>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

A 613,4K

adams235

Znawca - Żużel
T.Brennan under 6.5 kurs 1.94 Fortuna
Początek w miarę fajny,ale dwa ostatnie biegi bardzo ciężkie,jeśli w 1 starcie nie wygra to jest szansa że to może wejść,rywale też już większy kaliber niż zwykle,mimo znajomości toru czuje jakieś kłopoty ale zobaczymy czy słusznie bo widzę większość gra jednak overy ,ja pod prąd

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4305
M 234

memlok

Użytkownik
Dzień dobry. Dodam tylko coś od siebie, analiza ma naprawdę sens- jedyne czego się obawiam w tym typie, to tego iż Andrzejek w zawodach indywidualnych ostatnio jedzie bardzo przyzwoicie- otarcie się o finaly GP gdzie potrafił jechać ładnie po szerokiej i przywozić kilka trójek pod rząd z ciekawymi rywalami ( a Bydgoszcz lubi chodzić po bandzie, pytanie jak dziś po plandece tor się zachowa). A na koniec puentując im cięższy tor , tym Lebiediew jedzie lepiej.
Idealnie się wszystko sprawdziło, to co napisałem- cóż szkoda że nie wygrał zawodów nie wiele brakło

karfus 216,6K

karfus

Znawca - Żużel
Coś z DMPJ co rzuciło mi się w oczy z fajnym kursem:

Franciszek Majewski - Kacper Łobodziński | 2 | 2.05 | sts
(obydwaj zawodnicy muszą wystartować w przynajmniej czterech biegach)

Trochę ryzykownie, bo Majewski u siebie, a ostatnio zaczął coś jeździć, ale w sobotnich zawodach MMPPK w ostatnim biegu zaliczył groźny upadek i opuścił tor na noszach. Nie wdaje mi się żeby po niespełna czterech dniach był w pełni sił i to jest główny argument dzisiejszego typu. Dodatkowo szanse Stali na awans, są matematyczne, więc mogą zbytnio nie obciążać Franka, a to właśnie ekipa z Grudziądza rozdaje karty gdyż prowadzą w tabeli i dzisiejsze zwycięstwo gwarantuje im awans. Majewski w swoich biegach miałby się również mierzyć z bardziej wymagającymi rywalami z Grudziądza tj. Małkiewicz, Przanowski oraz Miller, znacznie łatwiej będzie miał Małkiewicz, bo juniorzy z Rzeszowa są znacznie słabsi nawet na swoim torze. Jeśli porównamy wspólne występy w poprzednich trzech rundach DMPJ, to w Łodzi obydwaj po 13 oczek, w Ostrowie o 2 oczka lepszy był Łobodziński, natomiast w Grudziądzu o 1 punkt wygrał Majewski.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4278
Do góry Bottom