Na dzisiaj próbuje pograć bramki zawodniczki z Polski i do tego dorzucam jeden typ na wynik spotkania.
Nie widzę dzisiaj fajnych linii, a korci mnie żeby pograć undery na zawodniczki z faworyzowanych ekip, ale odpuszczę sobie tutaj podawanie tych typów.
Standardowo nie mam dużo czasu, więc na szybko.
Monika Kobylińska over 4.5 @1.50 vs
Chiny (
FORTUNA)
3 bramki. Niestety kiepsko weszła w mecz, nie trafiła dwa razy i została szybko zmieniona. Słusznie z resztą. W drugiej połówce zagrała lepiej i tak jak powinna od początku.
Nie będe jej tutaj szerzej przedstawiał, bo pewnie większość wie o kim mowa.
Będzie dzisiajoddawała dużo rzutów, na niskie chinki powinna mieć pole do popisu i pokryć taką linię ze spokojem. Jedynym problemem może się okazać, że Polki szybko odskoczą i nasze zaczną rotować.
Myślę, że linia 5 bramekdo pokrycia, 6 też w zasięgu, ale wzbraniam się przed over 5.5, bo rotacje mogą dużo popsuć.
Serbia vs Islandia WIN SERBIA @1.57 (
FORTUNA)
Zacięty mecz, ale na korzyść Serbek.
Bardziej gram przeciwko Islandką, niż na Serbki. Oglądałem mecz Islandii vs Wyspy owcze w eliminacjach do EURO 2026 i mecz Islandii vs
Portugalia w tych samych rozgrywkach. Oba te mecze wyspiarki przegrały, odpowiednio 22:24 (wyspy owcze) i 26:25(
Portugalia). W meczu z Portugalią nie były faworytkami i zagrały niezłe spotkanie, ale w meczu z Farerkami były murowanym faworytem, a zagrały bardzo słabe zawody. Traciły głupio piłki przez podania w trybuny, mało oddawały rzutów, a jak już oddawały to z nieprzygotowanych pozycji. Kilka akcji im wyszło, to jasne, ale głównie bazowały na grze z kontry, po błędach słabszych rywalek, a i tak nie udało im się zwyciężyć w tym spotkaniu. Mam po prostu cały czas w pamięci oba te mecze, i dlatego stawiam przeciwko reprezentacji Islandii. Dodam tylko, że w reprezentacji Serbii gra kilka naprawdę dobrych zawodniczek, a reprezentacja walczyła w turnieju POSTEN CUP (turniej przed mistrzostwami świata) jak równy z równym z Węgierkami(przegrana 29:25) i Hiszpanią (przegrana 29:27, ale bardzo długo prowadziły, a dały się ograć w końcówce). Uważam, że Serbki sa po prostu silniejsze i stabilniejsze w swojej grze. Liczę na to, że Jovana Jovović poprowadziSerbki do wygranej i być może nawet pokryje linie przedstawioną przez Fortunę 5.5 bramki.