stsu

K 25,7K

k0r0niarz

Użytkownik
Pisałem już wczoraj i dzisiaj też i po 20 minutach czekania aż dział analiz rozpatrzy sprawę stwierdzili tylko że zakład jest rozliczony prawidłowo według klasyfikacji końcowej i niby Mencel był 4 a Nagel 7. Byłem ciekawy czy ktoś miał taką sytuację z nimi i coś ugrał

marasspec 24,2K

marasspec

Użytkownik
zagrałem w StS na żywo w meczu cześtochowa -falubaz w biegu 14 na karczewskiego kurs 12 i oczywiście dostałem zwrot .Czy to prawidłowe podejście buka ? ( w biegu upadł doyle z rasmusem i rasmusa wykluczyli a doyle niezdolny do jazdy został zasapiony )
Jest sens pisać reklamację ?

P 45,6K

pieniazek

Użytkownik
zagrałem w StS na żywo w meczu cześtochowa -falubaz w biegu 14 na karczewskiego kurs 12 i oczywiście dostałem zwrot .Czy to prawidłowe podejście buka ? ( w biegu upadł doyle z rasmusem i rasmusa wykluczyli a doyle niezdolny do jazdy został zasapiony )
Jest sens pisać reklamację ?
Prawidłowo. Wszyscy zawodnicy z " oryginalnej" obsady biegu musza dojechać do mety żeby zakład był ważny. Tutaj mieliśmy wykluczenie i zmianę zawodnika więc zwrot.

Otrzymane punkty reputacji: +195
mrybka 253

mrybka

Użytkownik
Kojarzycie jak betlic rozlicza undery zawodników w Szwecji .miałem Drabika i zawody przerwali po 10. Biegach wiec niezły fart chyba?

Do góry Bottom