ariakis
Użytkownik
Podpinam sie pod typ. Ja rowniez to pobralem i uwazam ze jest duze prawdopodopobienstwo wejscia tego zdarzeniaSami Khedira otrzyma kartkę: TAK @3.75 STS
Podpinam sie pod typ. Ja rowniez to pobralem i uwazam ze jest duze prawdopodopobienstwo wejscia tego zdarzeniaSami Khedira otrzyma kartkę: TAK @3.75 STS
Znowu to chyba przesada. To Real wczoraj został wciągnięty za uszy, a nawet wepchany.Barca znowu został wciągnięta za uszy do półfinału.
No właśnie Juve jest najlepsze w obronie. Jeśli oglądałeś pierwszy mecz to można było to zauważyć po ilości akcji Barcy. Z pewnością Juventus nie stanie tylko w obronie i będą czekać do końca spotkania. PSG tak zrobiło i wiadomo jak się skończyło. Juve będzie szukać bramek i to nie jednej. Pamiętajmy też jak na boisku zachowują się Włosi. Będą zaczepiać, przeszkadzać, komentować by wybić z rytmu Barcę. A już najważniejszym celem takiego zachowania będzie Messi - jedyny zawodnik, który może zrobić różnicę.W czym niby ten Juventus jest taki zajebisty ? Według mnie nie ma takiej obrony na świecie, której Barca nie pokona na Camp Nou. Można pisać elaboraty, że Barcelona w tym sezonie jest średnia, że im nie idzie, że to nie ta Barca co za Pepa, że obrona dziurawa itd.
Przecież to było by już absurdalne gdyby drugi raz odrobili taka stratę. Po rewanżu z PSG wszyscy myśleli, że już nikt ich nie zatrzyma i wygrają wszystko coś się da a prawda jest taka, że chyba nastąpiło już zmęczenie materiału i będzie trzeba chyba odmłodzić skład i wprowadzić trochę nowej krwi.Widzicie panowie Barca w obecnej formule się trochę rozkraczyła pisałem to już 5 razy no ale teraz jak Wam wynik i dziennikarze podpowiedzą to uwierzycie ????
Trio dente bez wsparcia komicznie wygląda jak Ci wielcy piłkarze próbują indywidualnie coś kreować tak się nie da a pomoc Barcelony jest zero kreatywna.
Ja to myślę że najlepszym pomysłem dla nich byłoby oddanie Messiego ta sama sytuacja co Ronaldo w Realu zarobić jeszcze grubą kasę postawić na Neymara jako nową gwiazdę drużyny a za kasę wzmocnić pomoc i prawą obronę.
Niestety ale jedna z przyczyn porazki sa tez niewypaly transferowe. Gomes,Vidal, Paco ktory tez nie daje takiej jakosci jaka powinien, z tych wszystkich zawodnikow sprawdzil sie tylko Umtiti(jeden z najlepszych transferow ostatnich lat imo) i to sprawilo ze nie bylo kim rotowac, jesli taki Iniesta byl bez formy nie bylo kim go zastapic.Przecież to było by już absurdalne gdyby drugi raz odrobili taka stratę. Po rewanżu z PSG wszyscy myśleli, że już nikt ich nie zatrzyma i wygrają wszystko coś się da a prawda jest taka, że chyba nastąpiło już zmęczenie materiału i będzie trzeba chyba odmłodzić skład i wprowadzić trochę nowej krwi.