NApisalem cale wypracowanie na temat wyzej zamieszczonego posta, ale mi sie kurde skasowalo, wiec teraz bedzie krotko i na temat:
Po 1: Jesli mialbys taki program, to czy sprzedalbys go komukolwiek?? Przeciez jakby faktycznie dzialal, to by sie to szybciej roznioslo niz bys zauwazyl i jakby wszsyscy wygrywali, to wygrane liczone bylyby w zlotowkach lub groszach (wygrana zalezy od liczby zawartych zakladow i co wazniejsze od liczby wygranych [np. kumulacja 10 mln -> wygrywa jedna osoba to dostaje 10 mln zl a jesli wygra 10 mln ludzi, to kazy dostaje 1zl...])
Po2: EJsli pisze ze ma co miesiac do 2000 zl, to czemu nie gra 10x tyle kuponow i nie zarabia 20000zl?
Przeciez jak sprzeda ten program 10 osobom, to tak jakby puszczal 10x wiecej kuponow...
Po3: Dowody jakie zamiescil sa zadne, z tego wzgledu, ze nie problem po sieci znalesc pelno trafionych kuponow, ktore mozna sobie skopiowac...
Po4: Zwroc uwage na podstrone "moje wygrane". Banalny chwyt psychologiczny... Jak ludzie widza duze sumy to sie od razu podpalaja.
Rownie dobrze moge napisac, ze ja tez mam system, a moje wygrane to: styczen: 121342zl, a w lutym, to juz musialem drugie konto zakladac, bo w tym miejsca nie ma
Po5: latwo obczaic o co chodzi w tym programie... Jestem przekonany, ze program na podstawie archiwum wygranych wskazuje liczby ktore zostawy wiecej razy wylosowane od innych... I jesli bedziesz wiedzial, ze liczba 5 wypadla 6razy, a 20, 8 razy, to czy to da ci pewnosc, ze dzisiaj padnie 20 a nie 5..?
Po6 i ostatnie ???? : POszukaj w sieci a na bank znajdziesz ten program.. Moze pod inna nazwa, ale na pewno sie znajdzie...