U
0
Usunięty użytkownik 172435
Gość
No racja ale co do tego widowiska to myślę że kibice którzy przyjechali z Gniezna czy nawet lokalni z Bydgoszczy woleli by oglądnąć takie widowisko jak w Pradze. A nie odwołują Mecz 30 min przed startem gdy każdy jest na stadionie. Na taki odwoływaniu meczu zuzel bardzo dużo traci i kibice będą znikać. Przychodzi się na mecz gdy jest dobra pogoda a mecz jest odwołany, dodatkowo tor nie wygląda wizualnie zle. Jak ludzie którzy są pierwszy raz na zuzlu mają pokochać ten sport? ...Jasne, tutaj mogę się zgodzić (choć z drugiej strony, jak mamy oglądać takie same "widowisko" jak w piątek w Pradze, to czy ma to sens?), ten tor w Bydgoszczy zwykle nie jest aż tak problematyczny, opadów nie miało być, wystarczyło przesunąć zawody o dwie godziny, popracować jeszcze trochę, wypuścić może na dwie próby toru zawodników, żeby go rozjeździć i myślę, że udałoby się te zawody odjechać. Ale sugerowanie, że to odwołanie meczu i brak walkowera to jakieś przepychanie Bydgoszczy przy zielonym stoliku to mijanie się z faktami.