A jak wpłaciłem przez skrilla, zagrałem zakład za 200zł, przegrałem, to mi też przysługuje ten freebet + bonus 100% ?Aby zakwalifikować się do promocji, Twój pierwszy zakład musi mieć kurs 1,5 lub większy (Przy zakładach wielokrotnych, każda część musi mieć kurs 1,5 lub większy).
Pytaj support.
Masz regulamin zakładu bez ryzyka i tam jasno pisze, czy Skrill promocja obowiązuje.A jak wpłaciłem przez skrilla, zagrałem zakład za 200zł, przegrałem, to mi też przysługuje ten freebet + bonus 100% ?
Nie, rejestracja, depozyt i zakład musi zostać zawarty do 24.12.czy w takim wypadku moje konto będzie się liczyło do cashbacka i 100%
Bonus do obrotu, czyli grasz jak chcesz.Dzięki. Zwrot jest już na koncie. To jest freebet czy "realna gotówka" którą mogę dzielić na dowolną ilość kuponów?
Ręcznie, historia zakładów i sobie zsumujesz.Jak mogę sprawdzić obrót bonusu 100zł?
Bonusy zostały juz przyznane, czy dopiero bedą przyznawać. Pytam, bo nie wiem czy o mnie nie zapomnieliście, albo mail nie doszedł.Bonus do obrotu, czyli grasz jak chcesz.
Ręcznie, historia zakładów i sobie zsumujesz.
Zgłoszenia wysłane do poniedziałku (godzina 18:59) zostały już zasilone.Bonusy zostały juz przyznane, czy dopiero bedą przyznawać. Pytam, bo nie wiem czy o mnie nie zapomnieliście, albo mail nie doszedł.