BanksyGA
Znawca - Siatkówka
Jak już chcesz kogoś grać to Stysiak. Jurczyk jest ostatnia opcja w ataku w naszej reprezentacji. Wyżej jest Łukasik, Stysiak, Czyrna i Korneluk.gracie kogoś na pkt w naszym meczu? np jurczyk ma linie 5.5
Jak już chcesz kogoś grać to Stysiak. Jurczyk jest ostatnia opcja w ataku w naszej reprezentacji. Wyżej jest Łukasik, Stysiak, Czyrna i Korneluk.gracie kogoś na pkt w naszym meczu? np jurczyk ma linie 5.5
Dobry czuj, wyszły sobie tak o przegrać . Mają gdzieś ten mecz. Też tak czułem że kenijki prędzej się zmotywują ale nie zaryzykowałemBardzo logiczny typ, bo faktycznie na papierze Wietnam mocniejszy, ale po pierwsze to jest tak bardzo niski poziom gry obu reprezentacji, że kurs rzędu 1.40 szkoda wgl rozważać, a po drugie to mecz o nic, nie wiadomo jakie podejście będą miały zespoły, mogą dać pograć rezerwowym, żeby zaliczyły występ na mistrzostwach świata. Jakby to był pierwszy mecz na mistrzostwach to jeszcze może można by to grać, ale na koniec moim zdaniem kompletnie nieopłacalne.
Jeśli będzie gotowa to raczej dopiero na ćwierćfinał. Żadnego "pewnego" info nie ma, są gdybaniaPanowie, macie jakieś info odnośnie Boskovic? Bo kursy dla mnie kosmiczne się zrobiły na Serbię w top 4, wczoraj z tą Japonią bez niej bardzo mocno powalczyły, z Tijana to Serbia top 4 bardzo prawdopodobne, a kursy absurdalne
Dzięki za info, a Ty jakie zdanie masz na ten temat? Jak dla mnie kurs 4.75 nawet bez Tijany to spora przesada, a zawsze jest szansa, że na ćwierćfinał wyjdzie.Jeśli będzie gotowa to raczej dopiero na ćwierćfinał. Żadnego "pewnego" info nie ma, są gdybania
Wyżej pisałem o meczu Serbii z Japonią. Jeśli uważałem, że powalczą z Japonią, to tym bardziej że HolandiąDzięki za info, a Ty jakie zdanie masz na ten temat? Jak dla mnie kurs 4.75 nawet bez Tijany to spora przesada, a zawsze jest szansa, że na ćwierćfinał wyjdzie.
Nie widziałem żadnych nowych informacji żeby miała wrócić już dziś lub na ćwierćfinał ale kursy spadły z 4.75 na 2.5 więc chyba coś może być na rzeczy.Panowie, macie jakieś info odnośnie Boskovic? Bo kursy dla mnie kosmiczne się zrobiły na Serbię w top 4, wczoraj z tą Japonią bez niej bardzo mocno powalczyły, z Tijana to Serbia top 4 bardzo prawdopodobne, a kursy absurdalne
To można to połączyć i zagrać w Superbet właśnie superbet:Ja po drugiej stronie siatki:
Herbots over 16,5 pkt @1,85 - superbet
Britt w fazie grupowej średnio, ale z Kubankami nie trzeba było się wysilać, a z Włoszkami ciężko się wstrzelić/przebić (co pokaza nasze w następnej rundzie). Herbots powinna tutaj dostać 15-17 piłek w każdym secie. Spodziewam się, że przekroczy linię nawet przy 3 setach. Jeśli Van Sas nie będzie grać większości przez Herbots to znaczy, że przyjechały na wakacje. Monster game najlepszej belgijskiej zawodniczki to jedyna opcja, żeby były w stanie powalczyć
Tylko ja nie zamierzałem grać Czyrnej. W takich fazach to trzeba grać liderki typu Herbots, Boskovic, Haak, Stysiak, Vargas bo to jest SKO, więc liderki muszą dostawać piłki.