>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2024

Status
Zamknięty.
Sándor Tihanyi 56,6K

Sándor Tihanyi

Użytkownik
Witam orientujecie się czy jest gdzieś może transmisja z tych zawodów w telewizji?
SGP nigdy nie miało transmisji no może raz ale odkąd jest Discovery to w ramach promocji zużla proponują pakiet SGP plus chellenge ale cena z SGPCh jest wysoka i nie opłacalna więc nigdzie w Polsce jeszczel przez lata nie zobaczymy transmisji. W tym roku jedynie brytole się połasily na ten pakiet i przeszli samych siebie proponując PPV za około 100 zł

Taka oto promocja żużla na świecie. Prawda że warto promować żużel?:)

A 466,2K

adams235

Znawca - Żużel
Mistrzostwa Australii -tor w Gillmore
Trochę egzotyczne zawody ,ta pora roku ale kursy zachęcają do gry,podobnie jak my buki też kompletnie nie wiedzą czego się spodziewać...mnie zainteresowały takie pary:
J.Pearson -M.Cluff 1 kurs 1.75 STS
Pickering-Rew 2 kurs 2.08 Fortuna
Rew-Z.Cook 1 kurs 1.55 Fortuna

Typ ciekawy ale dodatkowy na solo
Ch.Holder-R.Thungate 2 kurs 2.33 Fortuna
Typy trochę dla zabawy ale może uda się coś ugrać 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1952
A 466,2K

adams235

Znawca - Żużel
Kolejne zawody tym razem w Mildurze,tor bardzo specyficzny tym razem buki mocno wnioski wyciągnęli i kursy i pary zestawione optymalnie...
Ale ja spróbuję
Ch.Holder -R.Thungate 2 kurs 2.43 Fortuna
Kurs wysoki ,w poprzedniej rundzie było blisko ale półfinał zdecydował ,ponawiam ten typ bo pamiętam że Chris rok temu zaliczył tam fatalny występ na tym torze 3 albo 4 oczka a Thungate szalał fajnie i zajął 3 miejsce...system jest prosty wejść do półfinału a tam loteria....a skoro loteria to po takim kursie zaryzykuje😉

Otrzymane punkty reputacji: +140
R 2,5K

rabatko

Użytkownik
Kolejne zawody tym razem w Mildurze,tor bardzo specyficzny tym razem buki mocno wnioski wyciągnęli i kursy i pary zestawione optymalnie...
Ale ja spróbuję
Ch.Holder -R.Thungate 2 kurs 2.43 Fortuna
Kurs wysoki ,w poprzedniej rundzie było blisko ale półfinał zdecydował ,ponawiam ten typ bo pamiętam że Chris rok temu zaliczył tam fatalny występ na tym torze 3 albo 4 oczka a Thungate szalał fajnie i zajął 3 miejsce...system jest prosty wejść do półfinału a tam loteria....a skoro loteria to po takim kursie zaryzykuje😉
Jest blisko typu!!!+++
Post automatycznie złączony:

Jest blisko typu!!!+++
Ciekawe po 11 punktów po fazie zasadniczej a w półfinale 0 i w ??? więc jak rozliczy fortuna zakład???

A 466,2K

adams235

Znawca - Żużel
Nie mam pojęcia sam jestem ciekaw....tam generalnie wystarczyło dojechać do mety i byłby wyżej masakra....według mnie Thungate był wyżej, bo po zasadniczej bo miał dwie 3 ale może nie jestem obiektywny hmmm

A 466,2K

adams235

Znawca - Żużel
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Holder wyzej bo w takich przypadkach decyduje polfinal i zero jest lepsze niz literka. Runda zasadnicza nie ma znaczenia.
W teorii masz rację tylko zastanawia mnie w takim razie dlaczego J.Holder jest wyżej od Chrisa skoro też miał literkę w tym samym półfinale z Thungatem.....a zarówno Jack i Thungate byli wyżej po rundzie zasadniczej od Chrisa
Jedyne co mi przychodzi do głowy to kolejność wydarzeń , najpierw upadek Thungate a potem defekt Jacka ....?

karfus 120,8K

karfus

Użytkownik
Memoriał Petera Cravena - Anglia

Pora powoli ruszać z żużlem, na początek turniej Petera Cravena, oferta póki co słaba, ale jeden typ do dubla może komuś się przyda.

#1 H2H Brady Kurtz - Max Fricke 1 | 1.57 | sts

Turniej rozgrywany na stadionie w Manchesterze, gdzie domowe mecze rozgrywa drużyna Belle Vue Aces, której kapitanem jest Brady Kurtz, co na pewno będzie motywacją, aby dobrze zaprezentować się przed swoją publicznością. Brady w minionym sezonie wykręcił tutaj niesamowitą średnią 2,547 (najwyższa w zespole). Rok 2023 to również najwyższa średnia w zespole 2,450.
Przed rokiem Brady posmakował zwycięstwa w tym memoriale, wygrał zawody z 17 punktami, tracąc tylko 1 oczko na rzecz Maxa Fricke'a, w fazie zasadniczej, natomiast w finale nie miał sobie równych, wygrał przed Bewleyem i właśnie Maxem.
O formę Bradego Kurtza również możemy być spokojni, gdyż został Indywidualnym Mistrzem Australii, wygrał 2 z 3 zawodów, w jednym musiał uznać wyższość Tungate'a, aczkolwiek jego zdobycze punktowe były imponujące, odpowiednio: 18(stracił tylko 1 oczko), 19(niepokonany), 16(strata 3 oczek).
Tych mistrzostw dobrze nie będzie wspominał Max Fricke, który w pierwszych zawodach zajął 5 miejsce, natomiast w drugim turnieju zaliczył kontakt z torem, gdzie nabawił się kontuzji kolana, po czym wycofał się z dalszej rywalizacji.

#2 H2H Brady Kurtz - Fredrik Lindgren 1 | 1.70 | betfan

Fajne zestawienie po niezłym kursie, Australijczyka opisałem wyżej, to trochę o Lindgrenie, wczoraj przyzwoity występ w turnieju Nielsa Kristiana Iversena(3, 3, 3, 1), aczkolwiek tam obsada była przeciętna. Jak radzi sobie Fredka na torze w Manchesterze, przed rokiem w ligowym starciu z Asami, zaledwie 7 oczek w pięciu startach. Myślę, że Brady przed swoją publicznością i autem toru jest zdecydowanym faworytem w tym starciu.

#3 H2H Fredrik Lindgren - Jaimon Lidsey 2 | 2.89 | sts

Fajny kurs, a myślę, że jest szansa, aby to Lidsey był wyżej od Fredki. Jaimon to również zawodnik miejscowych asów, który w minionym sezonie na tym torze miał świetną średnia 2,2, a w roku 2023 jego średnia to 2,241, co pokazuje, że potrafi tu się ścigać. Przed rokiem w tym turnieju lepiej Lingren, który zajął 5 miejsce, natomiast Lidsey był dziesiąty, aczkolwiek różnica wynosiła zaledwie 1 punkt, gdyż Szwed na swoim koncie miał ich 8, natomiast Lidsey 7.

edit: Zgodnie z oczekiwaniami memoriał wygrywa Brady Kurtz, w całym turnieju tracąc tylko dwa oczka.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2988
R 2,5K

rabatko

Użytkownik
Memoriał Petera Cravena - Anglia

Pora powoli ruszać z żużlem, na początek turniej Petera Cravena, oferta póki co słaba, ale jeden typ do dubla może komuś się przyda.

#1 H2H Brady Kurtz - Max Fricke 1 | 1.57 | sts

Turniej rozgrywany na stadionie w Manchesterze, gdzie domowe mecze rozgrywa drużyna Belle Vue Aces, której kapitanem jest Brady Kurtz, co na pewno będzie motywacją, aby dobrze zaprezentować się przed swoją publicznością. Brady w minionym sezonie wykręcił tutaj niesamowitą średnią 2,547 (najwyższa w zespole). Rok 2023 to również najwyższa średnia w zespole 2,450.
Przed rokiem Brady posmakował zwycięstwa w tym memoriale, wygrał zawody z 17 punktami, tracąc tylko 1 oczko na rzecz Maxa Fricke'a, w fazie zasadniczej, natomiast w finale nie miał sobie równych, wygrał przed Bewleyem i właśnie Maxem.
O formę Bradego Kurtza również możemy być spokojni, gdyż został Indywidualnym Mistrzem Australii, wygrał 2 z 3 zawodów, w jednym musiał uznać wyższość Tungate'a, aczkolwiek jego zdobycze punktowe były imponujące, odpowiednio: 18(stracił tylko 1 oczko), 19(niepokonany), 16(strata 3 oczek).
Tych mistrzostw dobrze nie będzie wspominał Max Fricke, który w pierwszych zawodach zajął 5 miejsce, natomiast w drugim turnieju zaliczył kontakt z torem, gdzie nabawił się kontuzji kolana, po czym wycofał się z dalszej rywalizacji.

#2 H2H Brady Kurtz - Fredrik Lindgren 1 | 1.70 | betfan

Fajne zestawienie po niezłym kursie, Australijczyka opisałem wyżej, to trochę o Lindgrenie, wczoraj przyzwoity występ w turnieju Nielsa Kristiana Iversena(3, 3, 3, 1), aczkolwiek tam obsada była przeciętna. Jak radzi sobie Fredka na torze w Manchesterze, przed rokiem w ligowym starciu z Asami, zaledwie 7 oczek w pięciu startach. Myślę, że Brady przed swoją publicznością i autem toru jest zdecydowanym faworytem w tym starciu.

#3 H2H Fredrik Lindgren - Jaimon Lidsey 2 | 2.89 | sts

Fajny kurs, a myślę, że jest szansa, aby to Lidsey był wyżej od Fredki. Jaimon to również zawodnik miejscowych asów, który w minionym sezonie na tym torze miał świetną średnia 2,2, a w roku 2023 jego średnia to 2,241, co pokazuje, że potrafi tu się ścigać. Przed rokiem w tym turnieju lepiej Lingren, który zajął 5 miejsce, natomiast Lidsey był dziesiąty, aczkolwiek różnica wynosiła zaledwie 1 punkt, gdyż Szwed na swoim koncie miał ich 8, natomiast Lidsey 7.

edit: Zgodnie z oczekiwaniami memoriał wygrywa Brady Kurtz, w całym turnieju tracąc tylko dwa oczka.
A dlaczego w tym Memoriale Saifudinof - Lingren wyżej jest ten pierwszy przy 7:7 i w biegu w którym jechali obaj wygrał Lingren!!!???

Otrzymane punkty reputacji: +326
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom