Przepraszam za brak cenzury!
Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem, więc poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził: - Jak już będziesz dochodził, to sprobuj się jakoś wystraszyć. Facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myśla wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekającą nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł, że zaraz dojdzie, więc wystrzelił, żeby się przestraszyć. Następnego dnia wkurwiony wybrał się do lekarza. Lekarz pyta: - No i jak było? Facet na to: - Hujowo! Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła 5cm penisa, a z szafy wyszedł nagi sąsiad z rękami w górze.
--------------------
Na porodówce leży: krakowiaczka, warszawianka i murzynka.
Doszło do pomięszania noworodków i ojców poproszono o rozpoznanie swoich dzieci.
Pierwszego zapytano krakowiaka: "Które dziecko jest panskie?
A ten wskazał murzyna....
-Jest pan pewien? - pyta lekarz.
-Nie, ale pierdole ... nie będe ryzykował warszawiaka ...
--------------------
Żona pokazuje mężowi magazyn mody z najnowszymi kreacjami na sezon zimowy i mówi:
-Chciałabym mieć takie futro ...
Na co mąż zza gazety:
-To wpierdalaj Whiskas!
--------------------
Kazik od zawsze robił to co lubił: całował żonę, wślizgiwał się do łóżka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok.
-Co ty do kurwy nędzy robisz w moim łóżku!? I kim do cholery jesteś!? - zapytał Kazik.
-To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie. - odparł facet.
-Że co kurwa! Twierdzisz, że jestem martwy!? Nie chcę umierać! Jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!
-To nie takie proste - odpowiedział święty. Możesz wrócić tylko jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie ...
Kazio pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące, a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe.
Chcę powrócić jako kura! - odpowiedział.
W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut.
-Hej! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr -powiedział kogut. Jak ci się podoba bycie kurą?"
-No jest OK, ale mam takie dziwne uczucie, że mi kuper zaraz rozpierdoli!
-Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko - powiedział kogut.
-Ale jak mam to zrobić?
-Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz!
Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle pierdól i jajko było już na ziemi.
-WOW!! To było zajebiste!! - krzyknął Kazik.
Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał nagle krzyk swojej żony:
-Kazik!! Co ty kurwa robisz!!?? Obudź się!! Zasrałeś całe łóżko!!
--------------------
Dlaczego w Wąchocku nie ma już balów przebierańców??
Bo na ostatnim córka sołtysa przebrała się za akumulator i wszyscy ją ładowali.
--------------------
Nauczycielka mówi do Jasia:
- Jasiu, przeczytaj swoje wypracowanie o zimie.
- Zima na polu śnieg, dzieci rzucają się śnieżkami, jezioro zamarzło a na nim wilki się pi..dolą.
- Jasiu, źle! - woła nauczycielka.
- Pewnie, że źle, bo łapy im się ślizgają!
--------------------
Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość zapytał dyrektora jakie kryteria stosują, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie. Dyrektor odpowiedział:
- Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę.
- Aha, rozumiem - powiedział gość - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek
- Nie - powiedział dyrektor - normalna osoba pociągnęłaby za korek...Chce pan pokój z widokiem czy bez??
--------------------
Blondynka przychodzi do warzywniaka i mówi:
- Poprosze ogórka.
- Całego czy w plasterkach ?
- A CO JA WYGLADAM JAKBYM MIAŁA PIZDE NA ŻETONY ??!!
--------------------
Przychodza dwie zakonnice do warzywniaka i jedna mówi do sprzedawcy: -Poproszę dwa ogórki.
A druga dopowiada:
-Weź jeszcze jednego do zjedzenia.
--------------------
Sasza z Moskwy dzwoni do Jurija z Jakucka
-Cześć, stary słyszałem że u was kurewsko zimno.
-Cześć, no co ty - wcale nie. Tylko -20*C.
-Taaaa? Jak to tylko -20*C?! - a ja słyszałem w
TV że -60*C
-Aaa, no na dworze to tak.
--------------------
Lekcja z wychowawcą klasy. Edukacja seksualna. Pan stara się aby dzieci jak
najwięcej sobie przyswoiły, zrozumiały... delikatnie... kwiatki...
motylki... itp...
-Powiedzcie mi dzieci czy ostatnio widziałyście może coś, co mogło być
związane z życiem płciowym? - Tak Zosiu ?
- Ostatnio widziałam proszę pana na drzewku, które rośnie koło naszego domu
gniazdko. A w nim ptaszek wysiaduje jajeczka...
- Pięknie Zosiu... i co w związku z tym jeszcze możesz powiedzieć?
- Że ten ptaszek to samiczka i że ona wysiaduje te jajeczka żeby mieć małe ptaszki...
- No właśnie bardzo ślicznie... ktoś jeszcze? Tak Stasiu?
- Proszę Pana... a moja mamusia mówi, że jest w ciąży i ma duży brzuszek...
- No i?
- No i pewnie niedługo będę miał siostrzyczkę...
- No pięknie... ktoś jeszcze? - Tak Jasiu
- Proszę Pana, a ja wczoraj wieczorem oglądałem taki suuuper
film!
- Tak?
- Nooo... to był taki
film o zabójcach ninja... i w finałowej scenie było
ich dwudziestu... i oni wszyscy naraz... ale to wszyscy zaatakowali głównego
bohatera...
- No i?
- A on im wtedy wszystkim... ale to wszystkim naraz dokopał... poskręcał
karki... połamał kości... powyrywał wnętrzności... ale się działo... mówię
Panu