>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Źródełko Barichello

B 2,2K

barichello

Użytkownik
koniec sezonu, więc szukanie niespodzianek z grubej rury
Livorno @11 za 11 ⛔
Parma vs Livorno połowa/koniec 1/2 @70 + Osasuna vs Betis połowa/koniec 2/1 @22 ako 1540 za 5 ⛔

B 2,2K

barichello

Użytkownik
SEZON 2014/2015
Chciałbym
spróbować potraktować nowy sezon w innym charakterze, jako dodatkowe źródło utrzymania. W nowym sezonie będę starał się grać zdecydowanie mniej. Przejrzałem dotychczasową grę i było w niej za dużo kombinowania i typów na siłę. Teraz rzadziej, a co mam nadzieję skuteczniej. Do tej pory grałem lekko, bo traktowałem to w formie hobby. Teraz postaram się stopniowo zwiększać stawki- do tej pory w żadnym z dwóch moich projektów nie udało mi się tego wdrożyć na poważnie. Przy graniu hobbistycznym nie przywiązuje się aż takiej wagi do kasy,bo niby mniejsze stawki, ale gdy uciekają przez palce to w ogólnym rozrachunku są odczuwalne, więc nie ma sensu bawić się w małą łyżeczkę, jak jeść to chochlami.
Może nastąpi Efekt Moneymakera :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +5
A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Ciekawie się zapowiada. Zresztą jak zawsze. Utrzymać dobrą passę jest ciężko. Trzeba robić sobie przerwy i to stanowcze. A jak się wygra dużo kasy to trzeba być skromnym.
Można wygrane pieniądze w coś zainwestować. Piszę z przestrogą i szacunkiem. Sam wygrałem jak na siebie dużą kasę a potem ? Wszystko poszło na konta buków. Oni się bawili a ja muszę teraz to odrabiać. A można te pieniądze było zainwestować w coś mądrego. No tak. Napaliłem się i przekombinowałem. A tu jakiś system a tu jakaś progresja a tu jakaś pierdoła.
Mam nadzieję, że post jest mocno merytoryczny. Wiem, że nikogo nie nauczę bo sam się jeszcze uczę. Ameryki nie odkrywam ale zawsze jest jakieś ale ... ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom