>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jeton Wallet - opinie

T 0

taisho

Użytkownik
Nie mam pojęcia do jakiej , jak wybierzesz powinno ci się wyświetlić, a czas to jak zwykly przelew na konto jak juz wyślą to na drugi dzien

L 2,7K

loozer22

Użytkownik
Ok spoko dzięki za info, ale mam wrażenie że ktoś tu pisał o jakiś przelewach instant na kartę czy tam do banku. Ktoś coś wie na ten temat?

B 1,9K

BOLIVAR.

Użytkownik
Nie mam pojęcia do jakiej , jak wybierzesz powinno ci się wyświetlić, a czas to jak zwykly przelew na konto jak juz wyślą to na drugi dzien
Nieprawda. Jeśli chodzi o konto, w moim przypadku Revolut, to jak zrobisz wypłatę do 6 rano to masz zaksięgowane w drugim oknie księgowań Revoluta tj. 14-14:30. Do 8 rano jak wyślesz to w trzecim oknie czyli 16.30 tego samego dnia. Z kartą jest analogicznie. Nigdy nie wysyłam popołudniem, bo czas realizacji jest za długi.

xamon 135,2K

xamon

Użytkownik
Da się wysłać kasę na wirtualną kartę nie mając fizycznej?

A nie, bezpośrednio od razu można płacić online i nie trzeba nigdzie tego wysyłać, najs.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +507
xamon 135,2K

xamon

Użytkownik
Nie wiem właśnie jak z fizyczną to wygląda. Czy nadal trzeba na nią wysyłać czy bez tego od razu można korzystać? Ale widzę, że koszt jej zamówienia to 100 euro, więc trochę przesadzili. Wirtualna 10 kosztuje.

L 2,7K

loozer22

Użytkownik
Czyli wyrabiam sobie wirtualną za 10 euro, i odrazu mogą nią płacić telefonem albo wypłacać w bankomacie ale odrazu bez jakiegoś tam przesyłania kasy na jakieś inne konta? Ktoś może to potwierdzić?

T 0

taisho

Użytkownik
Z tego co widzę , nie ma już opcji przesłania kasy na konto karty, więc bezpośrednio ściąga, ale za zamówienie karty fizycznej 100 euro ? No nieźle. A wirtualna da się w ogóle wybierać? Jak tak to w jaki sposób?

D 5,1K

damian09

Użytkownik
Panowie, obecne karty Jeton są już prawie rok czasu. Na początku wyrobienie i dostawa były za darmo, trzeba było brać. Teraz koszt 100 EUR za fizyczną i 10 EUR za wirtualną na pewno odrzuca. Kartami można płacić od razu z sald dostępnych na Jeton, można sobie ustawić z którego salda będzie brało kasę i chyba wychodzi coś około 2% przewalutowania. Jeszcze niedawno jak sprawdzałem nie było możliwości podpięcia kart do Google czy Apple. Ewentualnie można wyrobić tańszą wirtualną i nią wysyłać w inne miejsce.

Otrzymane punkty reputacji: +285
Do góry Bottom