>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Może Triobet będzie miało ofertę na I ligę, bo też należy do Nordic, a mają taki sam wygląd strony co Tobet i taką samą ofertę, więc można tam szukać. Na razie oferty brak

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Może Triobet będzie miało ofertę na I ligę, bo też należy do Nordic, a mają taki sam wygląd strony co Tobet i taką samą ofertę, więc można tam szukać. Na razie oferty brak
Triobet jest nastawiony na rynki wschodnie głównie Litwa, Łotwa i Estonia. Tobet był nastawiony tylko na rynki Polskie. W Triobecie na pewno nie będzie oferty na niższe ligi polskie.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
No nie wiem czy jest nastawiony na wschód, bo w piłce mają bardzo niszowe ligi z Norwegii, Danii czy Szwecji. Choć oczywiście to nie jest Tobet gdzie było dużo zakładów dla Polaków. Czyli I liga pewnie tylko w ziemniakach i to w takim STS gdzie kursy spadają na łeb na szyję po kilku postawionych kuponach...

S 42

scorpionx

Użytkownik
Zamiast poszukać, to zaoszczędziłbyś sobie czasu na czekanie
Dwie strony wcześniej...
Tam jest napisane że się nie liczą jokery i bonusy ale w zakładach h2h i ja to wiem bo czytałem to już, a ja się pytam o końcowy wynik meczu. Chciałem być 100% pewny.
Ale kolega wyżej odpowiedział. Dzięki wielkie.
I jeszcze pytanko małe, czy zawodnikowi który jedzie zastępując innego w Z/Z punkty się liczą normalnie do jego dorobku?

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Tam jest napisane że się nie liczą jokery i bonusy ale w zakładach h2h i ja to wiem bo czytałem to już, a ja się pytam o końcowy wynik meczu. Chciałem być 100% pewny.
Ale kolega wyżej odpowiedział. Dzięki wielkie.
I jeszcze pytanko małe, czy zawodnikowi który jedzie zastępując innego w Z/Z punkty się liczą normalnie do jego dorobku?
Ty się nie spytałeś czy się liczą do końcowego wyniku, a się liczą normalnie. Napisałeś do końcowego wyniku, ale nie sprecyzowałeś, że chodzi Ci o mecz. Do wyniku meczu się normalnie liczą każde punkty.
Zawodnikowi z Z/Z normalnie się liczą(u internetowych, bo w naziemnych sobie zobacz ile pierwszych startów liczą).

C 407

cekaem

Użytkownik
Zauważyłem , że na Triobet mamy ofertę na polską ligę. Ktoś ma tam konto? Ogólnie co to za bukmacher? ( Chodzi mi o to czy nie ma jakiś problemów z wpłatami, wypłatami, kontem ect) coś jak tobet ? Są tam jakieś promocje dla nowych użytkowników? ????

S 269

sztywny

Użytkownik
Zauważyłem , że na Triobet mamy ofertę na polską ligę. Ktoś ma tam konto? Ogólnie co to za bukmacher? ( Chodzi mi o to czy nie ma jakiś problemów z wpłatami, wypłatami, kontem ect) coś jak tobet ? Są tam jakieś promocje dla nowych użytkowników? ????
z wypłatami problemów nie ma ale jest problem z LIMITAMI , z tego co pamiętam to na żużel 50-100 Euro to był max

zielaslfc 0

zielaslfc

Użytkownik
Dlaczego mój zakład w milenium został. Rozliczony jako negatywny,.skoro grzegorz walasek zdobyl over 9.5 pkt? Czy jest jakia zapis w regulaminie ze dotyczy to pierwszych 5 startów? Jesli tak to poproszę o treść, dziękuję

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Dlaczego mój zakład w milenium został. Rozliczony jako negatywny,.skoro grzegorz walasek zdobyl over 9.5 pkt? Czy jest jakia zapis w regulaminie ze dotyczy to pierwszych 5 startów? Jesli tak to poproszę o treść, dziękuję
Cytuje:
Zdarzenie zawsze dotyczy sumy punktów uzyskanych przez zawodników w pierwszych 5 startach (bez ewentualnych punktów uzyskanych w kolejnych biegach nr 6 oraz nr 7). Jeżeli tych startów było mniej, to zdarzenie pozostaje ważne, a sumę punktów liczy się z biegów, w których zawodnik wziął udział.
https://www.milenium.pl/node/53/zaklady-bukmacherskie.html#zt_14_1_8

S 6

szlapek

Użytkownik
Witam
Wczoraj obstawiłem w bet365 następujące pozycje:
Craig Cook 0 (v Mads Korneliussen 0) @ 1.72 ✅ (Mads jest w coraz gorszej formie)
Vaclav Milik -2 (v Kyle Howarth +2) @ 2.50 ✅ (Vaclav mimo że młody na swoim torze potrafi jechać bardzo dobrze).
Vaclav Milik zdobył wczoraj 8 pkt. Po odjęciu 2 pkt daje nam to 6 pkt.
Kyle Howarth zdobył tych punktów tylko 5 więc zakład nadal jest wygrany.
Ku mojemu zdziwieniu, zakład został negatywnie rozpatrzony. Wg. regulaminu buka, który przytaczany był niedawno zakład powinien być wygrany.
Właśnie napisałem do buka z prośbą o wyjaśnienie. Jednak moje rozumowanie jest chyba słuszne, zresztą nie pierwszy rok gram u buka.... .

--------------------------------------
Kupon po zgłoszeniu nieprawidłowości został rozliczony poprawnie czyli kupon wygrany.
Pozdrawiam

S 42

scorpionx

Użytkownik
&quot;(...) JA: Czy macie w planach powiększenie oferty dla zawodników np: w ligach Head2Head ? Bo na razie jest ubogo, zaledwie 4-6 oferty na ilość punktów zawodnika na mecz. (...)
STS: tak, mamy w planach jej powiększenie
JA: Fantastycznie, ale tylko Polską ligę czy ogólnie? Również Elite League?
STS: ogólnie ???? (...) &quot;
Zatem czekamy z niecierpliwością ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom