Już dzisiaj zaczyna sie kolejna faza turnieju i na każdy mecz z tej fazy mam swoje typy.
TYPY:
Hiszpania vs Serbia Alicia Fernandez Fraga over 3.5 @1.80 FORTUNA
Hiszpańska środkowa rozgrywająca, która wykonuje karne. W ostatnim meczu 8/10 i 6/6 z karnych. Jeśli Hiszpanki zgarną dużo karnych to typ powinien wejść na spokojnie. Dodam tylko, że Alicia również oddaje w każdym meczu kilka prób rzutów z gry, wiec nawet przy mniejszej ilości karnych, jest szansa ze pokryje tą linię. Uważam, ze mecz będzie wyrównany i Hiszpanki wcale nie będą miały łatwej przeprawy.
Islandia vs Czarnogóra Wygrają Czarnogórki @1.21 + Tatjana Brnovic over 3.5 @1.80 FORTUNA
Tatjana to kołowa reprezentacji Czarnogóry o wzroście ponad 1.80 m. Co jak na kobiece warunki robi wrażenie i utrudnia grę przeciwko takiej zawodniczce. W meczu przeciwko Hiszpanii rzuciła 7/8 i zagrała 55 minut. Czas spędzony na boisku pokazuje jak ważnym ogniwem swojej drużyny jest Tatjana. W meczu z Paragwajem zagrała tylko 23 minuty, a i tak zdążyła rzucić 3/4.
Uważam, że będzie miała w tym meczu sporo okazji do zdobycia bramki ze względu na to, ze spędzi dużo czasu na boisku oraz z uwagi na to, że koleżanki z drużyny jej szukają, a na tym turnieju jej "żre". Czarnogórki wydają mi się mocniejszą drużyna od reprezentacji Islandii i nie powinny mieć większego problemu je pokonać.
Niemcy vs Wyspy Owcze Pernille Brandenborg over 4.5 @1.60 FORTUNA
Pernille przedstawiałem we wcześniejszych wpisach. Rozgrywa świetne zawody i mam nadzieję, że łącząc rzuty z gry + karne pokryje linie 4.5 bramki z mocniejszym rywalkami jakimi bez wątpienia są Niemki. Uważam, że Pernille wraz z Jana Mittun będą oddawały najwięcej prób rzutów z całej swojej druzyny.