>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

mrybka 679

mrybka

Użytkownik
Tak masz rację,na fortunie przeczytałem że liczy się 20 biegów z automatu,a to pisze że mniej jak 20 zwrot, to tym bardziej Szwecja lekko powinna zrobić te linie ,co do Polski nadal liczę na Duńczyków i literkę Pawlickiego😉
Jacobsen -Jensen R.(+0.5) 2 kurs 1.85 Fortuna
Gdzie jak gdzie ale w Gdańsku Rasmus powinien coś pojechać w końcu,Jacobsen lekko leci w dół plus zalicza mnóstwo imprez i wychodzi coraz słabiej
Za drobne
Dudek(-0.5)-Jensen Mi.J 1 kurs 1.85 Fortuna
Jensen po wczoraj trochę sprzętu zmęczył,liczę że dziś może nie być aż takiego błysku,a Dudek w mocnej Formie,będzie stykowo
Zaliczyli Ci Dudka ja miałem takie coś i jako przegrany na etoto...bez sensu 6 biegów zaliczać.. w takich zawodach

Z 4K

zdzisek729

Użytkownik
w żadnej firmie chat nie ma pojęcia o niczym przecież - to nie ma znaczenia czy grasz w betfan , czy gdziekolwiek indziej . Nawet najbadziej kumaty jak dla mnie chat Unibetu też się mylił . Polskie firmy wszystkie chaty są nieogarnięte

Otrzymane punkty reputacji: +52
F 14,7K

funers

Użytkownik
w żadnej firmie chat nie ma pojęcia o niczym przecież - to nie ma znaczenia czy grasz w betfan , czy gdziekolwiek indziej . Nawet najbadziej kumaty jak dla mnie chat Unibetu też się mylił . Polskie firmy wszystkie chaty są nieogarnięte
W BETCLIC też mnie kiedyś w podobny sposób potraktowali, masakra co za debile tam pracują, czasami pół godziny muszę tłumaczyć dlaczego źle rozliczyli.

karfus 194,3K

karfus

Znawca - Żużel
ćwierćfinał DMPJ Bydgoszcz
H2H Ratajczak - Pawełczak 2 | 1.91 | sts (obaj zawodnicy muszą wystartować w przynajmniej czterech biegach)

Juniorzy z Bydgoszczy są niesamowicie mocni, można powiedzieć, że awans do półfinału to już formalność, tym bardziej, że dzisiejszy turniej rozgrywany na swoim torze.
Wiadomo Damian Ratajczak sportowo jest troszkę na innym poziomie aniżeli młody talent Pawełczak, aczkolwiek to własnie dla juniora Bydgoszczy są to póki co najważniejsze starty, w których może zdobywać doświadczenie, gdyż nie może jeszcze startować w rozgrywkach ligowych. Z racji tego, że jest to trzecia runda ćwierćfinałowa, obydwaj zawodnicy mieli możliwość startowania już w dwóch turniejach, pierwszy w Zielonej Górze(domowy tor Ratajczaka), gdzie Ratajczak był niepokonany, natomiast Maksymilian Pawełczak był najlepszym zawodnikiem Polonii z 13 oczkami, kolejny cykl odbył się w Tarnowie i tutaj znowu Pawełczak był najskuteczniejszym zawodnikiem swojego zespołu z 14 oczkami, przy 10-cio punktowej zdobyczy Ratajczaka. Dziś turniej rozgrywany w Bydgoszczy, czyli atut toru po stronie Pawełczaka. Ponadto Ratajczakowi przyjdzie rywalizować, z solidnymi juniorami Bydgoszczy(Nowak, Andrzejewski, Maroszek) z którymi na ich torze będzie zdecydowanie ciężej wygrać, niż Pawełczakowi z Witrykusem czy Rudolfem. O starty Pawełczaka również bym się nie martwił, w składzie znajduje się piąty zawodnik Adam Putkowski, ale dostaje bardzo mało szans na jazdę i nie zdarzyło się, aby Pawełczak nie odjechał 5-ciu biegów.
1751449189258.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1477
karfus 194,3K

karfus

Znawca - Żużel
SGP II Malila

Dzisiaj inauguracja cyklu, kwalifikacje dopiero przed nami, aczkolwiek gram już taki typ:

#1 H2H Mikkel Andersen - Casper Henriksson 1 | 1.82 | betlic

Henriksson na co dzień zawodnik Lejonen oraz Startu Gniezno. W Szwecji prezentuje się fatalnie, zaledwie 3,4 średnia biegowa, natomiast w Polsce 7,5 punktu na bieg, no ale to jest najniższy szczebel rozgrywkowy i przygotowanie sprzętowe oraz poziom sportowy jest dużo gorszy niż w 2 Ekstralidze, gdzie w barwach Łodzi występuje Mikkel Andersen. Przed rokiem wielu oczekiwało dobrego występu Caspera, bo w lidze radził sobie dużo lepiej niż w tym roku, ale... ukończył turniej na ostatniej pozycji z 2 oczkami na koncie. W tym sezonie w spotkaniu ligowym było jeszcze gorzej...w wyjazdowym meczu w barwach Lejonen zaledwie 1 punkt. Mikkel w cyklu SGP 2 poradził sobie znacznie lepiej 10 oczek oraz 5 pozycja. Oprócz tego turnieju w Malili odbyły się jeszcze turnieje w Rydze oraz Toruniu i w każdym z nich lepszy był Andersen, a w stolicy Łotwy stanął nawet na najniższym stopniu podium. Casper wczoraj również zaliczył zarówno średni występ, jak i upadek w barwach Ornarny Mariestad. A to nie jest jego pierwszy upadek w tym roku, w maju doznał urazu kości śródstopia. Reasumując według mnie Mikkel Andersen jest na fali wznoszącej, gdzie widać wielkie umiejętności i perspektywy, natomiast Hendriksson przystopował i bardziej pikuje w drugą stronę, myślę że dzisiaj to powinno być również widoczne na torze.

#2 Nazar Parnicki V | 4.0 | betfan

Tutaj za drobne, kurs niezły, Parnicki zawodnik miejscowej Dackarny, wygrał kilka biegów i to z nie byle kim. Typ pod znajomość toru i wielkie umiejętności.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +687
Do góry Bottom