>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

League Of Legends - sezon 2025 (LEC, LCS, LPL etc.)

A 51,3K

ar0nek

Użytkownik
T1 v Dplus

1 mapa - T1 liczba eliminacji bohatera - Powyżej 17.5 - 1.82 @ SuperBet - 100j

Czas na pewniejsze typy, bez zbędnych fajerwerków czy ryzykownych strzałów. T1 to drużyna, której nie trzeba nikomu przedstawiać, od lat dominują na scenie i wydaje się, że kolejny raz zmierzają w stronę finału World’sów. Ich forma w tym momencie naprawdę robi wrażenie. Szczególnie Oner, który na pierwszej mapie z dużym prawdopodobieństwem postawi na agresywnego dżunglera, co od razu ustawi tempo całej rozgrywki.

Obecnie LCK to dla T1 wręcz poligon przed mistrzostwami świata, grają spokojnie, ale kiedy trzeba, włączają wyższy bieg. Doran, Oner, Faker, Gumayusi i oczywiście Keria - to zestawienie mówi samo za siebie. To mieszanka doświadczenia, mechanicznych umiejętności i niesamowitej synergii, której niewiele drużyn jest w stanie się przeciwstawić. Myślę, że na pierwszej mapie zobaczymy wyraźną presję na dolnej alejce. Po zdobyciu przewagi naturalnym krokiem będzie przeniesienie akcji na górną aleję, gdzie Oner z pewnością wykorzysta każdą okazję do zdobycia kolejnych eliminacji.

+ powyżej 2.5 map - 1.53 @ SuperBet (dodatkowo)
+ powyżej 2.5 map to chyba wchodzi z automatu bo graja do 3 wygranych:)

Otrzymane punkty reputacji: +119
little-dj 426,4K

little-dj

Użytkownik
E-sport - League of Legends, Chiny, LPL
Weibo Gaming
-
Top Esports

Top Esports (handicap map -1,5) @ 1.78, Betclic

Top Esports to pierwsza drużyna tegorocznego trzeciego splitu w LPL, która przegrała tylko dwie serie, z Bilibili i ⁠Invictus, więc dwoma bardzo mocnymi zespołami. Pozostałe serie wygrali i to w wielkim stylu, bo wygrywając 70% map. Zwycięzca tego splitu ma niemal pewne wejście na Worldsy, bo dostanie 220 punktów w rankingu punktów, więc Top będzie zmobilizowane, mają już za sobą wygranie pierwszego splitu, choć stamtąd punktów do rankingu było niewiele. Weibo przez cały rok jest mocno średnie, oba poprzednie splity zakończyli na miejscach 5-6 i odstają wyraźnie od Top, Invictus czy Anyone's Legend. Weibo jest po pięciomapowej wygranej na tych ostatnich, co było zaskakujące, ale wydaje mi się, że na tym się skończy. W splicie w BO3 przegrali dwukrotnie 0-2 i 1-2.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1820
Przemkowsky. 285K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
JD Gaming v Edward Gaming
1 mapa - JD Gaming liczba eliminacji bohatera - Powyżej 17.5 - 1.95 @ SuperBet

Ostatnio moje typy mają brak 1 zabójstwa albo wręcz odwrotnie, jakaś zła passa idzie, ale dziś spróbujemy ją przełamać. Bardzo lubię zespół JD, który moim zdaniem już troszkę traci na blasku podczas innych zespołó LPL'a, ale jednak to dalej JD z Scoutem na czele. To 1/16 finału, więc myślę, że jest o co walczyć, póki oczywiście nie ma mocniejszej drużyny na przeciwko siebie. EG to również dobry zespół, nie da się ukryć, ale moim zdaniem lepiej wypada JD na ich tle. Od zawsze fascynuje mnie Xun, który jest niesamowitym dżunglerem, liczę dziś na Wukonga z jego strony - bądź cudownego Viego w jego wykonaniu. Wiadomo, że Xun ma duży tak zwany "champion pool", ale są to dwa championy, które lubię w jego wykonaniu, chociaż Seju również nie będzie zła. Myślę, że tutaj również zobaczymy więcej niż 3.5 map, ale wszystko tak naprawdę przed nami. Ale myślę, że na pierwszej mapie możemy zobaczyć dłuższy pojedynek.

Zwycięzca JD Gaming - 1.39 @ SuperBet
Powyżej 3.5 map - 1.32 @ SuperBet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1502
G 2,9K

gdzziemojnick

Użytkownik
W typach dnia został pierwotny wpis, tutaj został edytowany. Tyle że zmienione zostały nicki graczy, cała reszta argumentów pozostała ta sama. W początkowym tekście było wymienionych pięć nicków (chyba) i żaden z nich nie wystąpił w dzisiejszym meczu. Byli to zawodnicy już innych drużyn lub tacy co skończyli kariery, więc ewentualne tłumaczenia o "pomyłce" czy "przejęzyczeniu" można sobie darować. Uwagi slomianego są jak najbardziej trafne.

Tak się akurat złożyło, że wszystkie podane bety z tego posta weszły, co nie znaczy że "analiza" nie miała tu najmniejszego sensu.

Potem można to skasować, bo nie chcę zaśmiecać działu. Jednak warto żeby mniej zorientowani gracze mieli na uwadze, że takie kwiatki też się zdarzają i trzeba to jeszcze weryfikować na własną rękę.

Otrzymane punkty reputacji: +221
Przemkowsky. 285K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Przemkowsky. Przemkowsky.
Dwie rozne analizy dodałeś? Inne nicki w dziale, inne w typy dnia? Wprowadzanie uzytkownikow w błąd?

Żadne wprowadzanie w błąd. Tak, źle wpisałem na typach dnia, a nie mogłem edytować, plus czasu nie było. Byłem po nocnej zmianie w pracy i źle spojrzałem, więc zrobiłem edit tylko tam gdzie mogłem. Zmęczenie materiału, praca plus dodatkowo analiza.

W typach dnia został pierwotny wpis, tutaj został edytowany. Tyle że zmienione zostały nicki graczy, cała reszta argumentów pozostała ta sama. W początkowym tekście było wymienionych pięć nicków (chyba) i żaden z nich nie wystąpił w dzisiejszym meczu. Byli to zawodnicy już innych drużyn lub tacy co skończyli kariery, więc ewentualne tłumaczenia o "pomyłce" czy "przejęzyczeniu" można sobie darować. Uwagi slomianego są jak najbardziej trafne.

Tak się akurat złożyło, że wszystkie podane bety z tego posta weszły, co nie znaczy że "analiza" nie miała tu najmniejszego sensu.

Potem można to skasować, bo nie chcę zaśmiecać działu. Jednak warto żeby mniej zorientowani gracze mieli na uwadze, że takie kwiatki też się zdarzają i trzeba to jeszcze weryfikować na własną rękę.

Analiza miała sens, po prostu źle napisałem o zawodnikach, które po prostu mi się na innych kartach otworzyły. Analiza spotkań z przeszłości, danych zawodników.

Będę bardziej zwracał uwagę na przyszłość, więcej kawy z pewnością będzie potrzebne. Dzięki wielkie za czujność również :) 🤗

Przemkowsky. 285K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Anyone's Legend v Ninjas in Pyjamas - Powyżej 3,5 map - 1.52 @ Betclic

Na szybko przed pracą, z rana nie chcę za dużo pisać, jak widać nie wychodzi mi to zawsze dobrze. Obecnie mamy taką metę, że 60% to umiejętności graczy, a 40% to wybór championów na mapach. Mamy trend, w którym właśnie praktycznie nawet najsłabsza drużyna potrafi wygrać jedną, a nawet dwie mapy z tą, która jest na najwyższym poziomie. Patrzę na te spotkania i jestem w szoku, że tak właśnie się dzieję, ale to te zmiany w LOL'u tak naprawdę spowodowały to. Gra idzie w łatwiejszą stronę, w szczególności dla leśników, ale o tym może rozpiszę się kiedyś, a nie teraz. W wielu spotkaniach obecnie można zobaczyć jak jedna drużyna w około 15 minucie, do 20, potrafi prowadzić 2-3 tysiące przewagi w złocie, a jedna drużynowa walka potrafi dosłownie to obrócić na drugą stronę. Dlatego też uważam, że granie takich rynków powyżej 3.5 map ma totalnie sens. NIP potrafiło ostatnio nawet ugrać czołowej drużynie TES, co moim zdaniem daję im śmiało okienko do wygrania z AL. Ostatni pojedynek tych zespołów w BO3 zakończył się 3 mapami właśnie, teraz BO5.

Jeżeli będę miał rano siły to sprawdzę co tam jeszcze ciekawego będzie, ale myślę, że na ten moment to jeden z ciekawszych typów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +526
Do góry Bottom