>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

larkspur 843K

larkspur

Użytkownik
Zagrany over 2.5 w 70 minucie

Mecz skrojony pod over, dużo rogów, szybka bramka po przerwie, dobre tempo ale nieskuteczne wszystko...
Obawiam się że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na over ale obu drużynom po prostu się nie chciało, miał być remis i już....

W 87 min gość z CCM dostaje dobre podanie w pole karne, zmylił rywali ale strzału nie oddał, zwlekał... dlaczego??

W 89 min dostają goście rożny idzie spacerkiem go wykonać? Dlaczego? Każdej innej drużynie chyba zależałoby wygrać mecz i wykonać taki rożny szybko w tej minucie...

Australia chyba od roku więcej zabiera niż daję.. przynajmniej w moim przypadku...
A i dla rozrywki widowiskowo też nic nie reprezentuja....

Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +867
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Dziś sobie zagrałem łamak po HT... niestety to tak po za zabawą na forum więc i przed nie dawałem wpisu tak i nie dodaję (a bardziej odejmuję żetonów z koszyczka).

Ta szansa z 87'... no była, ale za wolny był, miał 2 przeciwników przed sobą. Jednego położył, drugiego nie. Szkoda szansy. Podział punktów, lepszy mecz Nixów. Tutaj daję mały punkcik w stronę Nixów bo jednak musieli na kontynent się przelecieć.
Za tydzień derby Nowej Zelandii i derby Melbourne - będzie się działo.

GL.

Otrzymane punkty reputacji: +1766
Prince de Belial 3M

Prince de Belial

Forum VIP
Fakt, iż najlepszym zawodnikiem gospodarzy był Redmayne jasno już pokazuje przebieg spotkania. Zobaczyłem sobie skrót i w pierwszej połowie goście mogli spokojnie strzelić 3/4 bramki. Eze w całym meczu miał trzy setki! a oto tabela po 3 kolejce:

oraz lista spotkań 4 kolejki:

Natomiast już w środę o 07:30 Macarthur FC zagra w domu przeciwko Cong An Ha Noi w ramach AFC Champions League.

Tak prezentuje się drużyna tygodnia:
1000007003.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +537
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Się ma Kangury 😁
3 kolejka za nami:
1. Piłkarz, który mnie zadziwił - Kurto (uratował punkt Bykom),
2. Fajni nowi piłkarze - Hassan Toure,
3. Najlepszy trener - Ufuk Talay,
4. Najlepszy zespół - Sydney FC,
5. Najgorszy team kolejki - Glory,
6. Osobowość/ postać kolejki - Kurto, bez niego Bulls by nie mieli punktów od 2 kolejek,
7. Frajerzy kolejki - lekkie wskazanie na Nix...
Ps
To ofc subiektywne zestawienie więc tego 😉

Otrzymane punkty reputacji: +3898
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
1. Piłkarz, który mnie zadziwił - Toure,
2. Fajni nowi piłkarze - Toure,
3. Najlepszy trener - Talay - odrobił lekcje z meczu Jets - Victory,
4. Najlepszy zespół - Sydney FC - efektowny łamak,
5. Najgorszy team kolejki - Glory
6. Osobowość/ postać kolejki - Toure
7. Frajerzy kolejki - Jets - mocno napompowany balonik w tej kolejce juz pękł.

Osobna kategoria - Kaltak - zawinił przy obu golach Perth. Tam musi być tragedia na ławce skoro on cały czas gra w wyjściowym składzie.

Otrzymane punkty reputacji: +2627
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Dziś 2 mecze 4 kolejki kangurzych pastwisk:
1. Reds vs WSW - over,bts, a może przekręcik w stylu Pana Li, honorowego prezesa etc...
2. Glory vs CCM - czy gospo wygrają jakiś mecz? Hmm, "sportowo" to X2 "teoretycznie" jest spoko 😉 przy kontuzjach Glory...
Takie tam luźne kierunki, wszędzie może być odpał, coś ukręce jednak za drobne łącząc te mecze. GL!
Ad.1
Live, HT 0-0, ch...ta połowa była, może w drugiej będzie lepiej 😉
Edit live
No ruszyli, jest 2-0, over 2,5 za drobne po @ 2,30 pobrałem...
Edit
Niepotrzebnie, pan Li chyba nie chce sukcesów swojej drużyny...
Ad.2
Bardzo słabe widowisko, żałuję, że czystej 2 -ki nie pobrałem, choć mecz na styku był. A Glory chyba już mają tytuł frajerów kolejki i najgorszego zespołu. Nie wiem co ich couch i sami grajkowie mają w głowach? Moja propozycja? Lobotomia 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5984
majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Konto - 25,74 żetonów

Dziś.. tak patrzę i nie mam zdania... Adelaida, mocna, na fali... WSW, w sumie to solidna ekipa. WSW bez zwycięstwa, Adelaida ograł tylko (i aż, bo to dobry wynik) SFC w 1 serii... i tyle.
Nie odkrywam koła... jak qowalsky6 qowalsky6 powyżej napisał - ov+btts - przez iforbet wyceniany na @1,61 2:0 idzie na stół. 3 żetony w grze. - 22,74 żetony

Drugi mecz - przeciwieństwo tego pierwszego. słabe Perth vs nie najmocniejsze CCM. Gospodarze z 1 punktem, później bez gola z ekipami z Melbourne. Marynarze po niespodziewanym ograniu Jets dostali lekcję od SFC i później stracili punkty z Nixami.
Tutaj może obu zespołom początkowo remis pasować. Dlatego biorę X HT - iforbet - @2,31 - 2 żetony. HT 0:0 - 25,36 żetonów
Też myślałem nad 1X, X2, szanse są te same a kursy na X2 wyższe, to dobry kierunek.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3475
sunxl 2,8M

sunxl

Typer
Adelaide United vs WSW: BTTS @1.40🟥
Perth Glory vs CCM: BTTS @1.62🟥
AKO @2.26 Superbet 🟥

Adam Taggart gol @2.27🟥
Superbet

Ameryki i Australii nie odkryję i pójdę w stronę dwóch BTTSów + na singla gol Adama.

Para The Reds z Wędrowcami wygląda na ciekawą. Jakiś BTTS w obu połowach lub łamak, jak najbardziej możliwy. Jedni i drudzy dużo strzelają, ale też tracą bramki.

W Perth to przede wszystkim Taggart ma patent na CCM i regularnie strzela bramki przeciwko tej drużynie. Myślałem o kartkach, ale ostatecznie BTTS lepiej wygląda, bo jak spodziewam się trafienia gospodarzy, to goście coś beznadziejnym Glory coś dołożą, a h2h bezpośrednich rywalizacji wygląda nieźle.

Ps. Jutro za to dzień derbowy się ciekawie zapowiada 💪

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1564
Prince de Belial 3M

Prince de Belial

Forum VIP
80'
Perth Glory 0-1 Central Coast Mariners
Over 1.5
2.18
Betfair

Gospodarze grają całkiem niezły mecz, powinni już strzelić bramkę, kolejny mecz na zero w domu? liczę, że strzelą albo konta gości ich załatwi.

Ostatnia edycja:
Lukasz1988!! 2,4M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Australian A-League Men
82'
Perth Glory

0
1
Central Coast Mariners

Betfair
Over 1,5 @2,25
Nie no ta Australia póki co to jakaś tragedia ...
Post automatycznie złączony:

80'
Perth Glory 0-1 Central Coast Mariners
Over 1.5
2.18
Betfair

Gospodarze grają całkiem niezły mecz, powinni już strzelić bramkę, kolejny mecz na zero w domu? liczę, że strzelą albo konta gości ich załatwi.
Razem z tobą szefie 💪 🔥!

Ostatnia edycja:
snajp 1,4M

snajp

Użytkownik
Widzę overy i BTS-y dziś zawiodły, dobrze że nie miałem za dużo czasu żeby cokolwiek pograć.
Co do jutra mecz wyspiarzy sobie zostawię na live ale "V" po @ 2.87 w superbet to biorę w ciemno. Wiadomo City po meczu w AFC gdzie po męczarniach wygrało w doliczonym czasie 2-1z Mechidą w Japonii i uważam , że nie zasłużyli na 3 pkt. Victory z kolei , gdyby Toure nie miał dnia konia to na pewno nie dostali by 5-2 z Jets. Idę odważnie i pogram tak:

#9.png
ale wtopa

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +901
sunxl 2,8M

sunxl

Typer
Nix vs Auckland: powyżej 3.5 kartek @1.97✅
Victory vs City: powyżej 3.5 kartek @1.40✅
AKO @2.75✅

Victory vs City: czerwona kartka @3.85🟥
Superbet

Derbowa sobota w Nowej Zelandii i Australii przyniesie kartki?
Walczymy dalej z A-League i jutro czeka nas bardzo ciekawy poranek.

Zaczynamy od derbów Nowej Zelandii pomiędzy Nixami a Auckland. Od poprzedniej kampanii mamy 2 kluby z tego kraju i niedawny beniaminek poszedł jak burza w fazie zasadniczej, wygrywając Premiers Plate, a więc trofeum za najlepszą ekipę w sezonie zasadniczym. Po raz pierwszy dokonał tego projekt z Nowej Zelandii. Niestety w play-off się nie powiodło i nadzieję są spore, aby tym razem powalczyć o coś więcej. Idę tutaj w stronę kartoników. 3 bezpośrednie rywalizacje to 4, 6, 2 upomnienia. Sędzia Abraham niezły. W tych rozgrywkach 4, 2 i 6 kartek.

O wiele goręcej będzie zapewne w derbach Melbourne. Victory zmierzą się z City i jak to zazwyczaj bywa widzimy sporo emocji pomiędzy tymi zespołami. Obrońcy tytułu lepiej weszli w sezon, ale nie zdziwi mnie wygrana Big V. Bezpośrednie konfrontacje to: 7, 4, 3, 1 i 8 upomnień. Dołożę czerwień, bo sędzia King chętnie po nie sięgał w przeszłości. W tej kampanii prowadził jeden mecz A-League i sięgnął do kieszonki 4-krotnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2942
K 5,1K

Kot99

Użytkownik
Abraham narazie zamula kartkami w derbach Nowej Zelandii. Już spokojnie mógł 2 sztuki pokazać. Jednak on często na taki styl, że czeka do przerwy i w 2 połowie sypie jak miał w Perth Glory z Wellington.

Abraham do HT hipnoza, nie dam kartki i koniec... 15 fauli z tego 2-3 spokojnie na żółtą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +90
snajp 1,4M

snajp

Użytkownik
Kto ogląda ten widzi co się dzieje. 1-sza połowa spoko z kartkami ale teraz robi się ostro!

Wellington Phoenix — Auckland FC
Liczba kartek - H2H — 1 @ 7.00 O jprd!

Ostatnia edycja:
Lukasz1988!! 2,4M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Australian A-League Men
76'
Wellington Phoenix

1
2
Auckland FC
Goście z czerwoną kartką

Betfair
Over 3,5 @2,10

W 79' Auckland wyłapuje drugie czerwo. Dokładam
Over 3,5 @2,20
Wellington z X @2,75
To był jakiś nieśmieszny żart chyba ... Wellington w 11 na 9 grali ,a to co oni odpier... To się w głowie nie mieści . Zero jakiejkolwiek składnej akcji . Naprawdę ? Ponad 20 minut w przewadze 2 i nie mogą bramki strzelić ? Żałosne to było ...

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,7M

qowalsky6

Znawca A-League
Derby Nowej Zelandii za nami 🤣
Co tam się działo tego Pan Li by nie wymyślił...
Ft 1-2, AKL z 2 czerwami spoko wynik dowieźli 😁
Gruby zawiadowca do wyjebani...a jeszcze szczuł Corice przed meczem. Shame do kwadratu.
The Port 22 będzie świętować z tydzień. 4 Derby, 4 win Auckland!
Aha
Nix przejęli od Glory tytuł frajerów kolejki i to sporo przed czasem 😁😁😁

Otrzymane punkty reputacji: +2086
Prince de Belial 3M

Prince de Belial

Forum VIP
24'
Melbourne Victory v Melbourne City
Under 1.5 HT ✅ 💰 i zgodnie z planem
2.04
Betfair

Dużo walki mało strzałów. Liczę że wynik do przerwy się nie zmieni.

Jutro mamy dwa bardzo wczesne spotkania:

1762602871329.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1938
Do góry Bottom