Zgadzam się w 100 %brak w betclic już ponad rok i mogę śmiało napisać, że betclick miażdży wszystkie firmy bukmacherskie w Polsce, wybawca dla Polaków. Można porównać do takich światowych firm jak bet365 czy pinnaclesports (też taki duży rynek i bez podatków) NIe potrafię tylko pojąć, że są jeszcze ludzie którzy zostali w takim superbet czy STS, pewnie przyzwyczajenie lub jakiś sentyment.
Post automatycznie złączony:
gram w betclic*
Od dzis betclic juz nie oferuje celnych ani fauli. Skoro oficjalna przestała dodawać staty to sam buk olał takie zakładyBetclic 1 liga nie publikuje już statystyk na oficjalnej stronie, także uważajcie na wałki typu celne strzały czy faule. Buki rozliczają sobie na podstawie jakichś wp sportowe fakty i innych komedii. Dobierają sobie staty jak im pasuje nie podając źródła, zasłaniając się "dostawcą statystyk". OPTA nie obsługuje 1 ligi. Ciekawe czy pan sponsor tytularny przyczynił się do takiej sytuacji... Uważajcie na ten scam.
Też zabawne, że można być aż takim amatorem, żeby nie zrobić strony z legitnymi statystykami, gdzie sponsor tytularny ma takie zakłady w ofercie. Ta strona wygląda jak z początku lat dwutysięcznych, robiona przez licealistę. Ale oczywiście jakieś wpisy z social mediów na stronie widać. Parodia.Od dzis betclic juz nie oferuje celnych ani fauli. Skoro oficjalna przestała dodawać staty to sam buk olał takie zakłady
Pewnie nie lubią dużych stawek, bo większy podatek wtedy muszą za Ciebie odprowadzić. Jak dales 1.20 za 4k to samego podatku do urzędu muszą posłać 480zl. U mnie limity wlatują ekspresowo na każdym nowym koncieSłabe limity. Utopiłem dużo kasy w sumie u nich bo znajomy zagrał na moim koncie 10k, ja myslę że też tyle przegrałem w całości a jak dzisiaj zagrałem kilka kuponów po 1000 po kursach 1,2 - w sumie wpłaciłem dzisiaj 4k, a wygrałem 6,7k to już nie mogę postawić kuponu