>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Z 1,5M
Co z tym typem jak podany w takim samym czasie co kolega prze de mną
Post automatycznie złączony:

To jest bez dogrywki ,a kolega chyba ma z dogrywką

Na przyszłość, bo już po meczu, ale po dodaniu typu i zobaczeniu, że się dubluje powinieneś zgłosić chęć, że chcesz zmienić typ na przykład na handicap itp, wiem, że niby dodaliście post w tej samej minucie, ale kolega zrobił to ileś sekund prędzej. Jeżeli tego nie zrobiłeś powinieneś dostać minusowe punkty za powtórzenie typu, ale z racji, że to chyba pierwsza taka stykowa sytuacja i mimo wszystko zainteresowałeś się co w takim przypadku uznam typ za ważny //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
verno 1,3M

verno

Znawca - Hokej
Proszę o dodanie analizy.

Jakie przewidywania na jutrzejszy etap? Myślę że grzechem jest nie spróbowanie Aysuo, który tak jak przewidywałem wgl się nie napracował i przyjechał bardzo daleko co pozwoliło mu zachować siły. Nie ma co się oszukiwać że jedzie pod siebie a kolejne etapowe zwycięstwo na pewno mu się przyda w drodze do Movistaru. Jonas dzisiaj nie był w stanie odpowiedzieć na mocne tempo Almeidy i sytuacja zrobiła się ciekawa. Zarówno jeden jak i drugi stracili sporo sił i nie wiem czy jutro będą mocno szaleć mając sporo do stracenia. Almeida poczuł że może rywalizować z Jonasem ale też nie może się za bardzo podpalić, z drugiej strony Jonas mógł się lekko wystraszyć patrząc na to co pokazał Portugalczyk i też może jechać bardziej zachowawczo myśląc o GC a nie etapowym zwycięstwie. Możemy zobaczyć powtórkę z dzisiaj gdzie pójdzie walka na śmierć i życie ale możemy też zobaczyć ucieczkę i drugi wyścig z tyłu o odrobienie kilku sekund w bardziej "bezpiecznych" warunkach a jeśli taki scenariusz nastąpi to Ayuso jest tutaj mocno faworyzowany.

Zrobione //deepred

Ostatnio zmieniony przez deepred:
pawelo2893 204,5K

pawelo2893

Użytkownik

źle mi się przekleiło z postu tematycznego AMERYKA POŁUDNIOWA prośba o edit i wklejenie całej analizy:

Analiza: Na początek ciekawostka – Wenezuela jest jedynym krajem na tym kontynencie, który nie zagrał jeszcze na Mistrzostwach Świata. Powiększenie formatu i ogromny kryzys Peru i Chile sprawił jednak, że „Bordowi” stają przed szansą udziału w barażach. Aby tak się stało muszą albo pokonać Kolumbię, albo wyczekiwać dobrego wyniku w El Alto. Drugi wariant będzie trudnym, bowiem wszyscy wiemy na jakieś wysokości gra Boliwia i jak dobrze radzi sobie na swoim boisku. W tej sytuacji Wenezuela musi szukać okazji do triumfu. Kolumbia już pewna swego i w przyszłym roku powalczy w Czempionacie. Co ciekawe, zespół ten źle gra w delegacjach a w całych eliminacjach wygrał zaledwie raz. Remisy z Argentyną i Brazylią nie mogą przejść bez echa. „La Vinotinto” natomiast na swoim boisku w Maturin jeszcze nie przegrali i mają wszystkie argumenty by pozostać w grze o Mistrzostwa Świata. Boje się tego, że Wenezuela tak jak w 95 letniej historii tych mistrzostw wielokrotnie „wyłoży się” na ostatniej prostej i popełni błąd zabierający nadzieję, więc gram zachowawczo, że wygra chociaż jedną połowę. Na pewno będzie szukać okazji i zrobi wszystko, by trafić do siatki. Czy to wystarczy?

Poprawione //Waldi1979

plaski 140,3K

plaski

Użytkownik

Nie jestem pewien czy link dobrze wyglada i działa bo dziś niestety z telefonu tylko mam dostęp, jeśli coś jest nie tak jak powinno to proszę o poprawę.

F 1,3M

ferguson2

Typer

Poprosiłbym o dodanie linka z typem

I dopisanie do analizy końcówki:
"Mitchell kręci świetne liczby pod nieobecność Clark i nie powinno się to zmienić. Rzucała po 30 pkt w sezonie regularnym,z pewnością spędzi dużo minut na parkiecie. Obrona Atlanty jest jak najbardziej w jej zasięgu, tym bardziej że Dream będzie miało ciężko match upowo w tej serii."
Dzięki

Poprawione //Waldi1979

little-dj 647,8K

little-dj

Typer Miesiaca
Dopiero teraz zauważyłem - ustawiłem typ na wtorek, a powinien być na dziś. Prośba o przeniesienie tego postu

Do tematu na dziś, czyli poniedziałek 15.09.2025.

Zrobione //deepred

scorpio82 1,1M

scorpio82

Użytkownik
Cześć.
Do niedzielnej analizy na mecz Wisły Kraków proszę o dodanie linku w linii post na forum

Poprawione, na przyszłość wklej proszę dwa bezpośrednie linki do obydwu postów, żeby nie trzeba było szukać o co dokładnie chodzi. //deepred

pawelo2893 204,5K

pawelo2893

Użytkownik
Cześć. Uwaga do dyskusji - jeśli podnosimy próg trafionego typu do 10.0 z 5.0 uważam, że powinniśmy też analogicznie podnieść wartość skuteczności... obecnie została maksymalnie na poziomie 500, więc jest wycenianiana na 0,5 maksymalnego typu gdzie kiedyś było to 1:1.
Ogromna "strzelnica" powstała po tej zmianie i lepiej szukać kosmicznych zakładów niż dbać o mało wycenianą skuteczność. To chyba nie był zamysł tej zabawy...

Otrzymane punkty reputacji: +1665
successful 3,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Ze względu istotny na błąd merytoryczny naniosłem zmianę w tej analizie.

Dotychczasowy tekst:

Grecy przeciwko Izraelczykom w ramach pierwszej kolejki Ligi Europy. W sierpniu PAOK nie bez problemów przebrnął przez kwalifikacje, które finalnie zakończył sukcesem na dobrą sprawę dzięki wysokiemu zwycięstwu nad Rijeką. Absolutnie przeważali w całym spotkaniu, a przy stanie 3-0 grali z przewagą jednego zawodnika. Czy dziś będzie im równie łatwo? Sądzę, że wręcz przeciwnie, Maccabi Haifa to ekipa, która jako jedna spośród czterech nie poniosła jeszcze w tym sezonie porażki w lidze. Dobrze rozegrali kwalifikacje, przegrywając tylko jeden mecz - z Rakowem, grając wówczas niemal od początku drugiej połowy w dziesiątkę. Bukmacherzy widzą to spotkanie z dużymi szansami po stronie gospodarzy, ja jednak opowiadałbym się za mocno wyrównanymi szansami. Kursy zachęcają mnie do wytypowania na zwycięzcę gości. W pierwszym meczu z Rakowem oddali aż pięć celnych strzałów. W drugim - tym przegranym - aż sześć. To pokazuje, że nie boją się relatywnie silniejszego przeciwnika. Moim zdaniem są w stanie strzelić dwie bramki, które przyczynią się do wygranej. W pierwszej kolejce niejednokrotnie faworyci przegrywają. Może tak właśnie będzie i tym razem?

zamieniłem na:

Grecy przeciwko Izraelczykom w ramach pierwszej kolejki Ligi Europy. W sierpniu PAOK nie bez problemów przebrnął przez kwalifikacje, które finalnie zakończył sukcesem na dobrą sprawę dzięki wysokiemu zwycięstwu nad Rijeką. Absolutnie przeważali w całym spotkaniu, a przy stanie 3-0 grali z przewagą jednego zawodnika. Czy dziś będzie im równie łatwo? Sądzę, że wręcz przeciwnie, Maccabi Tel Aviv to ekipa, która jako jedna spośród czterech nie poniosła jeszcze w tym sezonie porażki w lidze i jako jedyna - obok Beer Shevy - ma po czterech kolejkach komplet punktów. Przed kwalifikacje do ligi Europy przebrnęli, pokonując dwukrotnie Hamrun, a także wygrali w dwumeczu z Dynami Kijów (głównie za sprawą wygranej 3-1 w pierwszym spotkaniu na TSC Arena). Wydaje się, że mecz powinien być wyrównany, a przy takiej okoliczności kursy zachęcają mnie do wytypowania na zwycięzcę gości. Moim zdaniem są w stanie strzelić dwie bramki, które przyczynią się do wygranej. W pierwszej kolejce niejednokrotnie faworyci przegrywają. Może tak właśnie będzie i tym razem?

Analiza dotyczy zespołu Maccabi Tel Aviv i analiza obecnie już to dokładnie precyzuje.

Otrzymane punkty reputacji: +531
pawelo2893 204,5K

pawelo2893

Użytkownik
Prośba o korektę - oczywiście jest to grupa "II" - a nie "IV". Za dużo w tej "południowo-wschodniej" siedzę i mi się myli :)

Z góry dzieki.

Poprawione //deepred

pawelo2893 204,5K

pawelo2893

Użytkownik

Przekleiła mi się góra dwa razy na telefonie, prośba o korektę.

Przekleiła mi się góra dwa razy na telefonie, prośba o korektę.
W sensie usunięcie pierwszej góry, bo w drugiej jest jeszcze link do posta. Sorry, za kłopot !

Poprawione //Waldi1979

little-dj 647,8K

little-dj

Typer Miesiaca

Ten zakład wszedł - wynik to wiadomo, a Mahomes miał równo 30 pass attempts - zakładka stats -> Chiefs -> KC Passing i liczba pod "ATT" przy Mahomesie (te 30+ to 30 lub więcej, podobnie u fortuny jest np. w przedziałami rogów ;) ).

Poprawione //deepred

F 1,3M

ferguson2

Typer

Poprosiłbym o dopisanie godziny 12 do mojego typu, dzięki

Poprawione //deepred

makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
proszę o dopisanie Postu w dziale:
do typu:

(i tam na dole o usunięcie bo myślałem że uda się złączyć post ale było za późno)

Poprawione//psotnick

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
Z 1,5M
Proszę o zmianę w tym typie godziny na 18:00

Zmienione //Waldi1979

G 20,5K

grajek19

Użytkownik
Czy tu w analizie wystarczy napisać zs świeci słońce i grać na 1 ? Przecież zwycięzca konkursu powinna być osoba która naprawdę sie stara i pisze rzeczowe analizy . Jeden z użytkowników podsje ciągle typ i pisze ten sam argument ze moze być w meczu dogrywka a w każdym jego meczu który analizuje ma być rzekomo dużo rzutów za 3. Non stop taka sama analiza. Dziś kolejna mistrzowska analiza gdzie mówi ze drużyna A jest świetna drużyna B do bani a gra druzyne B.
Przeciez ja moge napisać analizę ze gram na Juventus bo lubią grać jak świeci slonce.

Nie biorę w tym udziału ale myślę ze należy zadbać o jakąś sprawiedliwości.
Chhba wiadomo.o.jakiego użytkownika chodzi. No chyba ze jest on nietykalny

Waldi1979 3,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Czy tu w analizie wystarczy napisać zs świeci słońce i grać na 1 ? Przecież zwycięzca konkursu powinna być osoba która naprawdę sie stara i pisze rzeczowe analizy . Jeden z użytkowników podsje ciągle typ i pisze ten sam argument ze moze być w meczu dogrywka a w każdym jego meczu który analizuje ma być rzekomo dużo rzutów za 3. Non stop taka sama analiza. Dziś kolejna mistrzowska analiza gdzie mówi ze drużyna A jest świetna drużyna B do bani a gra druzyne B.
Przeciez ja moge napisać analizę ze gram na Juventus bo lubią grać jak świeci slonce.

Nie biorę w tym udziału ale myślę ze należy zadbać o jakąś sprawiedliwości.
Chhba wiadomo.o.jakiego użytkownika chodzi. No chyba ze jest on nietykalny
temat był wielokrotnie poruszany, była mu zwracana uwaga, starał się pisać inaczej, ale w dłuższej perspektywie ma taki styl i ciężko to zmienić, a z drugiej strony jako jeden z niewielu systematycznie od wielu lat praktycznie codziennie dodaje swoje typy, skuteczność ma całkiem dobrą, nikomu nie szkodzi, nikogo nie obraża, jeżeli komuś nie pasuje jego styl to może dać mu czy innej osobie Ignora i wtedy nie będzie widział jego postów. Czasy się zmieniły, ludzie są coraz bardziej wygodni (leniwi), chcą wszystko od ręki, a nie chcą dawać nic w zamian od siebie, więc tym bardziej należy docenić osoby, które bezinteresownie dzielą się swoją wiedzą i typami z innymi. Pozdrawiam

Do góry Bottom