>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Źródełko Barichello

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Ostatnio mało aktywny jestem przez pracę zawodową, więc pora uporządkować nieco,głównie dla mojej przejrzystości ;)

5)
5) z braku czasu pierwsza lepsza oferta
Hajduk awans @2.40 + Ruch awans @3.50 ako @8.40 za 50 ⛔
6) Polska vs Szkocja obie strzelą @2.15 ✅+ Dania vs Portugalia obie strzelą @1.85 ⛔ ako 3.97 za 50 ⛔
7) Krychowiak kartka @4.00 za 50 ✅
8) Glik kartka @ 3.20 za 50 ⛔
9) Begu @3.00 za 50 ✅
10) Suns @2.12 za 50 ✅
powyższe typy znajdują się w poszczególnych działach, gdyby ktoś miał jakieś ale...

B 2,2K

barichello

Użytkownik
13) zagrane na szybkości, co widać, że nie płaską stawką i to dla mojej wiedzy- nie po to żebym się chwalił po ;), z resztą wspominałem o tym w hp-, ponieważ nie prowadzę excela, dlatego zamieszczam w temacie.

✅

B 2,2K

barichello

Użytkownik
26) update z działu
Dopiero wróciłem z pracy, więc kursy na kartki poszczególnych graczy już &quot;zabite&quot;. Postanowiłem podejść bardzo asekuracyjnie do sprawy i tak o to znalazłem dwa typy:
Shaktar powyżej 1.5 kartki w meczu @1.50 ✅
Barca powyżej 0.5 kartki w meczu 1.36

Na w/w zestawieniu widzimy, że w składzie Barcelony kandydatem do wyczyszczenia jest Alves, zatem to on powinien pokryć nam over, jeżeli by się tak nie stało może uczyni to ktoś inny, a do wyłapania tylko jedno żółtko
Na liście Shktaru widnieje trójka graczy: Kucher, Luis driano, Srna. Przy czym Kucher nie gra pierwoszplanowych ról, więc pod uwagę biorę podstawowych Adriano- czołowy strzelec drużyny i Srna- podstawowy defensor
Zarówno Barca jak i Shaktar w komfortowych warunkach jeżeli chodzi o układ w tabeli, zatem można sobie pozwolić na ewentualne kombinowanie z &quot;wyczyszczeniem się&quot;

ako 2.04 Totomix ✅ za 400

B 2,2K

barichello

Użytkownik
30 ton, lista, lista, lista typów, za nami notowanie pierwsze i tak

Suma wszystkich stawek: 2100
Suma wygranych: 2057
Yield: - 2.05%

dalej uczymy się na błędach :cool:

Do góry Bottom