>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.09.2025 (czwartek)

psotnick 1,2M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 11. Września

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 10:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Post w dziale: Link do swojego postu
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Betclic
- Forbet
- Betters
- AdmiralBet

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Ekwador, Copa Ecuador - 1/8-finals
Godzina: 02:00
Spotkanie: Aucas - Deportivo Quenca
Typ: X2
Kurs: 1.62
Bukmacher: betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...dy-długoterminowe.159039/page-16#post-7357806
Analiza:
Aucas jest w słabej formie ostatnio, wygrali 1 z ostatnich 5 meczy (1-0-4) a 3 z ostatnich 10 (3-1-6). W 1/16 tego pucharu grając jako faworyt (~1.80) z jakimiś bliżej nie określonymi no name Ecuagenera na wyjeździe zremisowali 0-0 i awansowali dopiero po karnych. Deportivo Quenca jest w o wiele lepszej formie, nie przegrali już od 6 meczy (3-3-0) w tym wygrali w poprzedniej rundzie tego pucharu również ze słaba drużyną Banos 2-0 na wyjeździe, również będąc podobnym faworytem. Także od 6 meczy nie są pokonani w starciach z tym przeciwnikiem gdzie maja bilans 4-2-0.

162

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +4438
R 2,3M

rr62dga

Typer
Dyscyplina Piłka ręczna - Bundesliga
Godzina: 19:30
Spotkanie: Goppingen - Lipsk
Typ: superprzewaga: Goppingen
Kurs 1,73
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...i-puchary-sezon-2025-2026.175059/post-7357836
Analiza:
Obydwie drużyny w poprzednim sezonie zajęły sąsiednie miejsca wprawdzie blisko środka ale w dolnej części tabeli. Handballery z Goppingen zremisowali z Minden, przegrali z Fuechse oraz pokonali Erlangen i z trzema punktami zajmują znów miejsce w środku tabeli. Lipsk zaczął od trzech porażek a licząc fatalną końcówkę poprzedniego sezonu to zaliczył już osiem ligowych porażek z rzędu. Goppingen- typowy średniak gra przewidywalnie natomiast goście z Lipska po przegranych z Eisenach, Lemgo i Wetzlarem, czyli nie jakimiś krezusami ligi muszą szukać przełamania. Superbet oferuje superprzewagę, czyli zakład wygrany przy sześciu golach przewagi. Tutaj raczej takiej różnicy w trakcie meczu nie będzie ale nawet minimalna wygrana gospodarzy przy dobrym kursie jest zupełnie realna.

0

pawelo2893 94,9K

pawelo2893

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kobiety Liga Mistrzów Kwalifikacje
Godzina: 18:00
Spotkanie: GKS Katowice – Twente Women
Typ: powyżej 3,5 gola
Kurs: 1,92
Bukmacher: superbet
Post w dziale:
Analiza: Wszystko co dobre – kiedyś się kończy! Panie z Katowic zrobiły swoje – pokonały w turnieju eliminacyjnym Shymkent i Murę i w pełni zasłużenie awansowały do rundy pucharowej. Tu już czeka zadanie z kategorii trudnych, gdyż po drugiej stronie stają zawodniczki z Holandii. Twente niesione zwycięstwem w Superpucharze z PSV i udaną inauguracją z Heerenveen nie zamierza zwalniać piłkarskiego tempa. Aż 69 strzelonych goli w lidze (średnia ponad 3 potyczkę), 2:0 i 6:0 w turnieju eliminacyjnym – tutaj działa wszystko! Jeśli Holenderki wystąpią w swoim optymalnym zestawieniu i pierwszy mecz potraktują poważnie powinny wygrać wysoko. Jeśli Katowiczanki dorzucą do tego coś honorowego – wysoki over jest prawdopodobny!

192

Otrzymane punkty reputacji: +3077
successful 3,4M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina Piłka nożna, 1. Kolumbia
Godzina: 02:30
Spotkanie: Millonarios - Deportivo Pasto
Typ: Deportivo Pasto wygra i strzeli powyżej 1.5 gola
Kurs: 11.00
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/ameryka-południowa-i-Środkowa-typy-dyskusja-newsy-zakłady-długoterminowe.159039/post-7357897
Analiza:

Spotkanie w ramach dziesiątej kolejki kolumbijskiej Primera A - Clasura. Obydwie ekipy nie zachwycają w tym sezonie - plasują się niemal w samej końcówce tabeli ligowej i nie mogą poszczycić się dodatnim bilansem bramek. Ponadto w obu przypadkach nie ma większego znaczenia, czy grają u siebie, czy też na wyjeździe. Nie wyróżniają się grą ani na swoim terenie, ani w delegacjach. Dlatego też nie rozumiem, dlatego kursy na wygraną gospodarzy oscylują w granicach 1.55. To jest już dość mocne ich faworyzowanie. Pasto ma dość skutecznego napastnika, Yoshana Valoisa, który uzyskał pięć trafień w ośmiu rozegranych przez siebie meczach. Przed czterema dniami Pasto odniosło zwycięstwo, co niejako przełamało ich passę kilku spotkań bez wygranej. Ich przeciwnik ma tyle samo punktów, co Millonarios. Uważam, że są w stanie ponownie powalczyć o skuteczne i efektowne zwycięstwo, drugi raz z rzędu.

0

Otrzymane punkty reputacji: +350
versa 1M

versa

Typer
Dyscyplina Tenis, WTA Guadalajara
Godzina: 20:00
Spotkanie: Ostapenko - Stakusic
Typ: Handicap gemowy +5.5 Stakusic
Kurs: 1.56
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...ulo-08-09-2025-14-09-2025.175060/post-7357908
Analiza: W czwartek wieczorem powinien się odbyć mecz 1/8 finału pomiędzy 28 letnią łotyszką a 20 letnią kanadyjką Stakusic. Co ciekawe panie mierzyły się ze sobą tylko jeden raz, a miało to miejsce dokładnie rok temu, na tej samej imprezie i na tym samym etapie rozgrywek, wówczas górą była młodsza z tenisistek.
Stakusic odprawiła Ostapenko 6:3/5:7/7:6 (7:0).
A więc był to dość wyrównany mecz, gdzie w deciderze Ostapenko już nie miała szans nawet na jeden punkt. Kursy wtedy na Stakusic sięgały 4.0, dziś te kursy nadal są wysokie ze względu na to, że Ostapenko bądź co bądź jest bardzo doświadczoną zawodniczką.
Ja jednak spróbuję delikatnego typu na to, że Stakusic z handicapem +5.5 gemów będzie lepsza od Ostapenko, choć nie ukrywam, wydaje mi się, że znowu mecz padnie łupem kanadyjki.
Ostapenko wchodzi do turnieju w Guadalajara po odpadnięciu z US Open z amerykanką Townsend (112) już na etapie 1/32, a więc bite dwa tygodnie miała przerwy. Stakusic natomiast musiała przebrnąć kwalifikacje i wygrać w 1/16 z Kudermetova P. (65) I zrobiła to w trzech setach. Myślę, że nie powinno być źle, Stakusic mimo wpadki na US Open poczynia sobie dość dobrze, myślę wystarczająco by w razie przegranej wygrać nam handicapem.

stanley-63 1,6M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Dania / Division 1
Godzina 19:00
Spotkanie : Hobro : Lyngby
Typ : Lyngby wygra / over 2.5 gola w meczu
Kurs : 3.10
Bukmacher : Superbet
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...ługoterminowe-typy.152926/page-8#post-7357943

Spadkowicz superligi Lyngby wybiera się do Hobro i liczę że mogą wywieść z DS Arena (Hobro) komplet pkt , patrząc na mecze Hobro u siebie to nie wygląda to najlepiej bo na 4 mecze 1-1-2 i bramki 3:5 natomiast goście u siebie również tragicznie bo 0-2-2 i również 3 bramki zdobyte i 5 w plecy ale wyjazdy to 3-1-0 bramki 9:4 i to mnie kusi aby tu iść za Lyngby , co do H2H to też trochę lepiej wygląda to ze strony Lyngby bo 2 razy górą Hobro 3 remisy i 3 razy górą goście i to nr 2 które pokusiło mnie w stronę Lyngby , liczę że również Hobro tutaj jakąś bramkę zdobędzie ale o jedną więcej Lyngby , może jakieś 1:2 / 1:3 ? zobaczymy !

310

Otrzymane punkty reputacji: +1502
R 2,6M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Brazylia Puchar
Godzina: 02:30
Spotkanie: Corinthians – Athletico PR
Typ: powyżej 25,5 faulu
Kurs: 1,72
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/brazylia-2025.173153/page-4#post-7357948
Analiza:
Zastanawiałem się, którą wersję na ten mecz przyjąć. Wybierałem pomiędzy Corinthians powyżej 11,5 fauli lub over 25,5 fauli w meczu. Popatrzyłem na historyczne statystyki w meczach Obu ekip i Corinthians mają po kilkanaście fauli w ostatnich meczach, a nawet zdarzały się mecze z 20 faulami gospodarzy, ale również pojawiały się mecze, gdy mieli tylko 10 przewinień. Ale gdy oni mieli mniej to rywale nadrabiali swoimi faulami, i dlatego padł wybór na łączną liczbę fauli. Nie będę przywoływał konkretnych liczb, ale nierzadko wspólnie było 30 lub więcej przewinień, dlatego linia 25,5 powinna paść bez problemu zwłaszcza, że w rewanżu jest o co grac bo w pierwszym skończyło się tylko 1:0 dla Corinthians i walka będzie na całego o awans, a w pierwszym meczu było 30 przewinień.

0

Przemkowsky. 278,9K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Dyscyplina: E-Sport, LOL
Godzina: 11:00
Spotkanie: JD Gaming v Edward Gaming
Typ: 1 mapa - JD Gaming liczba eliminacji bohatera - Powyżej 17.5
Kurs: 1,95
Bukmacher: SuperBet
Post w dziale: League Of Legends - sezon 2025 (LEC, LCS, LPL etc.)
Analiza:

Ostatnio moje typy mają brak 1 zabójstwa albo wręcz odwrotnie, jakaś zła passa idzie, ale dziś spróbujemy ją przełamać. Bardzo lubię zespół JD, który moim zdaniem już troszkę traci na blasku podczas innych zespołó LPL'a, ale jednak to dalej JD z Rulerem na czele. To 1/16 finału, więc myślę, że jest o co walczyć, póki oczywiście nie ma mocniejszej drużyny na przeciwko siebie. EG to również dobry zespół, nie da się ukryć, ale moim zdaniem lepiej wypada JD na ich tle. Od zawsze fascynuje mnie Kanavi, który jest niesamowitym dżunglerem, liczę dziś na Wukonga z jego strony - bądź cudownego Viego w jego wykonaniu. Wiadomo, że Kanavi ma duży tak zwany "champion pool", ale są to dwa championy, które lubię w jego wykonaniu, chociaż Seju również nie będzie zła. Myślę, że tutaj również zobaczymy więcej niż 3.5 map, ale wszystko tak naprawdę przed nami. Yagao powinien sobie poradzić przeciwko Cryin'owi, tak samo jak dolna alejka. Jestem tylko ciekawe Sheera, co wybierze i jak zagra. Ale myślę, że na pierwszej mapie możemy zobaczyć dłuższy pojedynek.

195

Otrzymane punkty reputacji: +2233
L 3,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina Piłka nożna, Islandia
Godzina: 19:00
Spotkanie: IA Akranes - Breidablik
Typ: obie strzelą
Kurs: 1.44
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/holandia-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.157371/post-7357988
Analiza:

W Islandii wpada zazwyczaj sporo bramek, szczególnie w meczach z udziałem Breidablik, które bardzo dużo goli strzela, ale też sporo traci. W tym meczu można spodziewać się rownież wielu goli, bo z jednej strony goście tracą wręcz etatowo gole na wyjazdach, a z drugiej w bezpośrednich pojedynkach zazwyczaj działo się wiele i padały bardzo często BTTSY bez względu na formy ekip. Kadrowo po obu stronach bez zarzutów, chociaż to goście wydają się być murowanymi faworytami do kompletu punktów

0

little-dj 418,2K

little-dj

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Sao Paulo
Spotkanie: Renata Zarazua - Berfu Cengiz
Typ: Poniżej 20,5 gemów
Kurs: 1.50
Bukmacher: AdmiralBet
Post w dziale: Analiza:
Cengiz w tym roku mało co grała przez kontuzję. Po powrocie przegrała większość spotkań, i to na poziomie ITF, dopiero zwycięstwo tutaj w pierwszej rundzie nad Ortenzi można uznać za jej największy sukces po powrocie. Po drugiej stronie Zarazua, która ostatnio na US Open w pierwszej rundzie wyeliminowała Keys. Gra głównie na hardzie, ale w tym roku bez spektakularnych sukcesów, choć trzeba przyznać, że co turniej dostawała naprawdę mocne rywalki w pierwszych rundach, przez co szybko odpadała. W pierwszej rundzie tutaj pewnie wygrała w dwóch setach 6-2/6-1. Biorąc pod uwagę, że przeciwniczkę ma z niskiej półki tutaj myślę, że wykorzysta szansę na zajście daleko w słabo obsadzonym turnieju.

sunxl 2,6M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Hokej na lodzie/National League
Spotkanie: Biel vs Davos
Typ: Valentin Nussbaumer strzeli gola
Kurs: 4.00
Bukmacher: Betfan
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/europejskie-ligi-sezon-2025-2026.175090/#post-7358010
Analiza:

Nussbaumer ukara swoich byłych kolegów z Biel?

Widzę tutaj potencjał w stronę Nussbaumera. Jest to były zawodnik Biel, a teraz już Davos. Można powiedzieć, że do dorosłego hokeja wkraczał właśnie w barwach rywali, ale w innym miejscu rozkwitł jego talent.

Próbuję z golem i asystą. Obejrzałem sobie ostatnie spotkanie Davos z Lausanne i Valentin był pod grą. Może się nie wyróżniał, ale dzisiaj motywacja będzie spora w starciu z byłym zespołem.

Zauważyłem, że chętnie strzela gole, gdy mecze odbywają się w Biel/Bienne. 5 ostatnie wizyty w tym mieście kończyły się jego 3 bramkami. W PP wyjeżdża w drugim unicie m.in z Adamem Tambellini, czy też z Simonem Ryforsem, a gol w przewadze dla Davos w starciu z Lausanne padł właśnie, gdy Nussbaumer był na lodzie, ale nie zaliczył wtedy asysty.

Myślę, że jest to ciekawy typ, dodatkowo polecam minimum 2 trafienia w PP. Zarówno Biel, jak i Davos świetnie prezentowali się w przewagach w pierwszych spotkaniach tego sezonu.

Przede wszystkim gospodarze zaskoczyli Zurych w tym elemencie gry, wszak 1 gol został zaliczony jako trafienie w PP, a drugi zaraz po skończeniu przewagi. Myślę, że będzie to overowe spotkanie.

W 251,2K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kobieca Liga Mistrzów
Godzina: 19:30
Spotkanie: SKN St. Pölten - Fortuna Hjorring
Typ: 2
Kurs: 4,00
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...ewsy-dyskusje-typy.158076/page-2#post-7358016
Analiza:
Finałowy dwumecz kwalifikacji o udział w grupowych zmaganiach Ligi Mistrzyń. Spotykają się tutaj mistrzynie Austrii z mistrzyniami Danii. Ja w tym pierwszym spotkaniu w Austrii próbuję pograć w stronę zwycięstwa Fortuny. Oba zespoły dobrze wystartowały w swych rodzimych ligach i St. Pölten po 3 meczach ma komplet 9 punktów, natomiast ich dzisiejsze rywalki po 4 meczach mają 8 punktów. Do tego mistrzynie Dani musiały grać wcześniejsze rundy kwalifikacji w których ograły najpierw szkocki Hibernian 2-1 a następnie szwajcarski Young Boys Bern 1-0. Gospodynie tego pierwszego spotkania kwakifikacje zaczynają dopiero tym spotkaniem w ostatniej rundzie. St. Pölten w tamtym sezonie grały w grupowej fazie ale w 6 spotkaniach poniosły 6 porażek. Co można powiedzieć o tym dzisiejszym spotkaniu ? No cóż jak dla mnie to potencjał obu zespołów jest zbliżony z tym, że według mnie lepiej zgrane powinny być zawodniczki z Hjorring. U nich nie doszło do tak sporych zmian kadrowych jak u rywalek i powinny się lepiej rozumieć na boisku na początku tego sezonu. Z St. Pölten odeszło wiele zawodniczek, aż 3 podstawowe pomocniczki do niemieckiego Hamburga są to Hillebrand, Mikolajova i Brunnthaler do tego Dubcova do Slavii Praga, napastniczka Pekel do Galatasaray, Schumacher do Borusii Dortmund czy obrończyni Touon do FC Köln. Wszystkie te zawodniczki w tamtym sezonie stanowiły o sile zespołu i były podstawowymi piłkarkami w swym zespole. Fakt, że przyszły nowe zawodniczki, kilka z First Vienna, które ze sobą są zgrane ale jeszcze muszą się zgrać z resztą zespołu. Jest Matavkova z Anderlechtu czy Woelki z Hamburga i w lidze Austriackiej narazie wszystko wygrywają ale moim zdaniem na Ligę Mistrzyń może to zabraknąć. Fortuna jak wspomniałem jest zgranym ze sobą zespołem i u nich aż tyle roszad nie było. Próbuję tutaj zatem w tym pierwszym spotkaniu w stronę ekipy gości. No potencjał obu drużyn zbliżony, lepsze zgranie moim zdaniem może być po strone duńskiego zespołu i po tych kursach wolę tutaj poszukać niespodzianki 🙂

lukas88 879,9K

lukas88

Forum VIP
Wczoraj dwa mecze typowane, jeden siedzi bez problemu drugi trafiony połowicznie bo Veszprem zawiódł w Aalborgu, dzięki niesamowitemu wyczynowi bramkarza gospodarzy, który odbił aż 18 miłek, przy 10 obronach bramkarzy gości i to zawarzyło na wyniku. Dziś próbuję dalej:

Dyscyplina Piłka ręczna - Liga Mistrzów
Godzina: 18:45
Spotkanie: PISK Szeged- Wisła Płock
Typ: Remis do przerwy lub w całym meczu
Kurs 4,30
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/liga-mistrzów-liga-europejska-oraz-puchar-europejski-mężczyzn-i-kobiet-sezon-2025-2026.175055/post-7358024
Analiza:

Zaczniemy tradycyjnie od ruchów transferowych:
WISŁA
Z zespołu z kluczowych zawodników odszedł:
- Piroch, który miał fajny sezon i rzucił 56 bramek w LM
- Hallgrimson, który zasilił wielką Barcelonę
- odeszli jeszcze Panić, Stepancić ale nie były to kluczowe postacie Wisły w ubiegłym sezonie

Zdecydowanie na plus są transfery Nafciarzy, kórzy w końcu uzupełnili pozycja które najbardziej kulały czyli boki rozegrania, mianowicie:
- na prawa połówkę przyszedł gwiazdor reprezentacji Francji Richardson z Barcelony oraz Zoran Ilić
- na lewej stronie zobaczymy dobrze znanego w Płocku Kosorotowa, który nie przedłużył kontraktu z Veszprem i będzie to potężne wzmocnienie, które pozwoli postraszyć rzutami z 10-11 metra.
- za Hallgrimsona pozyskano doświadczonego Bergeruda, który z Aliloviciem będą tworzyć myślę że bardzo dobry duet bramkarzy

SZEGED
Jeśli chodzi o Węgrów to na pewno warto odnotować transfer Gootfridssona bo to legenda Szwedzkiego handballa, poza tym bez większych ruchów transferowych.

Po wspomnianych transferach Wisła jak dla mnie może w tym sezonie powalczyć może nawet i Final 4.
Świetnie obsadzona bramka: Alilović i Bergerud
Niezłe koło: Serdio + Dawydzik
Solidne skrzydła: Mihić, Krajewski, Daszek, Szyszko
Świetny środek rozegrania: Fazekas, Zarabec, Janc
W końcu solidne boki na rozegraniu: Szita,, Ilić, Kosorotov, Richardson,
Świetni obrońcy: Susnja, Terzic

Jeśli chodzi o dzisiejszych rywali to Szeged jak dla mnie od poprzedniego sezonu jest zespołem kompletnych, mogącym nawiązać walkę z każdym:
Bramka: Ledendarny Mikler+ solidny Thulin
Skrzydła: Niesamowity Sostarić (130 bramek w ubiegłym sezonie), Frimmel,
Bardzo mocne koło: Banhidi, Karalash, Toto
Świetne rozegranie: Smarason, Gottfridson, Kukić , Rod, Mackovsek, Bodo

Faworytem bukmacherów są gospodarze ale ja nie skreślałbym tutaj zespołu z Płocka, zobaczymy dziś dwie filozofie ręczniaka, szybki handball preferowany przez Apelgrena i dokładny, mozolny, oparty na twardej defensywie handball preferowany przez Saabte. Jako główny zakład proponuję remis do przerwy lub w meczu bo spodziewam się walki na styku, poza tym bezpieczniej ide w handicapy na Wisłę i under bramkowy bo wydaje mi się ze Sabate i jego zespół nie pozwolą rozpędzić się Węgrom i mecz będzie toczony w wolnym tempie.

Wisła +2,5 @ 1,74 Fortuna
Wisła * 1,5 @ 2,01 Fortuna
under 58,5 @ 1,72 Fortuna
under 56,5 @ 2,14 Fortuna

430

Otrzymane punkty reputacji: +3278
larkspur 713,2K

larkspur

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Dania 1
Spotkanie: Hobro - Lyngby
Typ: over 2.5 FT
Kurs: 1.67
Bukmacher: superbet
Analiza:

11 września 2025 roku naprzeciw siebie staną dwie dobrze znane drużyny duńskiej 1. Division — Hobro IK i Lyngby Boldklub które rozpoczną 9 kolejkę. Lyngby w tym sezonie prezentuje solidną dyspozycję i zajmuje wyższe miejsce w tabeli niż Hobro.Hobro w bieżących rozgrywkach notuje mieszane wyniki — seria kilku remisów i porażek przeplata się ze zwycięstwami; ogólnie forma można określić jako przeciętną, z problemami w ofensywie i niestabilnością na własnym boisku. Lyngby punktuje regularnie a na wyjazdach wyglądają naprawdę bardzo pewnie.Historia meczy między sobą wygląda następująco - często padały w tych meczach bramki (średnio około 2.7 gola na mecz ). Mimo że ostatni mecz rozegrali jakieś cztery lata temu to h2h naprawdę mają overowo.Początek sezonu jeszcze tak więc ciężko sugerować się tabela i kilkoma meczami jednak lyngby mimo że jako gość to jest w roli faworyta. Strzelają sporo bramek a przy stosunkowo dość ciasnej tabeli dziś przy zwycięstwie choć na chwilę mogą wskoczyć na fotel lidera.Kurs nie za wysoki na linie 2.5 ale z racji bieżącej formy, ciekawej historii i ligi która jak wiemy jest bramkostrzelna idę w kierunku goli.

67

Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina Piłka ręczna - Dania
Godzina: 18:30
Spotkanie: Ribe Esbjerg Bjerringbro Silkeborg
Typ: powyżej 59.5 bramek
Kurs 1,60
Post w dziale:
Analiza:

3 kolejka duńskiego szczypiorniaka. Zmierzą się Ribe, które przegrało w dwóch pierwszych kolejkach z Bjerringbro, które bardzo pewnie wygrało 2 spotkania. Liczę, że w tym meczu padnie dużo bramek. Szczególnie goście bardzo mocno ofensywnie rozpoczęli sezon rzucając 34 i 38 bramek. W sierpniu w towarzyskim spotkaniu również 38. Ribe z kolei raz straciło 30 a raz 38 bramek. W marcu gdy ze sobą grali to też było mocno overowo bo padło tam aż 65 bramek. Mam nadzieję, że te 60 padnie w tym spotkaniu.

160

Otrzymane punkty reputacji: +2413
maarcin14 2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Szwecja, Division 2 Vastra Gotaland
Spotkanie: Varbergs - Laholms
Typ: Laholms
Kurs: 1.72
Bukmacher: Betclic
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/szwecja-dyskusja-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.152929/page-16#post-7358054

Witam, kolejny dzień z bardzo ubogą ofertą piłkarską, mój typ dotyczy niższej ligi szwedzkiej. W rozgrywkach Division 2 Vastra Gotaland odbędzie się dziś jedno spotkanie, o 19 zagrają Varbergs oraz Laholms. Typuję wygraną gości. Swój typ opieram głównie na statystykach, goście w tym sezonie spisują się zdecydowanie lepiej i walczą o awans do wyższej ligi. Varbergs zajmuje dopiero 13, a więc przedostatnie miejsce w tabeli i ich sytuacja jest bardzo słaba. Są bezkompromisowi, na 20 spotkań zanotowali 5 wygranych i aż 15 porażek, żadnego meczu nie zremisowali. Bilans bramkowy to 19 strzelonych do 45 straconych. Ostatnie 7 spotkań to same porażki, więc forma i morale nie są na dobrym poziomie. Podczas tych ostatnich 7 spotkań tylko 2 gole strzelone, więc mają spore problemy ze zdobywaniem bramek. Goście zajmują 1 miejsce w tabeli, ale tylko 1 punkt mniej ma Tvakker. Laholms zanotowało dotychczas 13 wygranych, 3 remisy i 4 porażki. Strzelili 44 gole, stracili 24. Ostatnie 10 spotkań ligowych to 8 wygranych, remis i porażka. Goście jeśli chcą awansować to muszą takie mecze jak dziś wygrywać, typuję 2.

172

plaski 66,4K

plaski

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Islandia
Spotkanie: IA Akranes - Breidablik
Typ: Tobias Thomsen strzelec
Kurs: 2.30
Bukmacher: Betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/islandia-dyskusja-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.152928/post-7353349
Analiza:
Mecz islandzkiej Besta deild karla pomiędzy zespołem Arkanes i Breidablik to ostatnie spotkanie dwudziestej pierwszej kolejki. Aktualny jeszcze mistrz jedzie do zamykającego stawkę zespołu i będzie próbował poprawić swoją sytuację przed podziałem tabeli. Upatruje tu szansy na kilka goli dla gości, a dokładnie celuje w konkretnego strzelca. Tobias Thomsen jest w gazie, ostatnie trzy mecze ze strzeloną bramką i ja uważam, że dziś też dołoży conajmniej jednego gola.

0

ferguson2 1,3M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Piłka nożna, ekwador
Godzina: 22 30
Spotkanie:Leones Del Norte-Gualaceo
Typ: over 3.5
Kurs: 4.8
Bukmacher: betclic
Post https://forum.bukmacherskie.com/thr...sy-zakłady-długoterminowe.159039/post-7358099
Analiza: Obie drużyny grają w kratkę jeżeli chodzi o wyniki. Co prawda Leones lekkim faworytem, ale w tym meczu ciężko wskazać tego który będzie dominował. W ostatnich latach tylko raz udało się trafić do siatki cztery razy, myślę że dzisiaj jeśli padnie szybka bramka może się wiele wydarzyć.

Do góry Bottom