Przede wszystkim zasady były znane, bo zapisane w regulaminie. Inna sprawa, że to powszechna praktyka, że wygrane z bonusów/freebetów ma określoną maksymalną wypłatę
Korzystam z bonusów dosyć często i nigdy nie widziałem tego typu podejścia do tematu w przypadku gdzie wymagany jest obrót. Jeśli chodzi o freebety to owszem - nawet na starym bettersie były freebety ale tam jak byk wszędzie było napisane np. "Maksymalna wygrana z freebetu to 2000zł".
Wiadomo, że tutaj jest mój błąd, że nie doczytałem ale gdyby pewnie sytuacja powtórzyła się 10 razy to 10 razy bym się tego nie spodziewał, że jest ograniczenie przy bonusie, który wymaga obrotu.
Druga sprawa jest taka, że gdybym wiedział i doczytał to bym po prostu te 5000zl postawił na coś "pewnego", dokończył obrót bonusem i wtedy środków później z tego kuponu już by mi nie zabrali.
Ja wiem, że tutaj nie mam nawet cienia podejścia do tematu, żeby cokolwiek ugrać, bo regulamin to regulamin ale po prostu płakać mi się chce jak pomyślę, że się dałem naciąć na tak obrzydliwą zagrywkę ze strony
Betters, którą mogłem mimo wszystko ominąć.
Może tylko dziękować Bogu, że wygrałem 7000zł a nie 70000, bo jak by mi z tego ukroili w taki sposób 68 tys. to bym chyba tego nie dźwignął..
Tak czy siak - post ku przestrodze. Ja dalej niedowierzam, że można nałożyć limit wygranej przy bonusie z wymaganym X razy obrotem.. obstawiam od 2006 roku i przysięgam - pierwszy raz widzę taki cios poniżej pasa.