>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Łapiemy surebety :)

C 40

czokownia

Użytkownik
sorki za śmietnik ale nie pamiętam jak i czy mogę wysyłać wiadomości do użytkowników
a ile pograłeś zanim zlimitowali konto liczyłeś ile plus?

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Z tym surem trochę przejść bo przez pomyłkę obstawiłem dwa inne spotkania. Taki fart że ten inny mecz postawiłem na BTS TAK w Bet365, za chwilę padła bramka, wycofałem zakład i ✅ 57 zł. Kto tam się w to bawi to uważajcie bo mi się już drugi raz tak przydarzyło. Jak widać i u Betssona się udało coś wyczarować;) Co nie zmienia faktu, że na dobry zarobek trzeba poczekać aż powrócą wszystkie ligi.
#37 429zł LIVE
Alessandria - Savona
BTS NIE - 1.32 - 330 - Betsson ✅
BTS TAK - 4.33 - 93 - Bet365
BTS TAK - 5.5 - 6 - Bet365
✅ 6,60 zł
łącznie:
37 zakładów / ✅ 907,16 zł

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Po tygodniu gry pozwolę zrobić sobie mały rachunek zysków i strat, bo te też były przez moją nieuważną grę. Były 2 bonusy od Bet 365. Udało mi się też przez nieuwagę trochę wygrać, np. gdy w Uni puściłem zakład w B365 zamknęli stawianie i na szczęście się udało. Na początku wpłacałem kartą, za co buki pobierały prowizję. A to dlatego że kasa na Skrill wędrowała bardzo długo. Jednakże opłacało się ;)
Edit: Posprawdzałem dokładnie z kontem bankowym i wychodzi 1110 zł.
łącznie:
zakłady : ✅ 907
bonusy : ✅ 220
&quot;szczęśliwie wygrane&quot; : ✅ 137
&quot;głupie przegrane&quot; : ⛔ 120
prowizje : ⛔ 34
BILANS : ✅ 1110 zł

Otrzymane punkty reputacji: +5
burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Próbowałem złapać surebet w ręcznej. Zdecydowanie odradzam, bardzo szybko zmieniające się linie i kursy. Trochę nerwów ale się udało wygrać. Bet365 przyjęło zakład na under 57.5 gola w meczu kobiet Szwecja - Islandia, a Uni bet nie przyjął overa. Na szczęście 31-26, czyli 57 bramek ;)

&quot;Szczęśliwe wygrane&quot; : ✅ 93,50 zł

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Dziwny dzień. Mecze międzypaństwowe, buki dość sprawnie zmieniały kursy. Szkoda że pouciekały dosłownie sprzed nosa sury po 33 % na rzuty rożne ;( Niemniej jednak szczęśliwie udało się zakończyć dzień z bilansem
✅ 112,7 zł ????

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Niestety do ,,głupich przegranych&#39;&#39; muszę doliczyć ⛔ 15 zł.
#42 97zł - 5,53% LIVE
Holandia - Kazachstan
RR over 10.5 - 2.55 - 40 - Uni bet
RR under 10.5 - 1.8 - 57 - Bet 365 ✅
✅ 5,60 zł

Podobnie jak wczoraj dość kiepski dzień, ciężko było zdążyć kliknąć cokolwiek...
Dzień ✅ 30,67 zł

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
A wyobrażasz sobie dodawać surebety przed faktem? Masz jakieś pojęcie na ten temat jak to się odbywa? To sobie odpuść. Jak to wyszukuje było napisane wcześniej, więc nie rób mi tu burdelu.

#45 598zł - 4,35% LIVE
Ponferradina - Alaves
1DNB - 1.2 - 520 - Betsson ✅
2DNB - 8 - 78 - Bet 365

✅ 26 zł

Dziś niestety tylko tyle, nie mam więcej czasu na grę. Dzien na ✅ 38,49zł. Teraz tylko kibicujemy naszym, rekreacyjne 1DNB zagrane ???? POLSKA :gool:

kielon89 98

kielon89

Użytkownik
A wyobrażasz sobie dodawać surebety przed faktem? Masz jakieś pojęcie na ten temat jak to się odbywa? To sobie odpuść. Jak to wyszukuje było napisane wcześniej, więc nie rób mi tu burdelu.
#45 598zł - 4,35% LIVE
Ponferradina - Alaves
1DNB - 1.2 - 520 - Betsson ✅
2DNB - 8 - 78 - Bet 365
✅ 26 zł
Dziś niestety tylko tyle, nie mam więcej czasu na grę. Dzien na ✅ 38,49zł. Teraz tylko kibicujemy naszym, rekreacyjne 1DNB zagrane ???? POLSKA :gool:
Nie no sory bez urazy. Przyjmujesz jakiegos rola na to wszystko? Jak stawkujesz? I jak dobierasz mecze live, przez betburgera jakos czy na pałe?

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Poczytaj trochę bo w tym wątku jest wszystko wyjaśnione. Tak przez betburgera. A co do stawek to w sumie gram największą na jaką pozwala mi buk. No chyba że mam to ograniczone swoimi środkami. Ale jak widać ostatnio nie dają pograć za grubo(uni bet).

Do góry Bottom