Wynoszenie żetonów z kasyna to zwykła kradzież, poza tym jestem prawie pewien, że jest zapis w ich regulaminie, dotyczący wynoszenia CZEGOKOLWIEK... zabrania sie etc.
Nie wolno wynosić żetonów z kasyna nawet po ich zakupie dla niepoinformowanych.. Jest to uznawane za zwykła kradzież co widnieje w ich regulaminie. Są również tematy o tym w internecie na forach pokerowych - dla zainteresowanych warto poczytać.
Nie wolno wynosić żetonów z kasyna nawet po ich zakupie dla niepoinformowanych.. Jest to uznawane za zwykła kradzież co widnieje w ich regulaminie. Są również tematy o tym w internecie na forach pokerowych - dla zainteresowanych warto poczytać.
Jaka kradziez przeciez to darowizna dla kasyna
zostawilismy realna gotowke w zamian za jakis kawalek bezwartosciowego plastiku
Czyli jak jedziemy za granice kupimy tam euro i wywieziemy ze strefy euro to tez 'zwykla kradziez'
no wezcie juz nie przeginajcie, come on ja iem ze pis rzadzi, ale to jeszcze chyba nei okupacja nazistowska
Co tu trudno zrozumieć takie mają zasady. Nie wolno wynosić tego z kasyna co jest w Vegas to zostaje w Vegas... Uznawaja to za kradzież jeszcze raz odsyłam do poszulania na internecie bardziej szczegółowych informacji w dziale pokerowym, pozdrawiam.
Kupując żetony płacisz nie za żetony tylko za możliwość gry.
Sam żeton jest przecież własnością kasyna.
Najprostszy przykład dla zrozumienia. Kupując piwo w pubie płacisz za możliwość jego wypicia w lokalu. Kufel czy szklanka nie stają się Twoją własnością, opłacasz jego zawartość. Inna sprawa, że szklanki lubią znikać. Podobnie z żetonami.