>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

krol-julian 32K

krol-julian

Użytkownik
Ja wiem, że oni nie mogą tylko jakoś nie widzę wygranej Spójni a wtedy Arka też może polec. Spójnia jak miała wygrać to by ostatnio u siebie wygrała a dziś jakoś czuje, że przegrają tylko kwestia jak Dziki składem.

no i się sprawdziło, obie ekipy w plecy

Ostatnia edycja:
M 105,4K

michalkin

Użytkownik
Toruń - Dąbrowa Górnicza @3.6 fortuna

Na zakończenie fazy zasadniczej poszukam niespodzianki. Oba drużyny właściwie nie grają o nic.Dąbrowa pewne utrzymanie, natomiast gospodarze pewne 9 miejsce i faza play-in.Nie chce mi się wierzyć, że Toruń będzie się zabijał o zwycięstwo w meczu gdzie za 3 dni czeka ich mecz w fazie play in.Typ oczywiście życzeniowy i nie szalałbym ze stawką. Patrząc na ich h2h widać, że coś tam się znają i wcale niewykluczona jest zwyciestwo gości. Typuje 3-drogowo boew. dogrywka byłaby totalnie bez sensu.

Załączniki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2238
czoker 240K

czoker

Użytkownik
do typu nic nie mam (chociaz ma nie grac Cowels no i nie gra Piechowicz) ale jaki sens jest wstawiania wyników sprzed 3-4 sezonów jak druzyny sa w 90% w innych składach co sezon?

M 105,4K

michalkin

Użytkownik
Wrzucam dla sympatyków i tych co wierzą w h2h. Masz pierwszy sezon 2 zwycięstwa Dąbrowy, 2 sezon 2 razy wygrywa Toruń. 3 sezon po jednej wygranej obu zespołów. i Jak teraz wygra Dąbrowa to na przestrzeni 4 sezonów będziesz miał remis 4-4.

czoker 240K

czoker

Użytkownik
Ode mnie

Lublin +8,5 stawka 5/10 Pinnacle 1,99 / sts 1,90 82:83
Lublin win stawka 2/10 LVbet 4,35 / Pinnacle 4,32 82:83

Anwil bez Nelsona, Łączyński po kontuzji raczej nie będzie forsowany. Ostatni mecz sezonu regularnego i pewne 1sze miejsce, no Anwil nie będzie się tu zabijać ...
Lublin w innym połozeniu, musza wygrac zeby miec pewna przewage parkietu, w przypadku porazki moga spac nawet na 5-6 miejsce ...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2572
czoker 240K

czoker

Użytkownik
z ciekawostek - Pinnacle przerosło 8 spotkań PLK w jednym czasie i LIVE nie ma

Dobra rada dla kolegi kamil-skorupa kamil-skorupa - nie ma co komentować wyniku póki mecz się nie skończy.

Ostatnia edycja:
K 83,4K

krzepki89

Użytkownik
Trefl ma problemy z Kingiem , a eksperci wskazuja na wygrana Kinga, dziwny mecz moze pojsc w dwie strony , na Anwil slaby kurs moim zdaniem jakeigos blow outu nie bedzie , mysle co zaraz skleic :) niestety PO i cisza a forum , kolega z innego forum gra overy na superbet ertel over 14 , funderbruk oover 10,5 i best over 11,5 , ja sam jeszcze nie wiem co skleje pod te emocje :)

unicaja 64,4K

unicaja

Użytkownik
Trefl dzisiaj bez zawieszonego Schenka także trzeba coś rzucić w stronę Kinga myślę, jest szansa na wyrównanie w serii

A 819

albatross

Użytkownik
Trefl dzisiaj bez zawieszonego Schenka także trzeba coś rzucić w stronę Kinga myślę, jest szansa na wyrównanie w serii
W PLK do końca sezonu jest obowiązek przebywania jednego Polaka na parkiecie? Bo jeśli tak to w Treflu zostaje Grossel, Witlinski ale to zawodnicy z jednej pozycji i pewnie do rotacji wróci Zyzio który od ponad miesiąca jest poza rotacją.

czoker 240K

czoker

Użytkownik
Trefl - King

Typ: King -1,5 E efortuna kurs 2,17 stawka 7/10 72:66

Powtórzę to, co mówiłem przed pierwszym meczem na innej stronie: „Te drużyny mają podobny potencjał. King był kiepski w sezonie regularnym, ale po zmianach w składzie mają najlepszego PG w lidze - Novaka i długi skład. Mogą spokojnie wygrać 1 mecz w Sopocie.”
Pierwszy mecz zakończył się wynikiem 85:84 po trafieniu Nicka Johnsona na 2,8 sekundy przed końcem. King miał ostatnią akcję, ale sędziowie, którzy tego dnia byli fatalni, nie odgwizdali faulu na Dziewie i Trefl wygrał.
Jest jeszcze jedna bardzo ważna informacja - Trefl zagra bez Jakuba Schenka (najlepszego polskiego rozgrywającego, mózgu i serca tej drużyny w duecie z Johnsonem).
Został on zdyskwalifikowany za głupi faul na Dziewie.
Dla mnie drużyny były równe przed tą serią, ale bez Schenka Trefl jest teraz underdogiem. Kursy powinny być odwrotne jak 2,3 na Trefl i 1,6 na Kinga.
Mecz o wszystko dla Szczecina, bo ciężko będzie wygrać 3 mecze z rzędu w pełnych składach.

Powodzenia!

Ostatnia edycja:
unicaja 64,4K

unicaja

Użytkownik
Jutro wątpliwy występ Lecomte w Starcie wczoraj nie dograł meczu i nie wiadomo czy wróci na sobotę także można próbować Czarnych którzy powinni wygrać już wczoraj gdyby nie ta czapa Tyrana i wyimaginowane kroki słupszczan 2 akcję wcześniej

Do góry Bottom