>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Fortuna - opinie

M 12,7K

makalele007

Użytkownik
c1amak proszę o odniesienie sie do mojego komentarza bo trochę czasu na to poświęciłem i liczyłem na odpowiedź pracownika Fortuny. Zapomniałem jeszcze dodać, że na początku roku Fortuna zrezygnowała z punktów fkp, które były dużym bonusem dla lojalnych graczy robiących duże obroty. Nie ma też flagowej kiedyś promocji Eksperta. Skąd te wszystkie zmiany i do czego to ma doprowadzić?
nie wiem czy te pkt były takie dobre dla lojalnych ludzi bo tam max na dzien było 300 pkt to w przeliczeniu troche ponad 2 zł z tego co pamietam to kpina a nie promocja

K 268

kanarek-111

Użytkownik
bravo wy!- rozmię ze celowo zostalo wszystko spieprzone!!-to jakaś nowa strategia!!!- który buk chce aby ci odchodzili!!- bavo udało się mnie już nie ma pozyskał mnie sts czy o to chodzi- proszę bez odpowiedzi!!

kubabrenner 293,9K

kubabrenner

Użytkownik
nie wiem czy te pkt były takie dobre dla lojalnych ludzi bo tam max na dzien było 300 pkt to w przeliczeniu troche ponad 2 zł z tego co pamietam to kpina a nie promocja
Ale za punkty można było kupić naprawde mocne produkty w eshopie. Pomijając cashbacki na 100 czy 200 PLN, to najlepszy był Bonus od obrotu, pięknie się tym obracało przy grubszej grze. Oczywiscie to tez zostało zabrane i z tego co mi odpisali na chacie nie wróci nigdy więcej.

S 41,2K

sobolekk

Użytkownik
Cyrku ciąg dalszy xd wrócili z promocjami jakimiś to teraz limit na konto że nie da się skorzystać ze snajpera nawet no chcąc postawić za 5 zł kurs 10 wyskakuje błąd hahahahah konto zlimitowane

S 41,2K

sobolekk

Użytkownik
Nie no przez 2-3 lata to imo był topowy buk w Polsce , w życiu bym się takich cyrkow nie spodziewal xD zlimitowali konto prawie do zera za to że grałem tylko bonusy hahahhaha. No cóż niedługo już u legalnych nigdzie nie pogramy. Cyrki coraz większe

O 8,2K

Oskubany91

Użytkownik
Widzę, że nie tylko ja mam problem. Sądząc po ich czacie na stronie to zlimitowali sporo osób, żeby nie mogły zagrać snajpera.

Po kiego dawać promocję skoro później kara się ludzi którzy z niej korzystają? Przecież to jest tak idiotyczne, że aż się nóz w kieszeni otwiera.

Ja grałem u nich także za gotówkę, trafiłem za freebet ze snajpera dosłownie raz i od razu wpadł limit. Żenujące zachowanie, wygrywasz jakieś grosze i od razu jesteś do wytępienia.

Z takim podejściem jedynie czego można im życzyć to szybkiej upadłości.

Otrzymane punkty reputacji: +627
N 2,7K

nn89

Użytkownik
To żadna nowość z tym blokowaniem graczy, którzy grają tylko bonusy. Podobnie było jakiś czas temu w przypadku codziennej promocji 30 za 30. Zastanawiam się czy może właśnie jedynym z celów tych codziennych akcji promocyjnych jest eliminacja graczy, którzy przede wszystkim korzystają z bonusów. Tak szczerze mówiąc to już wolę nie korzystać z tych promocji niż dostać limity, bo w wielu aspektach Fortuna to nadal najlepszy bukmacher i nie ma żadnej konkurencji np. w maxikombi po rezygnacji z tej opcji w STS.

O 8,2K

Oskubany91

Użytkownik
Tylko jak taki gracz teraz ma grać za gotówkę, skoro nie jest w stanie? No ale nie od dziś wiadomo, że bonusy są dla bukmachera a nie dla graczy.

P 627

patsonMeister

Użytkownik
Wchodzę przed chwilą na fortune i chce postawić za 5zł po kursie 11 kupon aby tego snajpera spróbować zdobyć a tu komunikat ,, Możliwa wygrana przekroczyła dopuszczalną granicę ,, xd
Ostatni raz 2 dni temu stawiałem też za piątkę i normalnie wszystko śmigało. Na live chat dostałem odpowiedź że zostało nałożone ograniczenie na konto ale nic więcej nie chcą powiedzieć xd
Wiecie ile może trwać to ograniczenie ? Bo szczerze konto mam od 6 lat coś tam niekiedy obstawiałem a potrzebne mi jest głownie przez możliwość obstawiania gal fame i prime jako że mają wyłączność na to.

sewerynkg 26,7K

sewerynkg

Użytkownik
Wchodzę przed chwilą na fortune i chce postawić za 5zł po kursie 11 kupon aby tego snajpera spróbować zdobyć a tu komunikat ,, Możliwa wygrana przekroczyła dopuszczalną granicę ,, xd
Ostatni raz 2 dni temu stawiałem też za piątkę i normalnie wszystko śmigało. Na live chat dostałem odpowiedź że zostało nałożone ograniczenie na konto ale nic więcej nie chcą powiedzieć xd
Wiecie ile może trwać to ograniczenie ? Bo szczerze konto mam od 6 lat coś tam niekiedy obstawiałem a potrzebne mi jest głownie przez możliwość obstawiania gal fame i prime jako że mają wyłączność na to.
Wygląda, że dostałeś limit, a limit jest wieczny - konto do kosza.

A 53,4K

ar0nek

Użytkownik
Mam wrażenie ,że ich nową strategia od blisko roku jest limitowanie wszystkich aktywnych graczy , u mnie 4konta i wszystkie zlimitowane. Limity juz nie znikną. Pozostaje Ci założyć konto na kogoś z rodziny, znajomych albo gra w lokalu stacjonarnym.

M 0

michaltd2

Użytkownik
Mam wrażenie ,że ich nową strategia od blisko roku jest limitowanie wszystkich aktywnych graczy , u mnie 4konta i wszystkie zlimitowane. Limity juz nie znikną. Pozostaje Ci założyć konto na kogoś z rodziny, znajomych albo gra w lokalu stacjonarnym.
Wiesz może co jest główną przyczyną nałożenia limitów ?

S 41,2K

sobolekk

Użytkownik
zapewne kasa, na bonusach tracą sporo kasy. Bonusy miały tylko przyciagnąć nowych klientów, a nie karmić starych uzytkowników
No ja rozumiem, ale to nie prosciej po prostu wykluczyć klientow z bonusow tylko zakazac im calkowicie obstawiania u nich ? XD przeciez to sie nie trzyma zadnej logicznej kupy

piatddz 411,9K

piatddz

Użytkownik
Ja również wykluczony próbując zagrać kupon z wygrana 57zl :)))

Już serio nie ma sobie co zawracać głowy tymi polskimi bukami, to jest jakiś upadek.

Do góry Bottom