>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Świąteczna Promocja w Sportingbet: 2 bonusy przy pierwszej wpłacie! 100PLN + 400PLN!

Status
Zamknięty.
S 0

seba929

Użytkownik
A przy wpłacie kartą MasterCard Skrill będę upoważniony do odebrania bonusu 400 zł? Bo w regulaminie na stronie jest, że wpłaty za pomocą konta Skrill/Moneybookers nie są objęte promocją

goly78 17

goly78

Użytkownik
Moze komus sie przyda . Z firefoxa nie da sie zarejestrowac na Sportingbet . wyskakuje ze serwer nie dostępny . Z np Chrome wszystko ok .

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Aby zakwalifikować się do promocji, Twój pierwszy zakład musi mieć kurs 1,5 lub większy (Przy zakładach wielokrotnych, każda część musi mieć kurs 1,5 lub większy).

1 0

1chicken1

Użytkownik
Aby zakwalifikować się do promocji, Twój pierwszy zakład musi mieć kurs 1,5 lub większy (Przy zakładach wielokrotnych, każda część musi mieć kurs 1,5 lub większy).
A jak wpłaciłem przez skrilla, zagrałem zakład za 200zł, przegrałem, to mi też przysługuje ten freebet + bonus 100% ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
A przy wpłacie kartą MasterCard Skrill będę upoważniony do odebrania bonusu 400 zł? Bo w regulaminie na stronie jest, że wpłaty za pomocą konta Skrill/Moneybookers nie są objęte promocją
Pytaj support.
A jak wpłaciłem przez skrilla, zagrałem zakład za 200zł, przegrałem, to mi też przysługuje ten freebet + bonus 100% ?
Masz regulamin zakładu bez ryzyka i tam jasno pisze, czy Skrill promocja obowiązuje.
Co do &quot;naszej&quot; promocji - skrill wlicza się do otrzymania 100% (na obecną chwilę, gdy będą nadużycia - zrezygnujemy)

C 48

chosenone

Użytkownik
Założe konto przed 24 i też przed 24 wpłacę depozyt, przypuśćmy 400zł. Kupon jednak zagram po 24, czy w takim wypadku moje konto będzie się liczyło do cashbacka i 100% ?

unique- 32

unique-

Użytkownik
Dzięki. Zwrot jest już na koncie. To jest freebet czy &quot;realna gotówka&quot; którą mogę dzielić na dowolną ilość kuponów?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom