>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Łapiemy surebety :)

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
#13 987 zł - 6,68% LIVE
Lechia - Cracovia
over 1.5 - 2.37 - 450 - Bet365
under 1.5 - 1.94 - 537 - Uni bet ✅
✅ 54,78 zł
Nie wszystkie stawki są wyliczone po równo, czasem w trakcie stawiania na Bet 365 wzrasta kurs i zmniejszam stawkę na oko ???? Także EW nie wszędzie będą takie same i zgodne z procentem.

Otrzymane punkty reputacji: +6
burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Nie wiem czy nie dostałem limitu na Uni becie bo największa stawka jaką mogłem dać to niecałe 24 zł ...

#21 50 zł - 7,64% LIVE
Kashiwa - Hiroszima
1poł over 0.5 - 2.1 - 27 - Bet365
1poł under 0.5 - 2.33 - 23 - Uni bet ✅
✅ 3,59 zł
łącznie:
21 zakładów / ✅ 720,45 zł
Uni bet ograniczył mi stawki na piłkę nożną live do takich stawek jak w zakładzie powyżej. Poczekam parę godzin, zobaczę co się będzie działo. Dla mnie to dziwne bo u nich jestem na minusie, ewentualnie nie więcej niż 100 zł na plusie... Wie ktoś jak Uni bet reaguje jakbym grał u siebie na koncie założonym na osobę zamieszkałą gdzie indziej? Czy mogą zamknąć konto i zdefraudować środki? Przetrzepałem trochę neta i wiem, że robili bardzo perfidne wałki ????

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Czytaj wątek, mówiłem już że nie wykupiłem żadnego abonamentu, trzeba pomyśleć trochę i przede wszystkim obserwować jak bukmacherzy zmieniają kursy.
Niestety limit jest dalej ???? Poobserwuje innych buków, może ktoś podobnie działa jak oni.

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Bardzo mało, ale nie da się powiedzieć dokładnie bo bywa różnie czasem pół minuty czasem 3 minuty, zależy kiedy buk zareaguje. Sprawdź sobie sam, poobserwuj

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Tak, napisałem do supportu o co chodzi, że więcej u nich straciłem niż wygrałem to mi odpisali, że oni nie nakładają limitów na graczy tylko na zdarzenie... Stała śpiewka.
Tylko jakimi stawkami grałem wczoraj a jakimi dziś...

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Spójrz na to co ja grałem do tej pory i sobie sam odpowiedz... Od hiszpańskiej przez urugwajską po trzecią czeską. Nie ma znaczenia, wspomagaj się betburgerem to Ci powyskakują

Do góry Bottom