Uprzejmie informujemy, że niestety w naszej ofercie wystawiane będą jedynie zakłady na żużlową ekstraligę. Obecnie nie planujemy dodawania do oferty pozostałych lig Polskich.
Triobet jest nastawiony na rynki wschodnie głównie Litwa, Łotwa i Estonia. Tobet był nastawiony tylko na rynki Polskie. W Triobecie na pewno nie będzie oferty na niższe ligi polskie.Może Triobet będzie miało ofertę na I ligę, bo też należy do Nordic, a mają taki sam wygląd strony co Tobet i taką samą ofertę, więc można tam szukać. Na razie oferty brak
nieMam pytanko, czy u buków bet365, betsson ,punkty zdobywane jako joker w Elite League liczą się do końcowego wyniku ?
Zamiast poszukać, to zaoszczędziłbyś sobie czasu na czekanie: http://forum.bukmacherskie.com/f66/zuzel-u-bukmacherow-zasady-rozliczania-gdzie-grac-itd-8243-42.html#post4267069Mam pytanko, czy u buków bet365, betsson ,punkty zdobywane jako joker w Elite League liczą się do końcowego wyniku ?
Tam jest napisane że się nie liczą jokery i bonusy ale w zakładach h2h i ja to wiem bo czytałem to już, a ja się pytam o końcowy wynik meczu. Chciałem być 100% pewny.Zamiast poszukać, to zaoszczędziłbyś sobie czasu na czekanie
Dwie strony wcześniej...
Ty się nie spytałeś czy się liczą do końcowego wyniku, a się liczą normalnie. Napisałeś do końcowego wyniku, ale nie sprecyzowałeś, że chodzi Ci o mecz. Do wyniku meczu się normalnie liczą każde punkty.Tam jest napisane że się nie liczą jokery i bonusy ale w zakładach h2h i ja to wiem bo czytałem to już, a ja się pytam o końcowy wynik meczu. Chciałem być 100% pewny.
Ale kolega wyżej odpowiedział. Dzięki wielkie.
I jeszcze pytanko małe, czy zawodnikowi który jedzie zastępując innego w Z/Z punkty się liczą normalnie do jego dorobku?
z wypłatami problemów nie ma ale jest problem z LIMITAMI , z tego co pamiętam to na żużel 50-100 Euro to był maxZauważyłem , że na Triobet mamy ofertę na polską ligę. Ktoś ma tam konto? Ogólnie co to za bukmacher? ( Chodzi mi o to czy nie ma jakiś problemów z wpłatami, wypłatami, kontem ect) coś jak tobet ? Są tam jakieś promocje dla nowych użytkowników? ????
Cytuje:Dlaczego mój zakład w milenium został. Rozliczony jako negatywny,.skoro grzegorz walasek zdobyl over 9.5 pkt? Czy jest jakia zapis w regulaminie ze dotyczy to pierwszych 5 startów? Jesli tak to poproszę o treść, dziękuję
https://www.milenium.pl/node/53/zaklady-bukmacherskie.html#zt_14_1_8Zdarzenie zawsze dotyczy sumy punktów uzyskanych przez zawodników w pierwszych 5 startach (bez ewentualnych punktów uzyskanych w kolejnych biegach nr 6 oraz nr 7). Jeżeli tych startów było mniej, to zdarzenie pozostaje ważne, a sumę punktów liczy się z biegów, w których zawodnik wziął udział.