Płacić w necie za zakupy jakiekolwiek.To co można robić tą wirtualna skoro nie da się podpiąć do google żeby wypłacać w bankomacie albo płacić telefonem w sklepie
US bedzie widzial moje przelewy z kasyna i mamy sie nie martwic?Dokładnie-bez paniki???
Twój e-portfel od 1 stycznia będzie wysyłać informacje do fiskusa. Jeśli wysyłasz/otrzymujesz pieniądze z/do e-portfela, urząd skarbowy będzie o tym wiedział. Jeśli wygrywasz/przegrywasz u bukmachera, us też będzie wiedział. Więc to, co tutaj robią, to kontrolowanie pośrednika na wypadek, gdyby pozostały jakieś grosze.
Bardziej chodzi chyba o pokera online (w Polsce jest zakazany...)?
Nie ma żadnej potrzeby zamykania portfela. Tym bardziej, jak masz ognivo/komornika na karku....
W kasynie jedyne dostępne opcje to przelew, Jeton, karta kredytowa, bitcoin i jakieś gowno jeszcze
No problem jest taki że maksymalna wypłata to jest 2300 zł raz na 36hEeee - ja myślałem, że kasa jest już w fintechu....
Wypłacić jakkolwiek pozwolą - nawet w kilku transzach (pewnie tak - jaka była wpłata)....
Dobra bo na koncie już jest dużo więcej. Jakieś rady jak to wypłacać od czasu jak US wejdzie na portfel internetowe?No problem jest taki że maksymalna wypłata to jest 2300 zł raz na 36h![]()