>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata Kobiet - Niemcy, Holandia (26.11 - 14.12.2025)

B 72,1K

bosky

Użytkownik
Jeszcze ze dwie obserwacje z mojej strony. Kursy na Farerki spadają, a ja osobiście proponuję pominąć ten mecz. Sportowo, na tym turnieju Wyspy Owcze grają lepiej od Islandii, ale mieszkam tutaj, wiem jaka jest mentalność wobec Wysp Owczych. Islandki będą dzisiaj podwójnie zmotywowane, bo porażka byłaby potwarzą w kraju, w którym handball jest drugim sportem co do znaczenia. Nie stawiam nic na Islandii, ale po 1.28 nie dotknąłbym tego meczu palcem.

ciekawe ruchy na rynkach Czarnogóra - Serbia. Wg mnie faworytkami powinny być tutaj te pierwsze, ale u ruska kursy na czystą 2 dla Serbii poleciały do 2.25, podczas kiedy w bet365 jest jeszcze ponad 3.00. Mecz jest o stawkę, ale wygrana Serbek by mnie nie zszokowała. Drużyny narodowe obie mocno śmierdzące.

chorwacja -10.5 1.95
W kategorii ciekawostek po połówce - Urugwaj zdobył 10 goli, z czego 5 z karnych. Chorwatki zero.

Chorwatki trafiły do mordoru, trochę z własnej winy, a trochę nie miały szczęścia do rywalek. Tak czy siak ekipy pokroju Urugwaju, czy Iranu zjadają na śniadanie i uważam, że wysoka wygrana w tych spotkaniach jest jakimś tam odpokutowaniem słabego wyniku na całych mistrzostwach

Ostatnia edycja:
lukas88 1M

lukas88

Forum VIP
Wyspy Owcze- Islandia
Typ: under 55,5
Kurs: 1,85
STS

Mecz z gatunku o pietruszkę bo oba zespoły nie mają już szans na awans przed ostatnią kolejką, jednak na tle narodowościowym zapowiada się prawdziwa wojna. Dość wysoka linia na to spotkanie, podyktowana overowymi wynikami Farerek, jednak tutaj spodziewam się gryzienia parkietu i walki do ostatniej minuty. Oba zespoły mierzyły się ze sobą 3- krotnie przez ostatnie 2 lata i padały ilości bramek: 51, 44, 46. Zatem linia wydaje się być przesadzona więc próbuję underu bramkowego.

maniek81 700,4K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Wyspy Owcze- Islandia
Typ: under 55,5
Kurs: 1,85
STS

Mecz z gatunku o pietruszkę bo oba zespoły nie mają już szans na awans przed ostatnią kolejką, jednak na tle narodowościowym zapowiada się prawdziwa wojna. Dość wysoka linia na to spotkanie, podyktowana overowymi wynikami Farerek, jednak tutaj spodziewam się gryzienia parkietu i walki do ostatniej minuty. Oba zespoły mierzyły się ze sobą 3- krotnie przez ostatnie 2 lata i padały ilości bramek: 51, 44, 46. Zatem linia wydaje się być przesadzona więc próbuję underu bramkowego.
Ubiegłeś mnie dosłownie z tym underem, bowiem mam to samo przemyślenie. Mecz nic nie wnoszący w kwestii dalszej gry na mistrzostwach, ale to takie małe derby krajów wyspiarskich i pojedynek o prestiż, a historia dobitnie pokazuje, se są te mecze walki z niską ilością bramek. Jeśli ktoś szuka bezpieczniejszej alternatywy, to na superbecie można znaleźć nawet wyższą linię po nieco niższym kursie.

Wyspy Owcze - Islandia [poniżej 57.5 bramki] 1.51 superbet

elkaraso0o 39,2K

elkaraso0o

Użytkownik
Wczoraj złapałem kurs 1.68 na Niemki i w sumie dzisiaj nie poprawiam, bo jest już tylko 1.41.

Dorzucam tylko gole Jany Mittun over 4.5 (Wyspy owcze) @1.60 FORTUNA

Próba za drobne: Wyspy Owcze vs Islandia REMIS @8.60 FORTUNA

Do góry Bottom