mch91
Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna LM
Godz: 20:45
Spotkanie Barcelona-Juventus
Typ: Remis do przerwy //było cięzko, ale siadło
Kurs: 2,65
Bukmacher: STS
Nie będę się tutaj zbytnio rozpisywał ponieważ większość pewnie widziała pierwszy mecz i to, że Juve to o klasę lepszy zespół od PSG. Włosi na pewno nie przyjadą do Barcelony po to żeby zamurować się we własnym polu karnym tylko będą bronili bardziej aktywnie a mają doskonałych gracze do tego więc wątpię aby był tu jakiś grad bramek. Uważam, ze w pierwszej połowie mecz będzie spokojny a Barcelona nie będzie szaleńczo atakowała bo na pewno mają z tyłu głowy, że 1 bramka przekreśla ich szanse na awans.
A moim drugim typem na to spotkanie jest:
Cuadrado strzeli bramkę, kurs 6//Koledzy z Juve czasami go nie zauważali, ale i tak miał swoje okazje... szkoda
Jak wiadomo Barcelona ma 3 bramki do odrobienia i w pewnym momencie meczu będzie musiała się otworzyć co pozwoli na szybkie kontry Juventusowi a idealnym zawodnikiem do tego typu akcji jest kolombijczyk i myślę, że to własnie on strzeli dzisiaj bramkę.
Godz: 20:45
Spotkanie Barcelona-Juventus
Typ: Remis do przerwy //było cięzko, ale siadło
Kurs: 2,65
Bukmacher: STS
Nie będę się tutaj zbytnio rozpisywał ponieważ większość pewnie widziała pierwszy mecz i to, że Juve to o klasę lepszy zespół od PSG. Włosi na pewno nie przyjadą do Barcelony po to żeby zamurować się we własnym polu karnym tylko będą bronili bardziej aktywnie a mają doskonałych gracze do tego więc wątpię aby był tu jakiś grad bramek. Uważam, ze w pierwszej połowie mecz będzie spokojny a Barcelona nie będzie szaleńczo atakowała bo na pewno mają z tyłu głowy, że 1 bramka przekreśla ich szanse na awans.
A moim drugim typem na to spotkanie jest:
Cuadrado strzeli bramkę, kurs 6//Koledzy z Juve czasami go nie zauważali, ale i tak miał swoje okazje... szkoda
Jak wiadomo Barcelona ma 3 bramki do odrobienia i w pewnym momencie meczu będzie musiała się otworzyć co pozwoli na szybkie kontry Juventusowi a idealnym zawodnikiem do tego typu akcji jest kolombijczyk i myślę, że to własnie on strzeli dzisiaj bramkę.
Myślę, że powinieneś zapoznać się z definicją słowa "Hejter" ponieważ jeżeli według Ciebie ja jestem Hejterem bo podważam Twoje "typy" to po prostu masz problemy z konstruktywną krytyką. Zajmij się lepiej szukaniem jakiś ciekawych kursów bo od tego jest to forum bo te Twoje kurs AKU (chyba raczej AKO, ale co ja się tam znam) kolo 2 zł to każdy dziadek w STS może sobie złożyć. A co do typu baku193 to nie mam zamiaru jakoś go poprawiać ponieważ on w odróżnieniu do Ciebie podaje argumenty i dość często korzystam z tego co pisze, zresztą u niego ilość postów do reputacji mówi sama za siebie. Poza tym wielu użytkowników pisze mi na pw, że jesteś tylko trollem co potwierdza tylko pisanie do ludzi tekstów typu "człowieczku" więc nie będę wchodził z Tobą w dyskusję.Oj kolego gratuluję odwagi Po podaniu tego typu czeka cię tutaj małe piekło hejterów z użytkownikiem mch91 na czele.