ortografia razi po oczach nie mówiąc o interpunkcji :/cytat z dnia 29 sierpnia 2019 09:21 przez mrbrightsideHaha Opelka Koepfer ogladalem ten mecz caly i to jest niewiarygodne ale dla mnie Opelka sie podłożyl. Amerykaniec gral taki dobry mecz z fogninim i dostał sredniego niemca Koepfera z ktorym umie grac majac bilans h2h 3:0.. Dodatkowo gra przed swoją publicznością na najwiekszym turnieju w kraju i motywacji mu nienpowinno zabraknąć... A teraz fakty co sie wydarzylo w meczu. Koepfer wygladal juz na samym poczatku bardzo zle pod wzgledem samej gry jak i o dziwo fizycznie???? w drugim gemie seta 1 byl spocony doslownie jakby gral przed meczem 2h na orliku z chłopakami pod blokiem i po tym nie mial czasu wziac prysznica ani zmienic koszulki tylko przybiegl id razu na mecz z Opelka ????albo nie wiem moze niemiec sobie poszedl przed samym meczemdo klubu na manhatanie zeby sie rozluznic i wypil drinka z jakims cukierkiem dla rozluźnienia? No nie iwem nie wiem naprawde nie wiem...Ogladajac 1 set mialem wrazenie ze amerykanin nie ma prawa przegrac z Niemcem. No i Opelka pyk lamie sie w 1 secie nawet bez taja się obeszło Mysle sobie ' ok przegral seta niemiec mial fart bo sam sie meczyl prawie przy kazdym swoim serwisie ale nie ma opcji zeby sie to w 3 setach skonczylo' ...Opelka jednak koniecznie chcac udownodnic ze tenis jest nieprzewidywlany i ze ludzie a szcegolnie tajperzy g#&$no się znają dorzuca skutecznosc brejkpointow na poziomie 1/8 do tego przegrywając seta z prowadzenia 3:0 w gemach i marnuje jeszcze 4 setowe pilki w tym secie. Rezultat taki ze przegrywa ogólnie 0:3 w setach ze slabo/srednio wygladajacym niemcem???? jakby to moja Śp babcia powiedziala 'no komedia za darmo' ????
Ja dzisiaj gram Majchrzaka po kursie 2.2
Majchrzak ma szanse na zyciowy sukces jest w formie lubi grac na hardzie w przeciwieństwie do Cuevasa ktory jest urodzonym ziemniakiem.polak widac ze jest mega ambitnybi ma umiejętności bardzo chce dorownac Hurkaczowi w tych sukcesach . Polak ma swietny serwis jak na takie warubki fizyczne do tego jest bardzo regularny poradzil sobie z Jarrym cuevas na hradzie mysle ze to podobny poziom tylko ze na serwisie z Pablem bedzie mial troche latwiej nizbz Jarrym. Moim zdaniem kurs fajny i patriotycznie dla emocji wiekszyxh moNa zagrać..grane w sts
Przecież Opelka to większe drewno od Isnera, serwis jedynie dobry, ale jak serwis przestanie funkcjonować, to w wymianach poziom challenger....się dziwie że ludzie na to kase stawiają...cytat z dnia 29 sierpnia 2019 09:21 przez mrbrightsideHaha Opelka Koepfer ogladalem ten mecz caly i to jest niewiarygodne ale dla mnie Opelka sie podłożyl. Amerykaniec gral taki dobry mecz z fogninim i dostał sredniego niemca Koepfera z ktorym umie grac majac bilans h2h 3:0.. Dodatkowo gra przed swoją publicznością na najwiekszym turnieju w kraju i motywacji mu nienpowinno zabraknąć... A teraz fakty co sie wydarzylo w meczu. Koepfer wygladal juz na samym poczatku bardzo zle pod wzgledem samej gry jak i o dziwo fizycznie???? w drugim gemie seta 1 byl spocony doslownie jakby gral przed meczem 2h na orliku z chłopakami pod blokiem i po tym nie mial czasu wziac prysznica ani zmienic koszulki tylko przybiegl id razu na mecz z Opelka ????albo nie wiem moze niemiec sobie poszedl przed samym meczemdo klubu na manhatanie zeby sie rozluznic i wypil drinka z jakims cukierkiem dla rozluźnienia? No nie iwem nie wiem naprawde nie wiem...Ogladajac 1 set mialem wrazenie ze amerykanin nie ma prawa przegrac z Niemcem. No i Opelka pyk lamie sie w 1 secie nawet bez taja się obeszło Mysle sobie ' ok przegral seta niemiec mial fart bo sam sie meczyl prawie przy kazdym swoim serwisie ale nie ma opcji zeby sie to w 3 setach skonczylo' ...Opelka jednak koniecznie chcac udownodnic ze tenis jest nieprzewidywlany i ze ludzie a szcegolnie tajperzy g#&$no się znają dorzuca skutecznosc brejkpointow na poziomie 1/8 do tego przegrywając seta z prowadzenia 3:0 w gemach i marnuje jeszcze 4 setowe pilki w tym secie. Rezultat taki ze przegrywa ogólnie 0:3 w setach ze slabo/srednio wygladajacym niemcem???? jakby to moja Śp babcia powiedziala 'no komedia za darmo' ????
Ja dzisiaj gram Majchrzaka po kursie 2.2
Majchrzak ma szanse na zyciowy sukces jest w formie lubi grac na hardzie w przeciwieństwie do Cuevasa ktory jest urodzonym ziemniakiem.polak widac ze jest mega ambitnybi ma umiejętności bardzo chce dorownac Hurkaczowi w tych sukcesach . Polak ma swietny serwis jak na takie warubki fizyczne do tego jest bardzo regularny poradzil sobie z Jarrym cuevas na hradzie mysle ze to podobny poziom tylko ze na serwisie z Pablem bedzie mial troche latwiej nizbz Jarrym. Moim zdaniem kurs fajny i patriotycznie dla emocji wiekszyxh moNa zagrać..grane w sts
Dziwne aby nie bylo, najwieksza i w dodatku rekordowa pula do wziecia to trzeba pieniadze zdobyccytat z dnia 29 sierpnia 2019 11:22 przez mateuszx77Znawcy ... Ten US open jest tak nieprzewidywalny że szkoda kasę na to ladowac, tyle niespodzianek dawno nie było....
Jakie to typowe dla "znawców" .cytat z dnia 29 sierpnia 2019 10:58 przez madman01
Przecież Opelka to większe drewno od Isnera, serwis jedynie dobry, ale jak serwis przestanie funkcjonować, to w wymianach poziom challenger....się dziwie że ludzie na to kase stawiają...
Po co? Żeby mi ktoś dał repute? Albo żebym w jakimś konkursie forumowym wygrał marne 100 plnow?cytat z dnia 29 sierpnia 2019 11:45 przez frankforum1017
Jakie to typowe dla "znawców" .
Trzeba było się odezwać jak ludzie podawali tu typy na Opelke, a nie teraz zgrywać fachmana od tenisa.
Jakbyś te swoje mądrości napisał przed meczem to zyskałbyś lokalny rozgłos, a tak to się tylko ośmieszasz .
Na tym polega to forum, Ci co się znają, albo mają nosa do jakiegoś spotkania dzielą się tym z innymi. A dawanie reputacji ma właśnie uwypuklić tych co się znają bardziej od innych. Jak się nie podoba, to nie musisz tu zaglądać.cytat z dnia 29 sierpnia 2019 13:34 przez madman01
Po co? Żeby mi ktoś dał repute? Albo żebym w jakimś konkursie forumowym wygrał marne 100 plnow?
Nie jestem zadnym konkursowiczem, a jak trzeba to się podziele wiedzą z odpowiednimi osobami..Ośmieszam się, ale co szlem zgarniam ciekawą kasę, a to że nie wklejam kuponów nie znaczy że wymądrzam się po fakcie, Ośmieszać to się może administracja, dając ochłapy w swoich konkursach, ale niektórzy to łykają. Kiedyś to forum żyło i mozna było merytorycznie podyskutować, ale teraz widze więcej jest przypadkowych osób...Po za tym mi żaden rozgłos nie jest potrzebny, sorry ale musiałem to napisać, na twój arcymądry post.