Nie z tego powodu że doświadczyłem niemożliwości gry u nich (limity to bardzo delikatna nazwa, skoro nie mogę grać wcale to nazywajmy rzecz po imieniu i transparentnie czyli mam zablokowane konto na stałe bez podania dokładnej przyczyny więc niech się gonią na zbity..) tylko z wielu innych powodów.
1. Aktualne ruchy i limitowanie graczy grających netowo.
2. Kasowanie wielu punktów stacjonarnych. Dopóki nie powęszyłem nie zdawałem sobie z tego sprawy jak wiele "naziemniaków" zostało już zlikwidowanych.
3. Niepokój pracowników z jeszcze funkcjonujących punktów. Daje od nich wyczuć się nerwowość i niepewność starych pracowników (może wiedzą coś więcej niż Ci młodsi stażem) którzy wręcz mówią między słowami że dobrze nie jest i nie będzie (to są relacje moich znajomych którzy grają w tych od oddziałach)
4. No i najważniejsze info które za bardzo nie mogę zdradzić bo te trzy wcześniejsze są ogólnie szybko do zweryfikowania. Mogę tylko napisać że bardzo postawiona osoba z
Fortuny zawinęła się już przed wakacjami do konkurencji na takie samo dyrektorskie stanowisko a to co mi powiedziała pozostanie tajemnicą. Na 80%..no wiecie co..chyba że nagle
Fortuna znajdzie grubego sponsora, będzie miała dotacje od rządu Czech etc...
Co będzie to zobaczymy bo widzę że masz zupełnie odwrotne informacje do moich. Jedno jest pewne że u tego "Zbuka" czuć wielkie zmiany ale jakiego rodzaju czas pokaże..