>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

ŻUŻEL By Marcins92!

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Typ: Protasiewicz lepszy od Lindbaeck&#39;a ✅
Kurs: 2.00
Bukmacher: Unibet
100j
Analiza:
Piotr Protasiewicz to król własnego toru gdzie jego średnia to 2.06, dodatkowo pola startowe mu sprzyjają. Antonio ostatnio spadek formy do tego jedzie na wyjeździe, wczoraj jechał w SEC a zmęczenie też będzie miało wpływ. Bukmacher liczy tu na rezerwy taktyczne ze strony Lindbaecka lecz nawet przy takiej opcji szansy dla Szweda nie widzę. Piotrek objedzie to bez problemu.
Bilans: ✅ 84,5

Otrzymane punkty reputacji: +6
marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Dyscyplina- Żużel, Ekstraliga
Spotkanie- Unia Leszno - Zielona Góra
Typ- Piotr Pawlicki powyżej 9 punktów ⛔
Godzina- 19:30
Kurs- 2.00
Bukmacher- Bet365
Analiza:
Piotrek Pawlicki na swoim torze jest bardzo mocnym ogniwem, mecz nie będzie należał do łatwych bo w szeregach przeciwników bardzo dobrzy jeźdźcy. Mimo to Piotrek ma dobre pola i bez większych problemów powinien przywieźć te 10pkt. Średnia w domu to 2,08 lecz to wina słabego początku sezonu, teraz Piotr jeździ bardzo dobrze a w ostatnich meczach u siebie zrobił odpowiednio 10 i 12pkt. Uważam, że warto grać, sam na miejscu buka ustawiłbym linie o punkt wyżej.
Bilans: ⛔ 115,5

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Dzisiaj trochę więcej do gry ;) Wszystkie typy z zakładem na zwrot
Woźniak lepszy od Gomólskiego @1.9 100j
Milik lepszy od Vaculika @1.8 100j
G Laguta powyżej 10 @1.9 100j
A Laguta powyżej 10 @1.8 100j
G Hancock powyżej 10 @1.83 100j
G Zengota poniżej 9 @2.0 100j

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Dzisiaj trochę więcej do gry ;) Wszystkie typy z zakładem na zwrot

Woźniak lepszy od Gomólskiego @1.9 100j ✅
Milik lepszy od Vaculika @1.8 100j ⛔
G Laguta powyżej 10 @1.9 100j ✅
A Laguta powyżej 10 @1.8 100j ✅
G Hancock powyżej 10 @1.83 100j ✅

G Zengota poniżej 9 @2.0 100j ✅
Dobry poniedziałek ????
Bilans ✅ 152,5

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel, Ekstraliga
Godzina: 17:00
Spotkanie: Toruń - Grudziądz
Typ: Antonio Lindback powyżej 10 punktów ⛔
Kurs: 2,37
Bukmacher: Bet365
100j
Analiza:
Grudziądz pojedzie dziś w Toruniu, mecz nie należy do najłatwiejszych i tu kolejne plusy w stronę Antonio gdyż pojedzie pewnie 6 biegów. Tory mu dzisiaj sprzyjają bo początek zaczyna od wewnętrznych pól startowych. Będzie to filar dzisiejszej ekipy z Grudziądza. Jego średnia na wyjeździe to: 1,8 czyli nawet licząc czysto statystycznie to mamy 10,8. W parze z Gollobem który na wyjazdach zawodzi więc punktów mu raczej nie zabierze. Myślę, że nawet w 5 biegach może to zrobić.
Grane z podpórką na równe 10 punktów.

Spotkanie: Toruń - Grudziądz
Typ: +18,5 Grudziądz ⛔
Kurs: 1.80
100j

Spotkanie: Zielona Góra - Unia Tarnów
Typ: Dudek powyżej 12 punktów (grane z dokładnie)
Kurs: 2.10 ▶
100j

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Tylko, że grając z dokładnie 12, nie otrzymujesz kursu 2.10, mnie na to uczulali, więc podaję dalej swoją wiedzę ????
Ok, rozumiem o co chodzi, i w sumie na przyszłość będę pisał niższy kurs, do tej pory po prostu przy bilansie odliczałem zakłady grane na równo.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Ok, rozumiem o co chodzi, i w sumie na przyszłość będę pisał niższy kurs, do tej pory po prostu przy bilansie odliczałem zakłady grane na równo.
Wiadoma sprawa, nie chodziło mi o jakieś złośliwości czy uszczypliwości, tylko gwoli bycia w 100% dokładnym ????

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Grand Prix Polski - Gorzów
Godzina: 19:00
Spotkanie: Grand Prix
Typ: Krzysztof Kasprzak lepszy od Maćka Janowskiego
Kurs: 1,65
Stawka: 200j :!:
Analiza:
Dzisiaj Grand Prix Polski w Gorzowie, stawiam tu na w wysokiej formie Krzysztofa Kasprzaka, ostatnio same bardzo dobre wyniki czy to liga Polska czy zagraniczna. Dodatkowo jedzie na swoim własnym torze (Gorzów) z którym jest genialnie spasowany, KK wjedzie dzisiaj do półfinału albo nawet finał i wygrana. Po drugiej stronie barykady Maciek Janowski, który w tym sezonie boryka się z wielkimi problemami i każdy jego wynik to wymęczone punkty, w lidze w Gorzowie ostatnio zrobił 5 punktów gdzie przeciwnicy z całkiem innej półki... Polecam!
AKO: Unibet
Doyle - N Pedersen @1,4
Kildemand - Harris @1,2
Kurs: 1,68
Stawka: 100j

Solo na Wygraną:
Wygra Kasprzak @10 Unibet - 10j
Wygra Zmarzlik @4,75 Unibet - 10j
Wygra Doyle @7,5 (ja miałem jeszcze @10) Unibet - 10j

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Żużel, Ekstraliga
Spotkanie: Toruń - Zielona Góra
Typ: Doyle (+2) lepszy od Choldera ✅
Kurs:1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Sa to play offy wiec nikt nie odpuści gazu szczególnie Zielona która mierzy w mistrza. Choldera jedzie u siebie ale ostatnio formy nie trzyma najwyższej, wręcz odwrotnie u Doyle jest w gazie, ostatnio nie zawodzi, dodatkowo handicap +2 jest genialny, powinno wejść bez problemu. (Warto zagrać z +2 na równo)

Milik -2 Vs Iversen Kurs 1.9 ▶

Hancock powyżej 11 Kurs 2.0 ▶

Wszystko po 100j

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Grand Prix Polski - Gorzów
Spotkanie: Grand Prix
Typ: Krzysztof Kasprzak lepszy od Maćka Janowskiego ✅
Kurs: 1,65
Stawka: 200j :!:
Analiza:
Dzisiaj Grand Prix Polski w Gorzowie, stawiam tu na w wysokiej formie Krzysztofa Kasprzaka, ostatnio same bardzo dobre wyniki czy to liga Polska czy zagraniczna. Dodatkowo jedzie na swoim własnym torze (Gorzów) z którym jest genialnie spasowany, KK wjedzie dzisiaj do półfinału albo nawet finał i wygrana. Po drugiej stronie barykady Maciek Janowski, który w tym sezonie boryka się z wielkimi problemami i każdy jego wynik to wymęczone punkty, w lidze w Gorzowie ostatnio zrobił 5 punktów gdzie przeciwnicy z całkiem innej półki... Polecam!
AKO: Unibet
Doyle - N Pedersen @1,4
Kildemand - Harris @1,2
Kurs: 1,68
Stawka: 100j ⛔

Solo na Wygraną:
Wygra Kasprzak @10 Unibet - 10j ⛔
Wygra Zmarzlik @4,75 Unibet - 10j ⛔
Wygra Doyle @7,5 (ja miałem jeszcze @10) Unibet - 10j ✅
+++

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel
Spotkanie: SGP
Typ: Hancock lepszy od Woffindena ✅
Kurs: 1.80
Analiza:
Tai ostatnio spadek formy do tego w ostatnim meczu poobijał się i niby sam się wypowiada, iż wszystko jest ok ale może nie być w 100% gotowy do startu, z drugiej strony Hancock który trzyma równą formę cały sezon. Tor trochę zagadka ale jak wiadomo w takich najlepiej odnajduje się Greg Hancock i tu widzę kolejny handicap po stronie Amerykanina. Dzisiaj uderzam w niego!
100j

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Woffinden powyżej 10 i równo: 2.00 Bet365 ⛔
Tai ma cos do udowodnienia i dzisiaj raczej granica 10oczek to nie bedzie problem a np dodatkowy bieg to tylko handicap.

Protasiewicz powyżej 10 i równo: 2.10 Bet365 ⛔
Piotrek wie o co dzisiaj toczy sie walka i wpadki byc nie moze, kapitan stanie na wysokości zadania i to ogarnie.

Doyle powyżej 11 i równo: 1.95 Bet365 ✅
Tu chyba nie trzeba pisać dużo ponieważ jak wyżej u Protasiewicza plus jest w mega gazie a swojego mentora Cieslaka nie zawodzi.

Wrocław +22,5 1.60. Unibet ⛔ (trzeba podziękować juniorom za 5-0 ???? - ten punkt był na wagę wygranej...)
Wrocław możliwe ze z Drabikiem lecz niestety juz raczej o nic, ale aż takich batów to ja tu nie widzę.

Wszystko za 100j

Bilans: ⛔ 92,5

Do góry Bottom